Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 ... 14 15
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

DUŻY LOTEK - PRAWDOPODOBIEŃSTWO GŁÓWNEJ WYGRANEJ NIEMALŻE PEWNE

2008-03-11 (22:47)

status zen
Data rejestracji: 2004-03-02 00:00:00
Ilość postów: 1742

190
wpis nr 127 609
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dylong bo nie tędy droga . Przynajmniej moim skromnym zdaniem .

Porywanie się na coś takiego to musi być zbiorowy wysiłek .

KASA+TYPERZY W POWIĄZANIU Z ZBIORAMI LICZB + REDUKCJE + FILTRACJE i duuuuuuużo szczęścia do tego

Jeśli te wszystkie elementy zostaną połączone a do tego się dobrze dopasują do losowania wówczas można liczyć na sukces ....

Ja nie widzę żeby próbować podchodzić do tego na mniej niż 24 liczby ale nie aż 49 Tu wszystko zależy od TYPERóW \"PEWNIAKóW\" .

Do czasu aż oni nie zostaną zaktywizowani do tego czasu będziemy tylko jałowo gadać kombinować .

A więc

KTO UMIE COKOLWIEK WYTYPOWAĆ / i to obojętnie jedną liczbę dwie czy nawet jedną liczbę w trzech podanych

W`Y`S`T`Ą`P !!!! /a raczej wstąp do tej organizacji /

tu każda umiejętność pożądana i każdą da sie zagospodarować

Dla zachęcenia typerów powiem że nikt nie będzie pytał Was /a przynajmniej nie powinien / o to jaką metodą to zostało wytypowane

obojętnie z kapelusza modłów czy ze snów lub z dziedziny parapsychologi to nieważne ważne aby spełniły założenie . Np zakładamy że na 6 liczb dwie muszą wejść to tak ma być !!!

Dopuszcza się sporadyczne potknięcia .- to ludzka rzecz.

TYPERZY PAMIĘTAJCIE WASZA JEDNA LICZBA NIEWIELE ZNACZY JAKO SAMA LECZ W GRUPIE KILKU JEJ PODOBNYCH DAJE PEWNE SZANSE.

Do czasu aż to nie zostanie przyswojone należy sobie wybić z głowy wszelkie marzenia .

Chciałbym jeszcze aby większość z Was nie udawała że nie czyta tych wypocin i jeśli ktokolwiek ma coś do napisania niech pisze .

nawet takie zwykle >> CZEść czytam ten temat <<

GDZIE JEST PAśKO czy już tak daleko się oddaliłeś Adminie że już nic nie masz do powiedzenia w tej sprawie ?

Trzeba będzie chyba tak każdego po nicku wywoływać

P.o.z
2008-03-11 (23:10)

status PARTNER
Data rejestracji: 2008-03-10 00:00:00
Ilość postów: 747

3260
wpis nr 127 618
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ZEN DZIEKI ZA POPARCIE,

A MOŻE WIĘKSZOŚĆ OSÓB CZYTAJĄCYCH NASZE WPISY ANI MYŚLIĆ SIĘ DZIELIĆ I CHCĘ CAŁĄ PULĘ ZGARNĄĆ DLA SIEBIE?

PANOWIE \"TYPERZY\" TYLKO WSPÓLNIE MOŻEMY COŚ ZDZIAŁAĆ.

ZASADA - MAŁĄ ŁYŻECZKĄ - NAJLEPSZA.

POZDRAWIAM WALDEK

POLSKA GRUPA LOTTO

AUTORYTET PASKO WCHODZI DO GRY? TZN JEST GOTOWY NAS WESPRZEĆ?
2008-03-12 (01:25)

status Tomek26
Data rejestracji: 2008-03-11 00:00:00
Ilość postów: 2

3269
wpis nr 127 627
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Partner

Ujął mnie Twój zapał dlatego odpowiadam.

Systemy, o które pytasz wykorzystuje się szeroko w wielu dziedzinach techniki.

Np. w układach dzięki którym mogą efektywnie funkcjonować sieci komputerowe, telefony komórkowe itd.

W tych dziedzinach wykorzystuje się często dużo bardziej skomplikowane systemy niż 49 po 12.

Niestety takich dużych systemów normalnie nie przedstawia się w formie zwykłych ciągów liczb dziesiętnych, lecz w formie specjalnie kodowanych struktur matematycznych.

Nie wdaję się w szczegóły. Tworzenie, zapis i czytanie takich struktur to skomplikowana sprawa. Ale dzięki temu mozna dowiedzieć sie jak duże są poszczególne systemy.

A teraz, aby nie wyglądało, żem pies ogrodnika, który wie, ale nie podzieli się wiedzą...

Partner możesz sam, bardzo zgrubnie, ale za to super prosto oszacować ile zakładów musi liczyć system z 49 liczb po 5 liczb zawierający wszystkie 5tki z tych 49 liczb.

Liczba wszystkich 5tek z 49 liczb = kombinacje(49;5)=1.906.884

Liczba wszystkich 5tek z 12 liczb (1 zakład) = kombinacje(12;5)=792

Teoretycznie potrzebna liczba zakładów po 12 liczb, aby pokryć wszystkie 5tki z49 liczb (przy założeniu każda 5ka występuje w systemie tylko raz)

= 1.906.884/792=2.408 zakładów 12to liczbowych

To bardzo proste, ale niestety to tylko teoria! W praktyce nie da się tego osiągnąć!

Poprzednio proponowałem, abyś spróbował sam \"na palcach\" zbudować prościutki system z13 liczb po 12 liczb zawierający wszystkie 5ki z tych 13 liczb.

A potem może jeszcze dla wprawy np. dla z 15 liczb po 12.

Gdy to zrobisz namacalnie przekonasz się , że praktycznie nie ma możliwości (poza nielicznymi wyjątkami , które tu niestety nie wchodzą w rachubę) zbudować systemu, który zawierałby każdą 5tkę tylko 1 raz.

Np. dla wspomnianego systemu 13 po 12 potrzeba minimum aż 6 zakładów 12to liczbowych, czyli w takim systemie każda 5ka występuje kilkukrotnie - inaczej po prostu się nie da!

Dla systemów po 12 liczb dla puli liczb od 20 do 49 można osiągnąć minimalne powtórzenie piątek przeciętnie od 2 do 3.5 raza (nie wszystkie 5tki będą w nich występować tyle samo razy).

Skąd to wiem? Ano z tych mądrości, których była mowa na wstępie.

Dlatego w rzeczywistości system dla 49 liczb po 12 liczb zawierający wszystkie 5ki musi liczyć co najmniej

= 2.408 x ~2 =~4.800 zakładów

Poprzednio podałem ok. 5.000, gdyż przypadkiem taka właśnie struktura matematyczna funkcjonuje w tychże mądrościach.

Emigruję, więc to raczej mój ostatni wpis tutaj.

Część

2008-03-12 (02:11)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 127 629
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Cytuję Zena:

Chciałbym jeszcze aby większość z Was nie udawała że nie czyta tych wypocin i jeśli ktokolwiek ma coś do napisania niech pisze .

nawet takie zwykle >> CZEść czytam ten temat <<

GDZIE JEST PAśKO czy już tak daleko się oddaliłeś Adminie że już nic nie masz do powiedzenia w tej sprawie ?

Trzeba będzie chyba tak każdego po nicku wywoływać

Zen, ja nic nie udaję, czytam i naprawdę myślę o pomyśle PARTNERA z lekkim pobłażaniem.

Nie chciałam nic pisać na ten temat, bo oczywiście macie inne zdanie.

Zen, dziwię się, że zapomniełeś o sierpniowej (z ub. roku) propozycji Pasko, by utworzyć coś podobnego. Pasko zaproponował, zaczęła się dyskusja z różnymi propozycjami modyfikacji i na tym pomysł się zakończył.

Gwarantuję, że tym razem będzie identycznie.

Osobiście jestem przeciwna zakładania jakichkolwiek tego typu spółek. Tam gdzie w grę wchodzą pieniądze, najczęściej dochodzi do ostrej walki.

Nie wierzę w to by cokolwiek z tego wyszło.

Czytasz forum na bieżąco, czytasz różne tematy i widzisz sam jak jest. Na palcach można policzyć ludzi, którzy cokolwiek więcej napisali o swoich przemyśleniach w typowaniu. I nie chodzi mi o DL, ale o multilotka, gdzie wygrana jest stałą i wcale nie zależy od ilości trafnie wytypowanych i wysłanych kuponów.

Jeżeli ktokolwiek dzieli się jakąś wiedzą, to tylko w ścisłych kilkuosobowych grupkach.

Najczęściej każdy chce wygrać najmniejszym kosztem. W życiu nie poda swego sposobu myślenia, ale będzie zbierał wszystkie inne do kupy i oczekiwał cudu.

Nie wierzę, by znalazło się tylu uczciwych graczy. Zbyt duże ryzyko, zbyt wiele formalności do załatwienia by przystąpić do gry, w której nie ma 100-procentowej pewności, że rozliczenie będzie uczciwe.

Nawet rejestracja spółki i umowy spisane u notariusza (co wiąże się z kosztami i to sporymi - wlicz w to koszty dojazdów, spotkań w konkretnym jednym mieście itp.), nawet to nie zagwarantuje uczciwego rozliczenia. To tylko gwarancja wtopienia pieniędzy.

Czytasz prasę? Interesujesz się nieco tym co się wyprawia w tym naszym dzikim kapitaliźmie?

Różnych cwaniaków codziennie nam podają na tacy. Są nimi ludzie znani: aktorzy, politycy, pracownicy wymiaru sprawiedliwości... Robią przekręty dla mniejszych pieniędzy.

A Ty wierzysz w uczciwość tego przedsięwzięcia?

Nie rozumiem tego.

Wchodzi na forum człowiek anonimowy. Daje pomysł, którego nie jest w stanie dobrze poprzeć konkretnymi wyliczeniami, a grupa ludzi z entuzjazmem ufa mu i pędzi jak stado baranów.

Tak, czytam ten post, by zobaczyć ilu naiwniaków się wypowiada, albo ilu jest cwaniaków.

Zen, nie szkoda Twojego czasu?

Nie dziw się, że Pasko nie chce maczać w tym swoich palców. Róbta co chceta!

2008-03-12 (04:37)

status dylong
Data rejestracji: 2006-07-21 00:00:00
Ilość postów: 2814

2572
wpis nr 127 630
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobiu, przykro że podciągnęłaś mnie pod cwaniaka czy naiwniaka. Nie zamierzałem i nie zamierzam przystępować do tej albo do innych tego typu spółek. Jestem klasycznym \"dwuzłotowym\" graczem i dobrze mi z tym. Partner założył temat, sam się określił, że w nim \"pływa\", cóż szkodzi napisać u niego parę słów, słów podkreślam a nie liczb.

Pozdrawiam
2008-03-12 (10:27)

status PARTNER

3260
wpis nr 127 645
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

TOMEK26 dzięki serdeczne za wyjaśnienie jak działa ten mechanizm.

FOBIA nie szkoda Ci czasu na takie wypociny?

Napiszę krótko. Zrobię w tym kierunku dużo żeby doprowadzić do konkretnego strzału. Kto nie próbuje, ten nie ma. Stosuje tą zasadę od zawsze i efekty są często. Więcej wiary!

Teraz spróbuję z innej beczki, bo kto nie próbuje ten nie ma!

Szukam kilku konkretnych TYPERÓW, którzy wejdą w ten układ z grubszą kasą. Pierwszy już jest i kasiorke MA - Waldek.

POLSKA GRUPA LOTTO - baza-partner@wp.pl
2008-03-12 (14:41)

status 777ch
Data rejestracji: 2005-11-07 00:00:00
Ilość postów: 22285

1386
wpis nr 127 683
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

WITAM

Być może SYSTEM należało by zbudować tak by zakłady zawierały 3 liczby stałe ,np. trójki dotąd nie wylosowane,jest ich 149 ,ale cała sprawa jest przedsięwzięciem kosztownym i trudnym do zrealizowania.

Ja już próbowałem gry zespołowej, i nie wyszłem na tym dobrze,więc nie próbuję ,ale kto wie ,gdyby sprytnie pomyśleć ,JEST FAKTEM ,i sam znam takie osoby ,że gra na 9~10 skreśleń jest kosztowna,ale co niektórym się powiodło.

Po prostu trzeba mieć \"FART\" ,bez niego żaden system nie pomoże.

pozdrawiam
2008-03-12 (16:03)

status fobia1

31
wpis nr 127 687
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dylong, odpowiedziałam tylko na post Zena i wyraziłam swoje zdanie na dany temat. Zen prosił, by każdy kto czyta przynajmniej się wpisał. Spełniłam jego prośbę.

Nikogo ze \"starych znanych mi nicków\" zabierających głos w tym temacie nie podejrzewam o cwaniactwo, bo znam wypowiedzi tych ludzi.

Natomiast do Partnera nie mam zaufania. Ktoś, kto usiłuje ośmieszyć rozsądną opinię o takich \"spółkach\" nie zasługuje na zaufanie. Mało to w mediach przypadków o oszustwach i innych przestępstwach, które ułatwia Internet?

Czy ktokolwiek z Was zaufałby obcemu człowiekowi na ulicy, który podchodzi i proponuje taką spółkę?

Jestem pewna, że nigdy.

Nie zakładam z góry, że Parter jest oszustem, raczej nazwę jego propozycję jako mało przemyślaną. Biorę tylko względy formalne, całą biurokrację związaną z zabezpieczeniem uczciwości przedsięwzięcia oraz koszty z tym związane, a także fakt, że nikt i nic nie zagwarantuje uczciwości takiego przedsięwzięcia.

Poza nawiasem. Taki temat jest dobry dla postronnych oszustów grasujacych w sieci. Łatwo wyłowią w nim ludzi dysponujących większą gotówką, ludzi podatnych na sugestię. Już oni wiedzą w jaki sposób zrobić z tego użytek, więc te zapisy najlepiej prowadzić tradycyjną pocztą. Nawet e-maile nie stanowią gwarancji anonimowości.

Partner, przeszkadza Tobie w czymkolwiek moja opinia?

A w czym?

No wiesz, nie każdy jest podatny na manipulacje. Należę do tych mających swoje zdanie i mam prawo je wyrazić na forum publicznym.

Więcej się mnie nie czepiaj, a temat i tak będę czytała w wolnych chwilach.

2008-03-12 (17:49)

status PARTNER

3260
wpis nr 127 704
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

FOBIA ja naprawdę się Ciebie nie czepiam

Tak jak napisałaś każdy ma prawo do wypowiedzi na forum więc po prostu to robimy. Myślę, że kultura obowiązuje więc o co loto?

Jeżeli chodzi o moją uczciwość, to żeby się przekonać jaki naprawdę jestem trzeba mnie poznać. Osobisty kontakt mile widziany, a nawet konieczny. Moje intencje są jaknajbardziej uczciwe i obiecuję, że wszyscy zainteresowani się o tym niebawem przekonają. Poza tym ja nikogo nie proszę o żadne wpłaty. Po prostu szukam chętnych do duzego przedsięwzięcia.

Jak napisałem wczesniej -

STRATEGIE OPRACUJEMY WTEDY KIEDY BĘDĄ ZAINTERESOWANI.

Niedowiarką proponuję uważnie się przyglądać i sledzić wszystkie wpisy.

Pozdrowionka dla wszystkich uczciwych - Waldek

POLSKA GRUPA LOTTO baza-partner@wp.pl

2008-03-12 (18:15)

status fobia1

31
wpis nr 127 706
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

W porządku PARTNER.

Nie miałam na myśli wpłat, raczej wypłaty ;(

Rozumiem, że robisz rozeznanie, od czegoś trzeba zacząć.

Życzę powodzenia, chociaz mam wątpliwości.

Pasko naprawdę w sierpniu ub. roku proponował coś w tym rodzaju. Odzew też był, tylko wszystko się rozmyło.

I dlatego jestem przekonana w 100 proc., że nic z tego nie wyjdzie.
2008-03-12 (19:58)

status zen

190
wpis nr 127 721
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia1

Tysiące myśli mi przemykaję na ktióre chciałbym Ci odpowiedzieć . Z jednej strony gdy siedzę przy kompie komp mi coś tam liczy to w międzyczasie z ogromna przyjemnością czytam i piszę to taka lekka frajda dla mnie ..

Dlaczego uczestniczę w tym temacie ? dlatego że gdyby udało mi się przekonać do tego żeby było zagrane wg mojej koncepcji co nie jest konieczne może ktoś mnie przekona do innej lepszej .... z tym że w takim ustawieniu może na coś bym się przydał . .

O Paśce pamiętam doskonale gdzieś już na początku w tym lub pokrewnym / równoległym temacie PArtnera chyba to wyraźnie napisałem a nawet wyraziłem to że możliwe iż pokrzyżowałem szyki Adminowi ,

Chętnie widziałbym Paśkę jako gwaranta uczciwego załatwienia sprawy .

Zapewne jak wielu pozostawiam sobie prawo do podjęcia decyzji o przystąpieniu w zależności od okoliczności .

=====-------------------------->>>

Partner obawiam się że na Twój apel tu nie uzyskasz zbyt wielu zgłoszeń po prostu ludzie nie chcą się ujawniać . dla świętego spokoju .

Konieczne by było pisać na priv do każdego . Chociaż wiem z doświadczenia że mimo deklaracji że TAK potrafią zrobić na NIE.

/przy tym sam sumienie mam niezbyt czyste / tacy są ludzie ...

Ten temat bdb że istnieje gdyż każdego z nas coś uczy .

===-------------------->>

Słowo do Wszystkich .

Proszę weźcie sobie pod uwagę to że jest ktoś chętny że chce coś rozruszać .

Nieprędko się to może przydarzyć

Jeśli chodzi o zabezpieczenie się przed ewentualnym przekrętem to niech każdy na swój możliwy sposób się zabezpiecza niech każdy to wyartykułuje .

BTW. Partner przecież istnieje już taka Spółdzielnia Totolotkowa ... Co o tamtym sądzisz ???

P.o.z

2008-03-12 (20:25)

status niklomat
Data rejestracji: 2007-11-22 00:00:00
Ilość postów: 118

3009
wpis nr 127 727
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wydaje mi się ze to powinno wypłynąć od osoby która założyła temacik jakieś pomysły rozważania .… Według jakich kryteriów typować czy rzutem kostką o ścianę … Jakimś doświadczeniem swoje powinien opisać z typowaniem … pomysły swoje według których typuje … wyliczeń ,ciągów ,przyczyno skutkowych … poglądy.

Moje 12 lat siedzenia w liczbach przestawiania itp …wyliczenia kombinacje pomysły którymi przeszukuje szczęśliwe numerki miał bym na tacy podać niech opisze…

Coś ciekawego przedstawi jeśli ma choć jakąś prognozę według których typuje udoskonala siedzi nad tym ... Rozpocznie pogląd zabierze się za to . Jeśli by mie to zaciekawiło może bym mógł w czymś pomóc dalszym realizowaniu tego planu ... Lecz puki co to jedynie osoby które tu typują na forach kombinują udoskonalają swe wyliczenia .

A tu nagle 1 błyskotliwy wpadł na pomysł wymyślił aby obstawić wszystkie kombinacje . I zgrajmy się i wygrajmy.

Kup sobie lepiej butaprenu … i wyobraź ze jesteś …Jednym z nielicznych szczęściarzy … choć przez jedną dobę .Pozdrawiam

2008-03-12 (21:18)

status PARTNER

3260
wpis nr 127 736
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ZEN dzieki za info !

Co do tego zeby PASKO byl gwarantem nie mam nic przeciwko.

Wiele pochlebnych opini o nim czytam, wiec jestem gotow mu zaufac.

Prezez PASKO ADMIN, z-ca PARTNER WALDEK POLSKA GRUPA LOTTO

Szczerze, to zaden tytul do niczego nie jest mi potrzebny. Moim celem jest po prostu zrobic konkretny strzal, lub kilka strzalow i tyle.

Gram od wielu lat w lotto, ale nigdy nie bawilem sie w zadne systemy i dlatego moje doswiadczenie w \"dobrych\" typach jest niewielkie.

Zagralem trzykrotnie na maxa tzn jeden zaklad x 12

Wygrana III stopnia przy pierwszym podejsciu, dala mi mozliwosc zagrania kolejnych dwoch i niestety w topa! Moge sie jeszcze pochwalic jedna wygrana II stopnia, ale to przy zwyklym zakladzie. Wygrane IV stopnia nigdy nie robily na mnie zadnego wrazenia i traktuje je jakby ich w ogole nie bylo. Wystarczy tych wypocin.

Konkrety - Prezes zostal powolany, tylko teraz musi objac oferowane mu stanowisko. Wyrazi zgode?

Potem tylko kilku dobrych TYPEROW i postawienie konkretnego zakladu, takiego o ktorym nikomu nawet sie nie snilo. Bardzo wierze w powodzenie tej misji, ze tak sie wyraze.

Bylem na stronie spoldzielni o ktorej wspomnial ZEN i nawet mnie to zainteresowalo. Jezeli tutaj nie znajda sie chetni, to skorzystam z ich oferty. Co prawda oni nie oferuja tego o czym myslalem, ale lepsze cos jak nic. Czy ktos ma doswiadczenie z ta spoldzielnia i moze jednoznacznie stwierdzic, ze mozna im zaufac?

Pozdrawiam Niedowiarków i zapraszam KONKRETNE OSOBY do gry !

Pezesie moze Pan zabrac glos?

2008-03-12 (22:18)

status zen

190
wpis nr 127 742
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Niklomat

Nie zrozumiałem do końca Twojej wypowiedzi ...

O co Tobie chodzi ?

Rozumiem że jesteś sfrustrowany tym że Partner \"puścił taką kaczkę\" z wielkim chciejstwem No ale zostało to wyjaśnione wydaje mi się że właśnie tacy ja TY i inni trzeźwo myślący powinni wypracowywać właściwą formę wskazując na niedorzeczności i błędy . Jednocześnie powinniśmy dawać receptę na właściwy tego kształt..

Nie oczekuj że ktoś powie jak typuje albo jak redukuje czy filtruje to jego a czasami i nie jego własność która ma pewną wartość przetargową .

Np w moim przypadku znam kilka sztuczek ale ich nie ujawnię bo obiecałem bo mam zabronione To nie jest moja własność .

Nie oczekuję od typera żeby mi podał metodę a liczę na jego typy .

Pisałem poprzednio JEDNĄ METODĄ OSIĄGNĄĆ SUKCES BĘDZIE BARDZO TRUDNO .Tu trzeba powiązać kilka elementów a wszystkie jednocześnie muszą dać pozytywny rezultat .To jest naprawdę trudne .

Ale tańsze .

Ja twierdzę że zbiorami 12 -sto liczbowymi się tego nie zrobi małe szanse...Uwzględniłbym to co proponuje LEO 777CH Tu prośba Leo czy możesz podzielić się wynikami CO CI TO DAŁO ??? JAKIE MOŻNA OSIĄGNĄĆ Z TEGO WYNIKI ??? Jeśli chociaż jedna ze wskazanej trójki wchodzi to już jest sukces .

A może jest ktoś komu w zbiór 30 liczbowy wejdzie 6 liczb to może ja lub ktoś jeszcze inny potrafilibyśmy odrzucić ze 4 lub 5 liczb jako te które nie wejdą ? /? zostało by wtedy w dać system 25 czy 26 liczb...

Możliwości jest wiele tylko trzeba chcieć ...

==---------->>

Dobrze by było gdyby każdy krytykujący pokazał swoją wizję .Jaką On ma kontrpropozycję .

Tak Panie Niklomat to było by konstruktywne .

Bo jeśli chciałeś osiągnąć efekt rozbawiania to osiągnąłeś tym klejem .

P.o.z

P.o.z

2008-03-12 (23:37)

status serafin
Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00
Ilość postów: 3032

1501
wpis nr 127 757
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ostatnio łapię trochę trójek stosując mnk...Jednak wiadomo wyznaczenie liczb tą metodą ,6 liczb, daje mierne rezultaty bo to są wartości przybliżone...dlatego dołożyłem do każdej po dwie liczby (L+1 i L-1) razem to max 18 liczb(bo czasami liczby się pokrywają)...co do doboru przedziału testowałem od 5 do 100 ...wybrałem jeden.Najbardziej obiecujący.Przesadziłem \"trochę trójek\"...dokładnie dwie.W minioną sobotę(miałem 5 z 17 !) i poprzednią (4/16) .Było w tym trochę szczęścia bo grałem na 3 szóstki...

W ten wtorek (3/18) i żadnych trafień.Przetestuję ten sposób jeszcze trochę...bo jak wszyscy wiemy można trafić akurat w górkę a potem kicha
2008-03-12 (23:48)

status serafin
Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00
Ilość postów: 3032

1501
wpis nr 127 758
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

acha jeszcze jedno...dlaczego daję liczbę o jedną mniejszą i o jedną większą...no skoro wynikiem estymacji są wartości przybliżone to właściwe trafienie może być trochę bardziej na lewo lub na prawo...czasami są to dwa punkty na osi ale to już max 30 liczb ...dla 30 jeszcze nie sprawdzałem

Pozdrawiam i dobranoc.

ps jakby co dam znać
2008-03-13 (00:04)

status zen

190
wpis nr 127 759
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Serafin

Dziękuję to druga dziś po Leo Konstruktywna wypowiedź .

To bdb. gdy będziemy mogli zrobić inwentaryzację stanu posiadania. Nawet jeśli nie teraz się przyda to może później ,

Mając wiedzę na temat możliwości można będzie dopracowywać do tego dalszą metodykę postępowania .

Na razie nie obawiajmy się tego że wychodzi nawet 30 liczb. bo może znaleźć się kilka osób umiejących zrobić selekcję negatywną i odrzucić niektóre z nich .

Serafin szlifuj swoją metodę będzie jak znalazł ;-o))

P.o.z
2008-03-13 (00:08)

status 777ch

1386
wpis nr 127 760
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ZEN

tylko dla Ciebie zamieszczę obrazki ,bo z notatnika ,czy wprost z excela jest nieczytelne ,

trójki **zaległe**na pewno nie padną wszystkie na raz ,wchodzą stopniowo,a więc liczby zawarte w tych trójkach od razu odpadają do tworzenia systemu ,oczywiście bazą każdej kombinacji był by człon zaczynający się od trójek zaległych,nie liczyłem ile trzeba by zestawić KOMBINACJI,to niech zrobi jakiś matematyk, ale na pewno mniej niż trzeba było by to zrobić INNYMI SPOSOBAMI,ale tutaj jest ZASADA .........nie wejdzie żadna z trójek,to na bank przegrana ,a jeśli wejdzie trójka bazowa........to pozostałe liczby muszą do niej dojść

Zen aby ci odpowiedzieć ,czy trójki zaległe wchodzą,

wkleję kolejne raporty,jest ich już niedużo bo 149 kombinacji

2008-03-13 (00:19)

status 777ch

1386
wpis nr 127 761
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

a więc obiecane raporty

* *

* *

* *

* *

* *

* *

tak to wyglada jeśli chodzi o trójki **NIEWYLOSOWANE** Dużego Lotka

pozdrawiam
2008-03-13 (00:27)

status 777ch

1386
wpis nr 127 762
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

nie widać dokładnie trójek,każdy to może policzyć,ja używam tylko excela

ale podam:

1 4 13

1 4 25

1 5 24

1 6 41

1 6 49

1 7 31

1 9 25

1 14 18

1 16 18

1 24 27

1 24 49

1 34 37

1 42 48

2 4 12

2 6 26

2 17 31

2 18 19

2 19 36

2 24 33

2 27 31

2 32 44

3 5 30

3 6 17

3 8 13

3 9 19

3 9 30

3 11 26

3 25 26

3 26 41

4 5 41

4 6 32

4 8 35

4 13 36

4 14 33

4 25 42

4 28 48

4 30 43

4 33 37

4 37 44

5 7 26

5 11 41

5 16 27

5 18 31

5 25 46

5 37 46

6 8 38

6 9 43

6 23 28

6 23 45

6 26 43

6 26 44

7 8 32

7 10 20

7 14 47

7 17 47

7 19 23

7 19 29

7 20 28

7 27 28

7 28 47

7 32 44

7 41 49

8 10 20

8 11 42

8 11 43

8 11 46

8 12 47

9 12 14

9 14 31

9 21 49

9 31 49

9 33 38

9 34 44

9 40 43

9 40 44

9 44 48

10 15 30

10 18 19

10 18 33

10 18 45

10 33 49

10 37 41

10 38 42

11 16 27

11 24 46

11 26 39

11 33 39

11 37 42

11 47 49

12 20 23

12 24 36

12 25 43

13 14 18

13 18 46

14 41 49

15 24 48

15 28 30

15 40 41

15 44 49

16 20 25

16 20 26

16 34 36

16 43 45

17 20 25

17 45 47

18 19 44

18 21 34

18 22 43

18 25 47

18 31 37

18 35 41

19 22 48

19 29 39

19 37 38

19 43 46

20 23 36

20 23 41

20 25 37

20 45 47

21 33 48

22 28 29

23 34 37

23 40 49

24 38 49

24 48 49

25 31 47

25 40 45

26 29 33

26 34 43

27 29 41

27 39 48

28 35 46

28 39 49

28 40 48

29 32 43

29 33 41

29 41 49

30 43 45

31 34 36

32 42 47

32 48 49

34 42 48

34 48 49

35 41 44

36 37 49

37 39 48

38 44 46

39 42 47

43 44 46

czas do łóżka

pozdrawiam

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 ... 14 15
Wyślij wiadomość do admina