Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 56 57 58 ... 69 70 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Typujemy parzyste/nieparzyste |
2008-10-21 (21:27)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 910 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zapomnialem ze z bebna maszyny losujacej nie wypadaja kolki z liczbami tylko uklady graficzno-lokalizacyjne,musialem przegapic zmiane,dzis poslalem liczby a powinienem poslac ulady graficzno-lokalizacyjne o ja ciemna masa na to nie wpadlem.Chyba juz nie bede odpowiadal na pierdoly ktore zaczynasz pisac bo chyba nie jest honorem wygrac dyskusje z psychicznie choprym psedo doktorkiem chyba nawet bez matury, zauwazylem ze cytaty z literatury ci sie wyczerpaly czyzbys ty tylko znal 13 ksziege Pana Tadeusza i nic wiecej,wstyd mi za ciebie wielki bo liczylem ze sie bedziesz bardzej wysilal a ty sposzczasz po brzytwie.Pamietaj ze to sa gry liczbowe a nie gry na uklady graficzno-lokalizacyjne,cipi lbie,a gra liczbowa polega na wylosowaniu kulki z namalowana cyfra,parzysta lub nieparzysta,to tak dodalem jak bys nie kumal,bo ty ostatnio stepiles sie bardzo,mowie ci wypij banie na noc to ci pomoze,posluchaj starego alkocholika,Ja od czasu do czasu pije tylko z kad ty towarzystwo do flaszki wezmiesz ,ale jak juz bys nikogo nie znalazl bo nie masz ani kolegow a rodzine tylko na papierku,to lustro moze ci wystarczy,i za kazdym kieliszkiem zagryzaj ,i przepij to taka rada zebys na twardym nie spal.Pamietaj dzis losuja cyferki a nie uklady ,przyjzyj sie dobrze,a moze ty nie masz telewizora,ale na pasko tez podadza zaraz po losowaniu to sie przekonasz ze to sa cyferki ,a nie uklady graficzno-lokalizacyjne ,juz ci calkiem wali na reszte mozgu,zal mi cie bardzo,bo z chorym nie moge sobie na nic pozwolic bo wszyscy co to przeczytaja napisza ze ten kogut nie ma sumienia bo zneca sie nad psychicznie chorym czlowiekiem, a tego bym nie chcial. |
2008-10-21 (21:31)![]() Data rejestracji: 2008-03-16 Ilość postów: 2828 ![]() | wpis nr 158 913 [ CZCIONKA MONOSPACE ] lila czytasz kogucika tyle ze nie zauwazasz ze to on pierwszy czepia sie ludzi i szuka zadymy pozniej robi z siebie swieta krowe |
2008-10-21 (21:34)![]() Data rejestracji: 2008-10-16 Ilość postów: 16 ![]() | wpis nr 158 916 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panowie edi i kogucik: umówcie sie na gruncie prywatnym, powiedzcie sobie co macie powiedzieć, dajcie se nawet \"po razie\", ale nie wciągajcie w swoją pyskówkę wszystkich uczestników i czytelników tego forum ! Bo to naprawdę nie ma się czym szczycić, ze ilość odsłon wzrosła. Co z tego??? To co tu prezentujecie, to świadczy o Was i o Waszym poziomie jako ludzi. Zobaczcie na tej stronie ktoś zamieszcza medalik z Matką Kościoła, a nad tym obrazkiem jakież piękne, wzniosłe i miłosierne słowa ediego do kogucika. ![]() Jedno tylko mi się słowo nasuwa: WSTYD! Polska to ponoć katolicki kraj, a jedną z głównych zasad kościoła jest : szanuj bliźniego swego jak siebie samego ! Dobranoc! |
2008-10-21 (21:39)![]() Data rejestracji: 2008-10-16 Ilość postów: 16 ![]() | wpis nr 158 921 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No na szczęście ktoś się zreflektował i ten wpis ediego z \"pięknymi\" słowami został wykasowany w tym czasie kiedy ja pisałem swój poprzedni wpis. Co nie zmienia faktu, że wszystkie moje uwagi są nadal aktualne. |
2008-10-21 (21:45)![]() Data rejestracji: 2008-10-16 Ilość postów: 16 ![]() | wpis nr 158 922 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No tak, wpis nie został usunięty, tylko obrazek się przesunął. ..Wpierw był pod wpisem ediego z 20.31 .... |
2008-10-21 (21:52)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 923 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Uwagi jak najbardziej sluszne ,ja juz 3 x probowalem ale zawsze psedo doktorek wszczynal wszystko od poczatku,nie dam mu po ryju bo to slaby czlek jest tylko pioro nawet mu ciazy,a takie troczki od kaleson nie warto ruszac, ale poczekajcie jeszcze juz mieknie juz klnie,wiec jest szansa ze sie wykruszy sam,ale on nie popusci bo duma go rozpiera.Nie ja do niego wlazlem tylko on na mnie pierwszy uzyl mojego nika,i zaczelo sie ,jak ktos znajdzie ze ja uzylem jego nika to bedzie to wielki sukces.Zanizyles poziom pseldo doktorku bez matury popraw sie i podciagnij troche bo prezentujesz sie zalosnie. |
2008-10-21 (22:10)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 158 926 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"koguciku19\": nauczyłem cie na tym forum już tylu spraw , że jeszcze jednej także mogę. Otóż \"układy graficzno-lokalizacyjne\" to są metody doboru typów i tak np. podana niedawno przeze mnie metoda: a/ \"sumowania w pionie\" oznaczająca dla doboru na najbliższe losowanie konieczność uwzględnienia liczb sortowanych począwszy od tej najniższej i podliczenie ich sumy w pionie z 3 ostatnich dni. Tak więc znajac technikę tego doboru - nie ma sensu żadnych liczb podawać, bo to jasno wynika z w/w metody. Identycznie dzieje się z pozostałymi metodami , ponieważ ja nie wychodzę tu od liczb , a od tego właśnie układu w danej metodzie ( np.sumowanie liczb sąsiadujacych w losowaniu sprzed 2 dni ) i dlatego nie liczby tu są ważne a poznanie ZASADY doboru. Liczby są finałem - ale każdy chętny do takiego grania , gdy pozna technikę sam sobie bez trudu podstawia do STAŁEJ METODY zmienne losowo liczby. Czy to takie trudne aby zrozumieć i się nie kompromitować swoimi idiotycznymi wpisami o obecności w bębnie maszyny losującej układów graficzno-lokalizacyjnych? Jesteś jedynym, który ma z tym problem... |
2008-10-21 (22:20)![]() Data rejestracji: 2008-10-08 Ilość postów: 1534 ![]() | wpis nr 158 928 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kogucik nie odpisuj mu juz:))) hahaha bo on naprawde zeswirowal:)graj tak jak gras zi podawaj tak jak zawsz e jak sie komus niepodoba trudno edi wyrazil swe zdanie jego wola i prawo,ale nie wciagaj sie w wymiany zdan nie odpisuj mu to mu przejdzie:)ps niema nic bardziej wkurzajacego pieniacza jak olanie go.. pozdrawiam |
2008-10-21 (22:24)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 158 930 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"shiks\": osobnika ześwirowanego to ty synku widzisz w lustrze lub szybie wystawowej! Więc niech kibic z dala, tu się nie ...... |
2008-10-21 (22:28)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 934 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czlowieku nie wiem kiedy to zrozumiesz ze twoje metody doboru liczb sa dla mnie abstrakcja,dobieraj jak chcesz i nie ucz mnie bzdur bo nie dam sie tak oglupiec jak moze inni ,ty zaprezentuj wyniki badan a nie pisz co badasz bo za wyniki nagradzaja a nie za szukanie odkrywczych metod ,po co robic to co juz dawno inni zrobili,to tak jak by ktos odkrywal ze kolo moze toczyc sie ,tylko teraz pracuje nad tym czy tylko w jednym kierunku czy w oba tez mozna.Nie tacy byli odkrywcy i ty smiesz sobie nauki jakies dla mnie przypisywac ,bron mnie boze przed takim nauczycielem poki jestem jeszcze zdrowy na umysle,bo tobie juz niestety wali na plyn muzgowy bo muzgu juz nie masz.Konkrety chloptasiu konkrety,a teraz wracaj do swoich filtrow neutronowych,i postaraj sie lepiej w tym co nazywasz wiedza,bo ci cos slabo wychodzi.Jakos nikt cie nie chwali ze dzieki twojej metodzie wygral nawet 2 zeta,ja jak by mi ktos podarowal system i bym na nim zarobil to bym go pod niebiosa wychwalal,a tu cisza tylko pare niedoukow zostalo na polu boju z marzeniami o wielkiej wygranej.Zastanow sie przeanalizuj wszystko i zobaczysz jakie dno prezentujesz ,nie tacy byli,matematycy i nie z taka wiedza jak niby twoja jest i co,i nic dalej graja dla przyjemnosci a nie dla wygranej bo sa swiadomi tego ze polegli.A dzis w losowanku trafiona 1 liczba.TO cieszy . |
2008-10-21 (22:39)![]() Data rejestracji: 2008-10-08 Ilość postów: 1534 ![]() | wpis nr 158 941 [ CZCIONKA MONOSPACE ] synku mow do twego syna jesli masz niedomnie:)bo po 1 nie moglbym miec takiego swirowatego ojca po 2 niechcialbym miec takiego ojca zeswirowanego. po 3 pochwal sie jakas twoja odkrywcza metoda systemem no dalej chcemy jeszcze:) ps kibic z dala lubi sie w...... |
2008-10-21 (23:05)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 952 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szanowny P.SHINKS ma Pan racje i chyba tak postapie bo nawet zona mi mowi a nawet ma pretensje ze wchodze w dyskusje z tym czlowiekiem,nawet niech oglosi swoje zwyciestwo,lata mi to i powiewa .Dla mnie opinia jednego gracza jest warzniejejsza,niz klutnia z tym nie prezentujacym zadnego poziomu psychicznie chorym czlowiekiem ktory jest w fazie badan czegos co juz jest zbadane,teraz musi znalesc wyniki innych i je opublikowac,jako swoje,ale chloptasiu zaprezentuj KONKRETY,czyli cos co pozwoli graczom wygrac a nie ponosic straty,nawt slyszalem ze systemy sie sprawdzaja raczej w grach bukmacherskich,dotyczacych gry na zespoly gdzie jest na 10 meczy 6-8 pewniakow a reszta sie podpieramy,ale w grach liczbowych juz nikt madry nie gra systemami,bo to wyrzucona kasa i zaloze sie z kazdym ze grajac jakimkolwiek systemem,nigdy nie wygra ani grosza nawet nie zdazy wydac kasy a juz ja bedzie musial wlozyc,a ja trace raz na jakis czas ale zdaze wygrana wydac a potem odgrywac kapital.No i co jest lepsze,zastanow sie chloptasiu.Obudz sie ze snu,i zacznij prezentowac KONKRETY,KONKRETY,i jeszcze raz KONKRETY czyli liczby i produkuj je jaka chcesz metoda byle twoja skutecznosc byla taka jak piszesz.KONKRETY,a nie plewy. |
2008-10-21 (23:28)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 158 958 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"koguciku19\", tak na szybko: zostałeś przeze mnie uświadomiony co do możliwości obliczeń sprawdzających ilość liczb wylosowanych w zbiorach własnych, następnie zostałeś tu wszechstronnie przeszkolony w zakresie obliczania ( i samego nazewnictwa! ) SKUTECZNOŚCI TYPOWANIA ( przykład z ofertą buka liczącą 6000 zdarzeń z których wybierasz 7 a trafiasz 5 ) itd.itp. Bezmiar twojej głupoty jest porażający...Kto ci kanały w pilocie zmienia??? To ,że się wypowiadasz o \" układach graficzno-lokalizacyjnych\", jak ostatni debil to tylko miara twojej inteligencji. Tej starcza jedynie na kopanie dołów , czyli na grę do jednego dołka metodą progresji... Abyś mógł zrozumieć cokolwiek z moich metod i systemów, musiałbyś nie być NAJWIĘKSZYM CIEMAKIEM, jakiego na tym forum spotkałem przez te 4 miesiące . Ale jesteś, więc i nie rozumiesz...A jak ciemna maso nie rozumiesz to się nie wypowiadaj przynajmniej. Cała masa maili jaka do mnie napłynęła zawiera w zasadzie te same słowa: \"Ty \"edi8\", mówisz i piszesz mu to, co my wszyscy o nim myślimy...\" Ludzie nazywają cię chamem bez godności, bo podobno obiecywałeś kiedyś że jak nikt nie chce to nie będziesz tu pisał i wyjechałeś na Mazury. A po powrocie zapytałeś się publicznie : czy chcecie abym tu wrócił? I podobno nikt ci nie odpisał - a pomimo to ty jak ostatnie bydle bez honoru znowu zacząłeś tu swe idiotyzmy wypisywać. Nie znam tych sytuacji - bo to starsze historie , ale nicki znanych użytkowników to mi opisujące są gwarancją prawdziwości tych licznych o tobie wypowiedzi.... |
2008-10-21 (23:48)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 963 [ CZCIONKA MONOSPACE ] KONKRETY chloptasiu,KONKRETY, do mnie tez o tobie pisza,no to jest dobrze bo jak przestana pisac to bedzie zle.KONKRETY,pochwal sie osiagnieciami nerwy ci juz wysiadaja szkoda cie zrob mature,potem moze jakis licencjat i juz bedziesz mugl czyscic kibelki na wyzszym poziomie,niz parter.KONKRETY,chloptasiu KONKRETY,psu na bude taka nauka skoro z niej nic nie wynika ja bym sie czegos takiego nie uczyl.Poczekamy pozyjemy zobaczymy co wymyslisz,do ciebie na mnie pisza mejle a o tobie pisza wprost na forum,wiec sa namacalne dowody,ale zanizyles poziom ,a co z twoimi informacjami bo tak sie odgrazales gdzies utknoles moze potrzebujesz pomocy chociasz nie moge ci nic o sobie napisac bo slyszalem ze tacy co szukaja danych o drugim moga ogolocic konto wiec musze na ciebie uwazac,bo sporo bym stracil,a ty bys sie bujal na bachama.Staraj sie lepiej i KONKRETY a nie plewy sa potrzebne a ja zaloze sie ze nigdy nie podasz konkretow,tylko bedziesz sie zaslanial,dalszym szukaniem,bo za durny jestes w te klocki i za krutki do mnie chloptasiu .KONKRETY,KONKRETY,chloptasiu,juz raz sklamales nazywajac sie doktorkiem wiec juz nikt normalnie myslacy ci nie wierzy,i jakos nie widac eufori tych twoich uczniow ktorzy podobno dzieki twoim metoda beda mogli kupic sobie obwarzanka w Krakowie.A tak na koniec ty potrzebyjesz pomocy psychologa,psychiatry,i uszyj juz sobie kaftanik na wymiar bo bedzie ci potrzebny,a bedzie ci wygodniej.Juz ide spac wiec jak odpiszesz to dopiero jutro poczytam.Pamietaj wypij lufe na sen bo beda cie meczyc koszmary,a moze nawet drob ci sie przysni. |
2008-10-22 (00:05)![]() Data rejestracji: 2006-01-10 Ilość postów: 27 ![]() | wpis nr 158 965 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Edi8 dorośnij,jesteś tylko teoretykiem,który ma jakieś kompleksy,pewnie na tle wielkiej przegranej swoimi pseudo metodami.Próbujesz za wszelką cenę wykazać swoją wyższość ale Ci się to nie udaje,W rzeczywistości nie ważna jest metoda ale efekty.Kogucik zawsze prędzej czy pózniej odrobi swój minus i będzie do przodu ,ty nie i tym sie różnicie między sobą.Jego metody są proste jak drut i widać zawsze koniec.U Ciebie końca nie widaćTwoje systemy opierają się na łuku szczęścia,które może nigdy się nie pojawić.Kogucik popełnia tylko jeden błąd:za bardzo wierzy w szczęście.Wtych grach trzeba być realistą.Suma sumarum Kogucik zawsze będzie przed tobą o jeden krok. |
2008-10-22 (01:00)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 158 972 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"mloin\": Dobrze się zastanów niż ponownie tę bzdurę powtórzysz.... Czy Ty uważasz, że istnieje wpływ wyników losowania na to, czy ktoś typujący przed losowaniem - zagrał to lub nie? Dziś tu znana , bo publicznie kilka dni temu podana metoda , która przecież jako technika doboru liczb jest stała a zmienia się jedynie uzyskana po podstawieniu do niej każdorazowo zmiennych wartości liczbowych i w finale liczba = typ ; czyli to \"sumowanie pionów\" dała SKUTECZNOŚĆ TYPOWANIA na poziomie 42,85% powstałą z dobrego wytypowania 3z7 liczb. Rozumiem, że \"kogucik19\" to skrajny przypadek debilizmu i umysłowego ogranicznia i nie wie ile to jest suma 3 składników tego dodawania - ale Ty też nie potrafisz sobie sam tego dodać??? Na mini czacie są wpisy użytkowników, którzy błyskawicznie takie rzeczy sami liczą i po losowaniach piszą o efektach... To tylko ten niegdyś rudy debilek \"kogucik19\" sobie z tym nie radzi i to rodzi jego stres, ktory go wkrótce wykończy... |
2008-10-22 (01:18)![]() Data rejestracji: 2006-01-10 Ilość postów: 27 ![]() | wpis nr 158 974 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Edi8,nie jestem twoim wrogiem.Powiedz mi tylko jedno :czy grasz tą metodą,jakie masz efekty bo teoria swoją drogą a praktyka swoją.Pozdrawiam. |
2008-10-22 (01:27)![]() Data rejestracji: 2006-01-10 Ilość postów: 27 ![]() | wpis nr 158 975 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja potrafie liczyć.Chcę tylko Ci powiedzieć,że strategia Kogucika jest prosta a,że wymaga stalowych nerwów i dużo kasy to co innego.Twoje metody gry wymagają innego rodzaju analiz i przemyśleń.Dlatego mozna was porownać do wody i ognia.Spór między wami powinien być zakończony dlatego,że macie całkowicie inne podejście do gry i nigdy jeden drugiego nie zrozumie.Pozdrawiam |
2008-10-22 (02:41)![]() Data rejestracji: 2008-10-08 Ilość postów: 1534 ![]() | wpis nr 158 977 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ty znowu o tym sumowaniu pionow?:)a sumuj sobie ile wlezie:) powiedz mi edi co lepsze te twoje marne 3 z 7 czy moze progresja ktora przynosi pieniadze a nie marne 3 z 7. |
2008-10-22 (09:23)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 990 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam.Dzis piekna pogodai spedze czas na dzialce pracujac fizycznie jak mi radzono(grabienie lisci,wycinanie krzaczkow).Pragne powiadomic rowniez ze moja gra progresja juz przyniosla ponad 8000 zysku,i jest to do udowodnienia,bo mozna sie cofnac do poprzednich wpisow.Nawet 4,wpadki nie zabraly tej wygranej kasy bo za kazdym odgrywalem kapital,bo na tym polega gra progresja. Juz odrobilem strate ponad 5300 zeta i na razie idzie dobrze.Jeden z kulkowiczow slusznie zauwarzyl ze za bardzo wierzylem w szczescie,i ma racje ,ale z kazdej wpadki wyciagam wnioski,i teraz reaguje wczesniej na pojawiajace sie zagrozenia.Szanowni kulkowicze maja racje ze potrzeba stalowe nerwy i duzo gotowki ,ale ja zawsze o tym pisalem i wszystkich przestrzegalem przed taka gra ,zeby nie porywac sie na gre progresja,jak sie nie jest przynajmniej finansowo zabezpieczonym.Pragne dodac ze w tej chwili tez zarabiam kase bo grajac na odkucie nie zarabiam tylko wtedy jak za 1 razem trafie liczbe kazdy nastepny prog przynosi moja kochana dyche zysku.MANIEKG ty nie zabieraj glosu w tej sprawie bo sam chciales ludzi w konia robic ,ze taki bystry jestes i ciagle wygrywasz,a przycisniety przez \"pytajacego\" splynoles wiec ja na twoim miejscu spalil bym sie ze wstydu.Na wiarygodnosc kulkowiczow nalezy sobie zapracowac podajac faktyczne zyski i straty.Pseldo doktorek szuka czegos co juz dawno inni odkryli,ale niech szuka to jego sprawa ,ale niech nie zarzuca ze gra progresja jest glupia i nieskuteczna .Gra progresja jest prosta jak drut,i przynosi wymierne korzysci a niech przedstawi konkretne dochody ze swoich metod gry.Dlaczego jest tylko taki w gebie madry a moze by tak stanoc do konkurencji ktory wiecej zarobi w ciagu miesiaca,rzucam mu ta rekawice w twarz i niech ja podejmie i pokaze co potrafi.WYZYWAM CIE PSELDO DOKTORKU NA POJEDYNEK NA OSIGNIECIE NAJWIEKRZEGO ZYSKU W CIAGU MIESIACA,mam nadzieje ze nie stchurzysz i podejmiesz wyzwanie.i wtedy jak bede mial mniejszy zysk,przeprosze cie publicznie i bede cie wychwalal jako nawiekszego szpeca od gry,tylko sie nie wymiguj ze nie teraz bo nie znalazles metody.PODEJMIJ REKAWICE i niech wszyscy to ocenia,bo w pisaniu juz nie jestes taki biegly,a moze warto zaryzykowac co ci zalezy moze ja wpadne w ostatni dzien i wygrasz .DO BOJU PSELDO DOKTORKU.ZA chwile podam jak bede dzis gral zeby to byl osobny wpis. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 56 57 58 ... 69 70 Wyślij wiadomość do admina |