Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | DUŻY LOTEK - POWSTAJE INTELIGENTNY SYSTEM - POLSKA GRUPA LOTTO |
2008-03-20 (01:46) PARTNER Data rejestracji: 2008-03-10 00:00:00 Ilość postów: 747 | wpis nr 128 727 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DUŻY LOTEK-INTELIGENTNY SYSTEM-POLSKA GRUPA LOTTO-WSPÓLNA GRA - WSPÓLNYMI SIŁAMI - GŁÓWNA WYGRANA W ZASIĘGU RĘKI - Spece, szamani, wizjonerzy, typerzy i inni tacy i owacy niech sie zajmują generowaniem odpowiednich zestawów, a ja sie zajme sprawami organizacyjnymi. \"Umysly\" tworzą określoną ilość zestawów sugerując jednocześnie ile i jakie zakłady powinniśmy obstawić. Wszyscy zainteresowani proszeni są o udział w dyskusji. Chcemy stworzyć bazę osób z którymi wspólnymi siłami obstawiając większą ilość zakładów i przy niewielkiej inwestycji nie ryzykując zbyt wiele ustrzelić główną wygraną. Każdy jednak musi być świadom tego, że przed przystąpieniem do przedsięwzięcia bedzie musiał podać swoje dane osobowe i kontaktowe w celu weryfikacji zgodności. Kiedy juz będziemy wiedzieć ile i jakie zakłady mają być przygotowane \"specjalisci\" zajmą się ostateczną obróbką. Każdemu biorącemu udział w przedsięwzięciu zostanie przypisany nr zestawu, który będzie jednocześnie numerem uczestnika. Uczestnik określonego dnia otrzyma na poczte e-mail wszystkie zestawy biorące udział w losowaniu i będzie zobowiązany zestaw mu przypisany wysyłać przez podaną wcześniej ilość losowań. W związku z tym, ze każdy z uczestników będzie miał wgląd do wszystkich zestawów biorących udzial w losowaniu, może bez problemu sprawdzić ilość trafnie wytypowanych liczb u każdego z grających. Wygrana I stopnia, która przypadnie dla PGL w okresie ustalonym, zostanie w równej części dla każdego z uczestników biorącego udział w tym przedsięwzięciu przekazana pod wskazane konta. Nad prawidłowością całego przedsięwzięcia będzie czuwał zarząd, który niebawem powstanie. ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEJ GRY POLSKA GRUPA LOTTO baza-partner@wp.pl |
2008-03-20 (02:12) PARTNER Data rejestracji: 2008-03-10 00:00:00 Ilość postów: 747 | wpis nr 128 729 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NIŻEJ WYMIENIONYCH I WSZYSTKICH INNYCH ZAINTERESOWANYCH WSPÓLNĄ I SKUTECZNĄ GRĄ ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY. ZEN - 777CH - DYLONG - SERAFIN - KARAMBA1 - MARIUSZ2 - NIKLOMAT - 007 - RYS - TAKTAK - FART - CZAK - NOWY12345 - TOMEK26 - ALBIN - FOBIA - PASKO Niech z okazji Wielkiej Nocy. Radość, Pokój w życie wkroczy. Szczęścia, zdrowia i dostatku- W inwestycjach żadnych spadków! POLSKA GRUPA LOTTO - baza-partner@wp.pl |
2008-03-20 (02:23) PARTNER Data rejestracji: 2008-03-10 00:00:00 Ilość postów: 747 | wpis nr 128 738 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DUŻY LOTEK-POWSTAJE INTELIGENTNY SYSTEM-WSPÓLNA GRA- GŁÓWNA WYGRANA W ZASIĘGU RĘKI-POLSKA GRUPA LOTTO |
2008-03-20 (15:44) PARTNER Data rejestracji: 2008-03-10 00:00:00 Ilość postów: 747 | wpis nr 128 783 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam wszystkich. Próbowałem zredagować wszystkich wypowiedzi w wersji skondensowanej jak się wyraził KARAMBA i skopiować do nowego tematu, ale po chwili stwierdziłem, ze nie jest to łatwe. Po prostu nie chciałbym pominąć żadnych poruszanych wątków. Po analizie wszystkich wypowiedzi stwierdziłem, że bez większego problemu możemy przenieść się do nowego tematu. Zresztą zawsze można tam zajrzeć. ZAPRASZAM DO DYSKUSJI I KONKRETNEGO DZIAŁANIA SERDECZNA PROŚBA – NIE UMIESZCZAJCIE W STARYM TEMACIE WIĘCEJ WPISÓW. |
2008-03-20 (19:10) Mariusz2 Data rejestracji: 2007-03-05 00:00:00 Ilość postów: 352 | wpis nr 128 812 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PARTNER Ponieważ nie sądzę aby ktokolwiek Ci odpowiedział ( oczywiście jak zwykle po moim wpisie tutejsi tetrycy na potęgę zaczną wypisywać niegrzeczności i głupoty - bo mają odruch Markowa ) chciałem napisać co następuje . 1. Apel , który tutaj napisałeś nie jest zrozumiały i w zakresie logiki -po prostu nielogiczny . Świat gier losowych to Świat logiki . A Twoje apele są nielogiczne i mało poważne . Zrozum , że okrzyki bojowe typu - zabierzmy sie do roboty , rzejdźmy do konkretów i weźmy się do roboty ... .............na nikogo nie działają i są dziecinne a świadczą raczej o dziecinnym charakterze piszącego . 2. Nie wiem ile masz lat ale myśłę , że mało . Kompletna nielogiczność polega na tym , iż jaki interes może mieć jak ty piszesz \" umysł \" aby podzielić się swoim wynikiem ( typowaniem ) bop nie bardzo rozumiem ? Po co \" umysłowi\" -podatkobiorca czyli organizatro tego przedsiewzięcia . 3. Twoja teza to zupełny absurd Jak macie pomysły jak znaleźć rozwiązanie w totka to się zgłaszajcie - ja was zorganizuję i do tego wezmę swój procent . A po co : umysłowi \" płącić\" podatek ? Umysł sam sobie poradzi i nie ma potrzeby płacić ściepę . PARTNER Zajmij się czymś poważnym , gdyż to co piszesz świadczy , iż nie masz rozeznania w towarzystwie \" graczy systemami\" Zastanów się czy pisząc takie apele nie wystawiasz sam o sobie świadectwa Mariusz Nie musisz dziękować . Jak zwykle tylko ja mam odwagę napisać Ci prawdę Ale po mnie tetrycy zaczną pisać swoje pierdoły więc Ci więcel ludzi napisze co myślą |
2008-03-20 (20:05) PARTNER Data rejestracji: 2008-03-10 00:00:00 Ilość postów: 747 | wpis nr 128 817 [ CZCIONKA MONOSPACE ] MARIUSZ2 - Po Twoich wpisach stwierdzam, że jesteś jakiś \"wyjątkowy\" i zarazem inny. Nie będę specjalnie komentował Twojego wpisu, bo jak widzę niewiele rozumiesz. Nie wiem do końca co przez Ciebie przemawia. Jesteś najmądrzejszy? Mój wpis jest bardzo logiczny i z tego co widzę tylko Ty nie „kumasz” Myślę, że nie tylko ja jeden nie rozumiem Twoich wypowiedzi. Skoro temat i wspólna gra Cię nie interesuje, to po prostu zajmij się indywidualnym typowaniem i pochwal się główną wygraną. Czas pokaże, czy prędzej jednostka osiągnie sukces czy grupa. Też pewnie nie znasz odpowiedzi na to pytanie. Co do „umysłu” o którym wspominasz, to jeżeli tego nie wiesz, to Cię uświadomię. Nie ma takiego, który by trafnie wytypował cały zestaw liczb, więc dlatego trzeba zrobić to wspólnie. Dla jasności bez inicjatora i organizatora nikt nic nie zrobi. Tego też nie wiedziałeś? Widzę, że jeszcze dużo nie wiesz! Nie musisz się wysilać i odpisywać, bo w przeciwieństwie do Ciebie jak coś mówię, a w tym wypadku piszę to zawsze słowa dotrzymuję. Chodzi o to, że na Twoją prowokację na pewno więcej nie zareaguje. Nawiązując do tematu, to również będę bardzo konsekwentny. Tutaj czy może jeszcze gdzieś indziej doprowadzę do konkretnego strzału i wierze w powodzenie. Nie omieszkam, o tym fakcie Szanownego Pana Mariusza powiadomić. Rozgrywka między JEDNOSTKĄ i GRUPĄ Kto przewidzi wynik? Obawiam się, że już przed meczem jesteś przegrany. POLSKA GRUPA LOTTO baza-partner@wp.pl |
2008-03-20 (20:14) Mariusz2 Data rejestracji: 2007-03-05 00:00:00 Ilość postów: 352 | wpis nr 128 821 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale PARTNER po co ja mam się Tobie chwalić wygranymi . Mnie już pochwalił totalizator i na tej pochwale mi zależy a nie na Twojej . PARTNER Ner słyszałem podziękowania za życzliwą uwagę . Ja Ci napisałem opinię -gdyż nikt inny by Co tego nie napisał a ty zamiast mi podziękować masz pretensję ? A pisz sobie do oporu . Nie wtrącam się . Bycie innym to zaszczyt . NIe można być człowiekiem i nie być innym . Inność to podstawa człowieczeństwa . Tak , że dziękuję za pochwały . Żałuję , iż odpowiedziałem Ci abyś się nie łudził . Widzę jednak po zachowaniu , iż faktycznie trafiłem prawdopodobnie na niedoświdczone kilkunastoletnie niedojrzałe dziecko . A sobie pisz do oporu . |
2008-03-20 (20:17) Mariusz2 Data rejestracji: 2007-03-05 00:00:00 Ilość postów: 352 | wpis nr 128 823 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Picu picu Dzieciaku . Trochę więcej pokory . Ja pracuję w jeszcze bardzij przekręconym interesie . Tak przekręconym , że twoje wymysły nie zmieściły by się na liście pierwszych 100 w rankingu . Zamiast podziękować mi za życzliwą uwagę słyszę obraźliwe teksty . Żegnam |
2008-03-21 (01:50) Karamba1 Data rejestracji: 2008-03-10 00:00:00 Ilość postów: 174 | wpis nr 128 871 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Hym... trudno cos napisac , ale napisze. Ja sie z Mariuszem zgadzam. Mam tylko pare spraw do dodania. Nikt kto wie jak grac, tego tu w przystepny sposob nie napisze. Bo i po co ? Skoro wie , to mu niepotrzebny ten caly \"balagan\" ktory moim zdaniem jest nie wykonalny. Skoro wie , to nie ma potrzeby sie dzielic z innymi. Taka natura czlowieka. Ten pomysl wspolnej gry jest jak najbardziej z sensem , tylko moim zdaniem nie wykonalny i wczesniej czy pozniej nawet gdyby do tego doszlo skonczy sie to zle. Zawodny czynnik ludzki. Z takimi pomyslami to trzeba nawet uwazac w gronie najblizszych osob. Zorganizowanie tego jest bardzo trudne i trzeba duzo na ten temat wiedziec. Ja nawet wymyslilem taki projekt wspolnej gry , ale za porada kolegi nie wyslalem go , i tak by go nikt o zdrowych zmyslach, lub tez chorych nie zaakceptowal. W sumie to troche zaluje ze go nie wyslalem , bo z punktu socjologicznego bylo by ciekawie. Dlatego tez , stwierdzilem , poniewaz kiedys w ramach ciekawostki przetestowalem systemy, ze zaproponuje poprostu jakies alternatywne wyjscie dla Tych ktorzy nie maja ochoty na wspolna gre, nie maja pomyslu, ale maja ochote zeby w blizej nie okreslonym czasie osiagnac wiekszy lub mniejszy sukces bez ogromnego kapitalu i wielkiego nakladu finasowego. Zaznaczylem tez juz wielokrotnie ze to sie nie nadaje na zespolowa gre i wiem ze wielu bedzie probowalo to przerobic , tylko tak jak juz wspominalem , nie bedzie z tego zadnego efektu , wrecz zwieksza sie tylko koszty. Dlatego tez zaproponowalem test ,mysle ze bez wzgledu na wszytsko go wykonamy. Jakby nie patrzec na to wszytko to Mariusz ma racje. Nikt kto wie jak grac i zeby na 100% osiagnac sukces Wam nie pomoze to jest logiczne i zrozumiale. Nie ma co sie oszukiwac. Jesli sadzicie ze ktos Wam ot tak podaruje pomysl , to byla by to wyjatkowa szczodrosc tego czlowieka. Jesli chodzi o mnie to tak jak juz pisalem , ja tylko pomagam. Jestem przekonany na 99,9 % ze pomaglem paru osobom w tym Mariuszowi . Na innym Forum skromnie mnie wyminil jako osobe ktora sie dzieli wiedza. Wiedza przekazana w dosc trudny i niezrozumialy sposob dla wielu. I to mnie najbardziej cieszy. Tutaj proponuje Wam bardzo proste rzeczy i moim zdaniem o wiele skuteczniejsze niz to wszytsko razem wziete co tutaj mozna wyczytac. To co proponuje jest przeznaczone dla pojedynczego gracza. To od Waszego zaangarzowania zalezy jak daleko sie posuniemy w tworzeniu inteligentnego systemu. Do kiedy bede z Wami ? Do max konca czerwca. Potem koncze swoje \"wystepy \" na jaakimkolwiek forum co zreszta juz troche wczesniej zakomunikowalem na innym Forum. Czasem czytam w roznych postach \"echa\" \"Zagadki Swiatecznej \" i \"Doswiadczenia z Kulami\", przyznam sie szczerze ze jak na tak dlugi czas to czesto lapie sie za glowe do czego to niektorzy wykozystuja i jak. To jest wynikiem pewnego sposobu myslenia, mianowicie: O jakis pomysl Karamba napisal, OK. I zaczyna sie fantazja i wolna tworczosc pojedynczej jednostki. Na zasadze ja to dalej wymysle i z nikim sie nie podziele. Z tego wychodza takie rzeczy ze naprawde czasem nadziwic sie nie moge. To jest wynik braku dyskusji i wspolpracy. Panie i Panowie zrobcie tak jak uwazacie za stosowne mi osobiscie kazdy wariant odpowiada. Z czym sie nie zgadzam jesli chodzi o wypowiedzi Mariusza , ano z tym ze skoro jest wiele osob ktore nie maja glowy do tej gry, to mozna im pomoc inaczej, skromniej , ale i z szansami na sukces, o wiele wiekszy niz do tej pory osiagneli. Czyli takie posrednie wyjscie. Wiadomo ze \"Partner\" by chcial lub ktokolwiek inny zeby mu ot tak ktos powiedzial jak grac. Kazdy by tak chcial. Tak sie nie stanie mozesz mi wierzyc. No chyba ze naprawde spotkasz na swojej drodze bardzo szczodrego czlowieka. \"Partner\" predzej jednostka odnosi sukces w ta zabawe niz grupa. Wierz mi na slowo. I wierz mi na slowo ze sa Tacy co bez problemu maja do 86% 6 w skali roku, a moze i sa lepsi tego nie wiem. I jestem pewien na 99% ze Mariusz tez o tym wie. Do rozgrywki Jednostka konta Grupa nigdy nie dojdzie. I moim zdaniem to Grupa na starcie ma przegrane. Najlepiej to w grupie cos wymyslec , a grac indywidualnie. To jest moje zdanie. Chetnie pomoge jesli jest taka potrzeba. Karamba Do \"niklomat\"- w tym pomysle wpolnej gry wlasnie chodzi o to zeby wylowic pomysly innych osob. Co potem bedzie tego nie wiem. Ja sie z Toba zgadzam, ja tego nie widze i nie sadze zeby cos z tego bylo, mimo byc moze dobrych checi autora tematu. Mnie to osobiscie i tak nie dotyczy , ja tu tylko pomagam. Karamba ps. Mariusz - Dokladnie tak jest. Swiat gier losowych to Swiat logiki. W przypadku DL 6/49 niesamowicie prosty i banalny. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |