| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 57 58 59 ... 439 440 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | ZAKRES PLUSA |
2009-02-28 (20:29) sindbadData rejestracji: 2008-10-13 Ilość postów: 20532 | wpis nr 183 958 [ CZCIONKA MONOSPACE ] icemario, Zaręczam Cię, że gra wszystkimi zakresami jest realna i na dodatek ciekawa. Nie ukrywam, że zaskoczyłeś mnie swoją wypowiedzią oczywiście in minus! |
2009-02-28 (22:22) sindbadData rejestracji: 2008-10-13 Ilość postów: 20532 | wpis nr 183 993 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Te teściowe już mi wpadły w oko he! he! |
2009-02-28 (22:51) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 184 001 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ICE zareczam cie ze SINDBAD ma racje co do gry na 4 zakresy,jest ciekawa,realna i dochodowa bo zawsze masz cos wygranego.Jak jeszcze potrafisz przerzucac progi progresji ,to nawet wielkie dziury jestes w stanie jakos zalatwic,tylko musisz sie tego nauczyc a nauczysz sie szybko jak stracisz troche kasy i bedziesz ostroznie odrabial i myslal za siebie i lotto.Pozdrawiam. |
2009-02-28 (23:17) donData rejestracji: 2008-12-15 Ilość postów: 592 | wpis nr 184 004 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tylko gra na wszystkie zakresy jest w stanie bezproblemowo pokonywać wszystkie dziury. |
2009-02-28 (23:45) icemarioData rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 | wpis nr 184 008 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...sam wczesniej pisales ze nie wiesz jak zakonczyc te wszystkie progresje aby nie przegrac zainwestowanej kasy...a teraz piszesz ze taka gra jest ciekawa??? ...moim zdaniem to samobujstwo...zrozumiesz to jak sprobujesz zakonczyc wszyskie osiem progresji na wszystkie zakresy pzdr.nara:) |
2009-02-28 (23:55) donData rejestracji: 2008-12-15 Ilość postów: 592 | wpis nr 184 011 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ice ja gram już bardzo długo na wszystkie zakresy gdzie powtórka jest zawsze główna i zapewniam Cię ,że jest git. |
2009-03-01 (00:16) KURKAData rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 | wpis nr 184 014 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale troche głupio piszecie. Bez obrazy , ale każdy ma prawo mieć swe zdanie. Wysyłam wszystkie możliwości (ponad 16 mln. kuonów) w DL i trafiam \"6\". Wysyłam wszystkie liczby w Multi (80 kuponów po 1 liczbie) i wygrywam 20 kuponów. itd. Wysyłam 4 zakresy i wygrywam jeden . Tak zawsze jest wygrana. Ale ile jest najrozsądniej maksymalnie wysyłać kuponów , a raczej ile skreślać liczb czy zdarzeń??? TYLE ILE LOSUJĄ. To znaczy najrozsądniej jest zagrać jeden zakres , czy 20 liczb w multi , czy 6 w DL. Można nieco więcej typować niż losują np : typować dwa zakresy, 10 liczb w DL czy 30 liczb w multi. Ale wszystkie jakie są to naprawdę nieporozumienie. Ale jak ktoś chce to niech wysyła wszystkie , przecież to jego pieniądze idą w błoto nie moje. |
2009-03-01 (01:01) sindbadData rejestracji: 2008-10-13 Ilość postów: 20532 | wpis nr 184 016 [ CZCIONKA MONOSPACE ] icemario, Piszesz nie prawdę, bo nie chodzi o zakończenie gry, aby nie przegrać a o zakończenie jako takie. Ja wybrałem po prostu brutalne zakończenie a mogłem to zrobić z uwagi na to, że test okazał się bardzo skuteczny. Niestety nie będziesz miał satysfakcji zobaczyć jak by to zakończenie przebiegało. Moim zdaniem to świetna zabawa i osiem progresji to nie tak dużo, bo mam przygotowanych znacznie więcej. Nie muszę obstawiać wszystkich zakresów, bo można załatwić dowolną ilość progresji jednym zakresem np. typem teściowej lub powtórką. |
2009-03-01 (09:29) j23Data rejestracji: 2009-02-09 Ilość postów: 37 | wpis nr 184 031 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziś wg. teściowej zakres 4. |
2009-03-01 (10:38) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 184 042 [ CZCIONKA MONOSPACE ] KURKA to co napisalas z tym obstawianiem to prawda ale tyczy sie to tylko kogos kto chce raz zagrac i zwinac interes.I wtedy poniesie strate,i tu nie ma co dyskutowac.Natomiast jak to jest cykl ciagly a nie jednorazowy,to nawet obstawienie 80 liczb moze przyniesc dochod,bo teoretycznie mozna wygrac kase za 4 dni(jak zadna liczba by sie nie powtorzyla).a przeciesz i tak sie moze zdarzyc.Moze sie zdarzyc ze zadna sie nie powiesi wiecej niz na 10-14 losowan i tez wygramy bo na takie progi jestesmy przygotowani.Jak widzisz KURKO wszystko zalezy od losu, szczescia,bo o liczbach nie pisze zakladajac ze wszystkie obstawione i co dzien ubywa 10 liczb,czyli przez 8 dni wszystkie wyjda.My nie jestesmy graczami jednorazowymi,wiec mozemy sobie pozwolic na takie zagrania. 4 zakresy nie sa niczym nowym i ja takie smanewry stosuje jak nie ma zadnego wyraznego faworyta,choc zawsze mozna postawic na powtorke.Chyba wszystko bo pisze do graczy wiec nie ma co sie rozpisywac,wszyscy wiedza o co chodzi. |
2009-03-01 (11:42) icemarioData rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 | wpis nr 184 054 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...sindbad pisz co chcesz ja wiem swoje...nie ma takiej mozliwosci aby wycofac sie z tej gry (na wszystkie zakresy) bez poniesienia strat...jedyne co mozesz zrobic w takiej sytuacji to kolejno zamykac progresje i modlic sie zeby nie trafic gdzies na \"dziure\" bo wtedy wiadomo co ...don ja wiem ze jest git...ale sprobuj zamknac gre a wtedy zobaczysz ze nie ma mozliwosci wyciagniecia zainwestowanej kasy bez poniesienia strat...wszystko zalezy od wypadania w tym momenicie zakresow...albo sie uda albo nie...co stego ze teraz wygrywasz i masz wygrana jak jest ona zamrozona w innych progresjach a jak bedziesz chcial zakonczyc gre to i tak mozesz wszystko stracic ...zrobcie sobie symulacje na suho na papierze a sami zobaczycie ...wczoraj trafiony zakres z algorytmu ale tylko na sucho...na dzisiaj 4ty 1wszy prog pzdr.nara:) |
2009-03-01 (12:29) KURKAData rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 | wpis nr 184 064 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak chodzi o typowanie liczb czy zdarzeń w grach losowych to na razie nikt nie wymyślil dobrego sposobu . Ja sądzę że dlatego tak jest bo nie wiemy czy te losowe zdarzenia da się jakoś uporządkować , coś znależć w tym chaosie na tyle wyraźnego by dawało jakiś dobry skutek. Dobry skutek to np trafianie takiego zakresu plusa do kilku a maksymalnie do 10 losowań. Albo trafianie nie co czwarty typ a co trzeci - mam na myśli średnio w miesiącu zamiast trafiać około 7 czy 8 razy , trafiać około 10 razy . Ale by tak było zawsze , nie przez jeden czy dwa miesiące a potemdużo gorzej. Nie znamy natury tych zdarzeń i nie rozumiemy jej. Może kiedyś umysł ludzki to pokona ale chyba teraz opieramy się za bardzo na matematycznym podejściu , komputerach itp. A może nie tędy droga. A jak chodzi o sposób , metodę , regulowanie wysokości stawki itp. to tutaj właśnie i komputery i mateamtyka sie przydeje. Kogucik ty myślisz że ja patrze tylko na jedno losowanie i wyciągam pochopne wnioski, że się to nie opłaca. Ty nie rozumiesz a le widze , że nie tylko ty, jak się to w dłuższym czasie przedstawia . Zawsze twój wynik będzie gorszy od osoby która zagra tylko trochę inaczej bo zamiast 4 zakresów obstawi 3 zakresy lub mniej. Wszystkie 4 zakresy chociaż za różną stawkę to jest chyba najgorsze możliwe rozwiązanie. Może nie łatwo to zrozumieć. Gra progresją tez ma podstawy matymatyczne jak i wszelkie systemy itp. Może by edi wytłymaczył bo chyba ma talent do tłumaczenia Nie rozumie Sindbada bo on widze że jest dużo mądrzejszy od szarej kurki ale też coś pisze o grze na wszystkie zakresy równocześnie. Moze to przemyśli i zwerfikuje swe poglądy. Najprościej to tak moge powiedzieć: jeśli zagramy na 4 zakresy z różnymi stawkami ( bo z tą samą stawką to już czysty debilizm i chyba nikt o takim obstawianiu nie myśli ) to zachowujemy się jak 4 osoby albo nawet 4 grupy osób. Jedna grupa stawia przeciw drugiej , trzeciej i czwartej. Z tego cieszy się najbardziej bukmacher bo on zawsze coś zarobi. Pomyślcie że tu na forum zbieramy kto chce obstawić dany zakres i za ile. Mamy np 100 typów - 100 osób . Każda z nich gra po swojemu , czy to progresją czy jak się komu podoba i no co się komu podoba. Ale do bukmachera idzie tylko pasko , po tym jak zbierze wszystkie zamówienia od 100 osób I 40 osób chce zagrac na zakres 1 za kwotę 1000zł Na 2 zakres chce zagrać 20 osób za 600zl\\ł Na 3 zakres chce zagrać 25 osób za 800zł a na 4 zakres tylko 15 osób za 200zł Pasko koryguje to i posyła 1 zakres za 800zł drugi za 400zł a trzeci za 600zł I co by nie wypadło to te 100 osób ma wiecej kasy dzięi tej korekcji. A korygować można dalej by zagrać tylko jeden zakres ten na ktory najwięcej osób chce poslać za największą kase. Proszę sobie przemyśleć. Jak będzie wyglądać stan konta po dłuższym czasie tych 100 osób bez rzadnej korekcji i po korekcji. |
2009-03-01 (12:37) KURKAData rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 | wpis nr 184 065 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sindbad jest biegły w oprogramowiach i matematyce to powinien sobie zrobić kilka dni gry na 4 zakresy , a potem to samo powtorzyć z małą korekcją taką opisaną wyżej z 4 na 3 zakresy. |
2009-03-01 (12:42) donData rejestracji: 2008-12-15 Ilość postów: 592 | wpis nr 184 067 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ice ,ja teraz przerywając grę i zostawiając tam zamrożony wkład i tak jestem na plusie kilka tyś.zł.Tak jak kiedyś pisałem przez miesiąc-półtora grałem na wkład a co ponadto jest moje. |
2009-03-01 (12:56) sindbadData rejestracji: 2008-10-13 Ilość postów: 20532 | wpis nr 184 073 [ CZCIONKA MONOSPACE ] icemario, Nie jest dobrze być upartym szczególnie w kontekście gry progresją to, że należy zachować obrany kurs nie znaczy żeby przyglądać się jak topnieje nasz wkład. Istotą rzeczy jest plan gry a nie sama progresja czy zdarzenie, które ma wystąpić oczywiście im bardziej dopracowany jest plan gry tym miej ingerencji z naszej strony w jej przebieg. W przypadku mojego testu nie zaplanowałem sposobu zakończenia gry jednak przy 42 jednostkach zysku i 12 jednostkach zamrożonych w ostatnich ośmiu progresjach mogłem sobie pozwolić na przerwanie gry z zyskiem 30 jednostek. Życzę zadowolenia z gry. |
2009-03-01 (12:59) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 184 074 [ CZCIONKA MONOSPACE ] KURKO ja KOGUT tobie przyznaje racje,ze w dluzszej perspektywie,kazdy nieodpowiedzialny gracz poplynie z kapitalem,ale ja nie chce myslec co bedzie za dwa tygodnie (wtedy sie bede martwil).Ludzie budowali domy u stop wulkanu bo nie mysleli ze kiedys nastapi erupcja.Jak napiosal DON wygral tyle ze nawet jak przegra to wiecej wygral niz moze przegrac.U mnie podobna sytuacja,ale poki do tego ktos dojdzie to musi niestety liczyc sie z tym ze straci wiecej niz zarobil.Kazdy wariant gry jest dobry jak przynosi dochody i to wedlug mnie jest jalowa dyskusja.Kazdy gracz wypracowal swoja metode gry tak jak kazdy grzybiarz ma swoj rejon na grzyby i nie warto mu wmawiac ze jest rejon lepszy bo sie go nie przekona gdyz on zbiera tam gdzie chodzi tyle ile chce zebrac to po co mu wiecej.Oczywiscie dyskutowac mozna ale nie dawajmy zludnych przykladow na jednorazowe zagrania .To jest caly cykl gry,pewna ciaglosc i jak ktos chce skonczyc to musi troche czasu poswiecis zeby zakonczyc zakresy,czy inne uklady i dopiero po trafieniu ostatniego zdarzenia ,moze powiedziec jestem wygrany.Pozdrawiam. |
2009-03-01 (13:16) icemarioData rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 | wpis nr 184 081 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...to ciesze sie ze macie to jakos rozwiazane...bo ja nie znalazlem sposobu na opuszczenie gry bez strat grajac na wszystkie zakresy...choc przyznam sie ze nie analizowalem tego szczegolowo...moze to blad? pzdr.nara:) |
2009-03-01 (14:07) assassData rejestracji: Ilość postów: | wpis nr 184 093 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wejdżcie na to a wygracie 11 000 000zł http://www.talesofmagic.wp.pl/?c=1&u=341023674 |
2009-03-01 (14:36) SpokeData rejestracji: 2008-12-15 Ilość postów: 4663 | wpis nr 184 097 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy wy gracie obstawiająć codziennie 4 zakresy ??? Przecież to się nie opłaca:) Poza tym na betgunie obstawia się jeden zakres. Przepraszam ale chyba nie jestem w temacie. W każdym razie dzisiaj jest niedziela - czas zacząć. Mam tylko pytanie Na którym progu udaje wam się najczęściej trafić jeden z 4 zakresów plusa w ML ? Progów z założenia jest 8em chociaż każdy może sobie zmodyfikować na mniej lub więcej wedle uznania. Ale czy nie lepiej zamiast stałego zysku przez 8 progów zrobić większy zysk przy progu którego najwięcej trafiamy np próg 2 , 3 i 4 większy zysk a 1 , 5, 6, 7, mniejszy i pechowy 8 zwrot kosztów. |
2009-03-01 (15:01) KURKAData rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 | wpis nr 184 103 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Spoke pomyśl . jak na 2 ,3 i 4 progu trafiasz najczęściej to graj tylko na tych progach. Nie graj na 1 progu skoro rzadko trafiasz. Ale to jest złudne że 2,3,i 4 próg to progi gdy najczęściej trafiasz. prógów pierwszych jest najwięcej , a progów piątych znacznie mniej bo nie zawsze docierasz do piątego. Należy zadać pytanie ile razy gram pierwszy próg i ile z tych pierwszych trafiam, oraz ile razy gram piaty próg i ile razy go trafiam. Może się okazać że gram 100 pierwszych progów i 30 z nich trafiam a 70 nie . wtedy mamy 70 drugich progów. I z tych 70 drugich progów trafiam 20 a 50 nie. i mam znów 50 trzecich progów itd. Jak będziesz miał 10 piatych progów i trafisz z nich 3 a 7 nie to tak samo jak ze 100 pierwszych trafisz 30 a 70 nie . Taka sama skyteczność 3z10 = 30 ze 100 Jest złudne wrażenie że piąty czy ośmy próg rzadko się trafia w porównaniu z drugim progiem , czy trzecim bo tych piątych , czy ósmych jest znacznie mniej niż drugich, czy trzecich. |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 57 58 59 ... 439 440 Wyślij wiadomość do admina |