Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 61 62 63 ... 69 70 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Typujemy parzyste/nieparzyste |
2008-10-30 (22:25)![]() Data rejestracji: 2008-05-01 00:00:00 Ilość postów: 78 ![]() | wpis nr 160 345 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kogucik tu na mądralę o nicku edi8 to już tylko egzorcysta może pomóc. |
2008-10-30 (22:30)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 160 347 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"fisiek\": ZAPRAWDĘ POWIADASZ!!! Pzdr. edi8 |
2008-10-30 (22:41)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 00:00:00 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 160 348 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To musi byc egzorcysta o wysokich kwalfikacjach,bo taka kurwe wyplenic to naprawde ciezko. |
2008-10-30 (22:49)![]() Data rejestracji: 2007-04-08 00:00:00 Ilość postów: 194 ![]() | wpis nr 160 353 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi, zdradź wszystkim sekret, po czym ma się takie odloty jakie Ty miewasz, zaprawdę powiadam Ci, pochwal się, cóż za specyfik ogarnia Twe ciało i duszę, co pozwala pisać tak wyniośle i jakżesz mądrze, słowa Twe jakby z bardzo głebokiej studni, pełnej głębokich przemyśleń, wynikające, niczym proroctwa brzmiące, na klawiaturę komputera przelana i w eter wysłane ... ech... już wiem !!! to wódka ![]() |
2008-10-30 (23:02)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 160 359 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"potle\": Trafiłeś...ale tak samo celnie jak dziś w DL !!! Jako uprawiający do niedawna wyczynowo ( przez 17 lat ) indywidualny sport walki - jestem w 100% wolny od WSZELKICH używek. Nie piję nawet piwa... Pzdr. |
2008-10-30 (23:06)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 00:00:00 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 160 360 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zawsze mowilem ze to cipa nie chlop.Sztuki walki HAHAHA .i chwyty nogi za pas on jest naprawde chory i to bardzo .Wyrazy wspolczucia dla rodziny. |
2008-10-30 (23:29)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 160 362 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"koguciku19\", A jak się czuje twój męski przyjaciel i partner Bronek , któremu robisz kakao i z wieczora oraz z rana miętosisz ustami ogonek??? A tak ogólnie to co cioto u ciebie słychać? Nadal zgolaszony na \"progresi\" jesteś? Więc ciulaj się ciulu i skocz mi na pukiel , ty bucu! |
2008-10-31 (08:27)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 00:00:00 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 160 377 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Najwiekszy KUTASIE tego swiata, zacznij sie leczyc i to natychmiast,a o kase moja sie nie martw bo jest lepiej niz myslalem.Jak nie masz odwagi sam isc do psychiatry niech cie rodzina zaprowadzi ale oczym ja mowie jaka rodzina ,ty psa nie masz a co dopiero rodzina,musze ci napisac ze wisla podniosla swoj stan bo twoj tesc placze calymi nocami ze takiego ziecia ma.Szkoda chlopa,bo krakus ale nie mial wplywu na zaistniala sytuacje. |
2008-10-31 (08:42)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 160 378 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć \" kogucik19\" , vel \"kormoran50\" , vel \"waclaw\" ! Jak tam twoje sprawy? Czy tak samo dobrze się posuwają jak ty z Bronkiem? Sam więc widzisz , że twoje 19cm , które ty, zakompleksiona , perwersyjna , zboczona świnio w swoim nicku umieściłeś , to jest nic !!! Idź ze swoim kompleksem \"małego członka\" PZPR-u do specjalistów , bo rzuci cię Bronek , gdyż masz za krótki ogonek... ![]() ![]() ![]() Siema kogut! Jeszcze się odezwę... |
2008-10-31 (08:56)![]() Data rejestracji: 2008-10-30 00:00:00 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 160 380 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeżeli ktoś nowy zajrzy na tę stronkę i przypadkiem przeczyta powyższe wpis ediego8 z godziny 23.29 wczoraj i 8.42 dzisiaj to niech czasem nie myśli, że autor tego wpisu, to żul spod budki z piwem ! Nic bardziej mylnego ! Już spieszę z wyjaśnieniem, któż to taki. A więc w punktach: - ponoć wykładowca na uniwerku ( nie będę wymieniać którym żeby nie robić mu złej reklamy, ale kto bystry to na czacie znajdzie jego przypuszczalną nazwę i miasto) - ponoć tytuł doktora posiada i (ponoć )wysokie IQ(czyli ponad 148) -autor (ponoć) wielu publikacji naukowych z zakresu j.polskiego -autor rewelacyjnych metod pod wspólnym hasłem, które zapożyczam z mini czatu: \"oto rewelacyjna metoda ediego: dodaj, podziel , spierwiastkuj i ...masz g..no z tego\" -właściciel końcówki rozpłodowej, którą oferuje paniom na czacie w celu uzyskania potomstwa o wysokim IQ Nie wierzycie??? Kto nie wierzy , tego odsyłam do poczytania archiwum na mini czacie od czerwca tego roku oraz tematów z jego udziałem na tym forum. No edi8, teraz powiedz, w którym miejscu kłamię???Bo jeżeli ja kłamię, to to wszystko co napisane wyżej jest prawdą, smutną ale prawdą. A jeszcze odnosząc się do w/w wpisów edi8, to: każdy sądzi innych wg siebie. |
2008-10-31 (09:36)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 160 386 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"pytający\" , vel \"HA HA HA\" ,vel itd. Jesteś głupi i monotonny - ale jednak wielce zakompleksiony , skoro taki geniusz jak ty , od dawana na forum obecny, MUSI od takiego amatora na polu gier jakim ja jestem, wszystkiego się uczyć i skrupulatnie zapisywać w kajeciku , każdą moją najmniejszą tu poczynioną uwagę. Jesteś \"pytający\" - a obecnie , jak śmieć pod jesiennymi liściami schowany pod innymi nickami - zwykłym psycholem , którego wypaczona osobowość nie może uporać się z TOTALNĄ PORAŻKĄ jakiej tu doznałeś ode mnie , w/w amatora...gdy mój system a wg ciebie \"chłam\" , dał 88 \'trójek\" EXL , a twój ponoć genialny , jedynie 84... ![]() ![]() ![]() Wielce to twój wizerunek na forum zepsuło , oj wielce... Gonią cie ludzie z większości wątków , gdzie: jak rzep się czepia psiego ogona , tak ty innych użytkowników. Spadaj więc leszczu na fizjonomię , czyli tzw.ryj a jak nie wiesz którędy , to jako \"pytający\" się kogoś zapytaj... Podpowiem ci , że masz już \" pytajacy\" , ty zwykly palancie, swój wątek na forum ,więc go - kutafonie przegięty - zapełniaj treścią , choćby żołądkową , czyli następnymi pawiami - bo niczego poza tym tu nie wnosisz... Robisz więc dzieciaku , stąd WYPAD!!! A moimi wpisami , po ich wydrukowaniu , wytapetuj sobie komórkę , w której mieszkasz i ucz się , ucz...nadal! Wiem ,że jestem twoim guru , więc idziesz w dobym kierunku i nadal MASZ TAK WŁAŚNIE POSTĘPOWAĆ JAK CI KAZAŁEM. P.s: \" pytajacy\" vel \"HA HA HA \" - ale z twojej propozycji świadczenia mi usług seksualnych nie skorzystam , bo seks z chłopcami mnie nie interesuje. Zgłoś się z tym do \"kogucika19\" - to jest jego orientacja. |
2008-10-31 (09:50)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 00:00:00 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 160 388 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ty stary zboczencu tobie ani kobieta ani facet nie jest potrzebny ,tobie potrzebna sprawna prawa raczka,i jak czytasz nasze wpisy to jednoczenie sobie przyjemnosc robisz i dlatego twoj monitor taki spryskany,nasze wpisy dzialaja na ciebie podniecajaco dlatego ciagle chcesz z nami pisac ,a teraz wez szmatke i przeczysc ekran monitora bo pewnie czytajac dostales nastyepnego orgazmu,a na odciski na rekach uzywaj masci,bo nie dlugo nie zegiesz spracowanych paluszkow bo napuchna.Mam nadzieje ze zdazyles sie zaspokoic wiec koncze,a jak nie to przeczytaj jeszcze raz. |
2008-10-31 (09:55)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 160 390 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"koguciku19\", Po tym co napisałeś: ...................................................................................................................... \"Szanowni kulkowicze i ty szanowny PYTAJACY zapamietajcie ze z psychicznym a nie leczonym nie wygracie.To powarzna choroba jest,o ktorej jej wlasciciel nie widzi u siebie bo taki chory wszystkich wokolo uwarza za chorych,to trudny przypadek.\" ...................................................................................................................... bardzo przejęła mnie ta powyższa i jakże szczera deklaracja dotycząca twojego zdrowia psychicznego. Dlaczego jednak się nie leczysz? Czy gra metodą \"progresi\" tak cię dokumentnie zgolasiła , iż nawet na leczenie już nie masz... To naprawdę przykra sytuacja jaką opisujesz ,ale pamiętaj ,że każdy tak się wyśpi jak sobie pościeli , a ty swoje łoże zrobiłeś madejowym - bo będąc kompletnym tumanem , wszedłeś na ten kruchy i wielce zdradliwy lód... , który już 4.raz się pod tobą załamał - a ty na kolanach brniesz dalej na spotkanie śmierci przez utopienie , za sprawą kolejnego się lodu załamania, pod postacią następnej \"czarnej serii\"... W jakiej ty biedaku musisz być dramatycznej sytuacji , skoro nie posiadając nawet elementarnej znajomości podstaw matematyki na poziomie niższych klas szkoły podstawowej - rzuciłeś się na tak głęboką wodę jaką jest gra z NIEUCHRONNĄ PRZEGRANĄ w ten model gry wpisaną , czyli ta twoja gra słynną metodą \" progresi\". Obecnie odkuwasz się po klęsce na liczbie \"50\" , a następnym razem będzie to inna liczba , lub czego ci biedaku nie życzę ,dwie liczby naraz... Więc idź do tego psychiatryka , skoro wiesz że jesteś tak BARDZO CHORY! Może jednak wygrasz te walkę sam z sobą... P.s: co do wątków sexualnych to mam pytanie , jak czuje się twój męski przyjaciel Bronek , któremu z wieczora i z rana miętosisz ogonek? |
2008-10-31 (10:05)![]() Data rejestracji: 2008-10-30 00:00:00 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 160 392 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I znowu \"przyganiał kocioł garnkowi\" Któż kto ach któż odpowiedz mi edi8 przyczepił się do koducika19??? I to już nie jak rzep psiego ogona, a jak wampir wysysający krew??? Teraz ty edi8 kłamiesz, pokaż mi miejsce gdzie ja ci coś oferuję?? A ty oferujesz to co napisane w moim poprzednim wpisie, mogę ci wskazać miejsce na czacie. A poza tym to arsenał słów się panu (ponoć) doktorowi wyczerpał i zaczyna się powtarzać: o tej fizjonomii czyli ryju już było kiedyś na czacie. A poza tym pytający wczoraj ciebie już informował, że nie jest mną . Ja ci dzisiaj oznajmiam, ze nie jestem nim. A skoro ty możesz się produkować , to ja też. Jest demokracja i nikt mi tu nie będzie robił jakichś tam zakazów czy nakazów. Zauważ , ze ja nie używam wulgaryzmów co do ciebie, a ty??? P.S. Do kogucika19 - plisss nie odpowiadaj na zaczepki. Trzymaj się! |
2008-10-31 (10:15)![]() Data rejestracji: 2008-06-05 00:00:00 Ilość postów: 56 ![]() | wpis nr 160 393 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam! no nie ! tego się już czytać nie da ! Edi8 Ty chyba naprawdę oszalałeś człowieku, po tym co wypisujesz można Cię zaliczyć do kompletnie chorych psychicznie ludzi ,wkoło wszystkich obrzucasz błotem ,ubliżasz ,kim Ty jesteś i za kogo się uważasz bo z twoich wpisów można jedno wywnioskować że: z ledwością ukończyłeś ósmą klasę szkoły podstawowej ! Mianujesz się jako wykładowca na uczelni , chciałabym wiedzieć czego uczysz swoich uczni i kiedy w ogóle pracujesz skoro siedzisz non stop przy komputerze i z maniakalną wściekłością obrażasz ludzi ,jesteś tutaj dopiero od czerwca i narobiłeś takiego bagna, przeczuwam że sam się w nim kiedyś utopisz ! Pozdrawiam wszystkich którzy tak samo myślą !!! |
2008-10-31 (10:20)![]() Data rejestracji: 2006-07-21 00:00:00 Ilość postów: 2814 ![]() | wpis nr 160 394 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kogucik19 - trzymaj się! Nie reaguj na wpisy ediego8, ludzi tego pokroju najbardziej rozwściecza obojętność. Pozdrawiam |
2008-10-31 (10:24)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 00:00:00 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 160 395 [ CZCIONKA MONOSPACE ] EDI chyba ma kompleks , albo jest pantoflem i na forum znalazł możliwość wybicia się z tłumu. O ile pierwsza pyskówka z kogutem mogła być przypadkiem , to następne szukanie zwady nie wiem. Kogucik został poinformowany o skutkach gry progresją , odczuł to na własnej skórze, nadal nią gra i sam przyznaje że robi to na swoje ryzyko. Jego sprawa , jego kasa. Dotąd udawało się mu odrabiać czarne serie, jak będzie w przyszłości ? Pewnie kiedyś padnie. Edi propagujesz metody które w danej chwili mają wysoką skuteczność (oki dobry sposób) ale bezpodstawnie twierdzisz że owa wysoka skuteczność będzie w sposób cykliczny powracać. To c o macie wspólne to w tej chwili skandalicznie zachowanie. Ile wy macie Lat . 5 i kręcone włosy? |
2008-10-31 (10:41)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 00:00:00 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 160 398 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kochani kulkowicze macie racje ze jego tak nic nie dobije jak nasze milczenie .Wiec juz nie bede odpowiadal i prosze rowniez innych zeby nie odpisywali gupolowi to bedzie chyba jego najwieksza porazka a wiec pisz sobie ile chcesz ale nie oczekuj odpowiedzi,a to ze sie powtarzasz to fakt,dlatego nasze milczenie bedzie dla ciebie bardziej bolesne niz obrazanie wyzywanie,brak bedzie podniety dla ciebie a to dla takiego zboczenca jest straszne.Pisz zobaczymy na ile ci starczy cierpliwosci.Oglos sie zwyciesca tego forum i ciesz sie jak dziecko z nowej zabaweczki.to tyle i na tym koniec bedziemy pisac do siebie pomijajac jego wredna osobe .On szuka ludzi do sparingu slownego,wiec niech pisze ile chce. |
2008-10-31 (11:22)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 160 400 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"adams\"; wypowiadasz się w trybie przypuszczającym - przeto wnioskuję , iż nie znasz praprzyczyny konfliktu pomiędzy mną a \"kogucikiem19\"... Gdy w samym końcu czerwca na to forum ( a konkretnie mini czat ) zawitałem , to oczywiście rzuciły mi się w oczy wpisy kogoś , od kogo intelektualną niezbornością ( kogucik19 ) biło na kilometr. Nie odnosiłem się ani jednym słowem do w/w jego wpisów - a wręcz przeciwnie , WIELOKROTNIE szedłem mu tam z pomocą w dziedzinach takich jak : statystyki czy choćby funkcjonalności tego forum. Pewnego jednak razu \"kogucik19\", nie będąc stroną mojej z kimś polemiki , ośmielił się na publiczne napisanie ABYM WYNOSIŁ SIĘ Z TEGO FORUM , BO NICZEGO TU NIE WNOSZĘ! Ten troglodyta , o ilorazie inteligencji porównywalnym z pantofelkiem ( termin z obszaru biologii a nie zakładu szewskiego... ) , za sprawą którego to odeszło z tego forum wiele wartościowych osób - zdobył się na to czego, ja nie toleruję zarówno w realu jak i w necie , a więc rozpychania się przez chamstwo łokciami...z łokciem w moich żebrach. Mylił się jednak ów prostak , że ja: na codzień łagodny i chętny do pomagania innym - obrażę się i wzorem innych kulturalnych i wrażliwych jednostek opuszczę to forum , na którym ten debil ubzdurał sobie , iż gra jakąś rolę i że Polska wstrzymuje oddech zanim on o świcie nie poda tego , co dziś będzie grał metodą \"progresi\". Wobec tego , że jedynym językiem w jakim mógłbym się z nim porozumieć jest ten , jakim on się posługuje - to odszukałem w swoim aparacie lingwistycznym pojęcia i zwroty jakimi z nim można dialogować , i stąd to wyłuszczanie prawdy , pozwalającej \"kogucikowi19\" na odnalezienie swojego miejsca na grzędzie , bo się trochę zagalopował i baaaardzo źle wybrał mnie jako na ofiarę swojego kolejnego ataku. Bowiem w Londynie mówię po angielsku , w Moskwie po rosyjsku , a z chamami ich językiem! To tyle i aż tyle... łokciami |
2008-10-31 (11:26)![]() Data rejestracji: 2007-04-08 00:00:00 Ilość postów: 194 ![]() | wpis nr 160 401 [ CZCIONKA MONOSPACE ] o kurde, skoro edi na trzeźwo i bez jakiegokolwiek dopalacza tak pisze, to to już jest koniec, nie ma już nadziei....kulki i cyferki....uważajcie zatem !! widzicie co Lotto robi z ludzkim umysłem ? system-atycznie ... pamiętajcie - zawsze trzymajcie dystans do lotto !! a co do celności w dużym lotku, to masz rację, jest zerowa, tylko jest mały problem, ja nie gram w dużego lotka, więc skąd mam mieć większą celność ? |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 61 62 63 ... 69 70 Wyślij wiadomość do admina |