Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 54 55 56 ... 69 70 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Typujemy parzyste/nieparzyste |
2008-10-20 (15:42)![]() Data rejestracji: 2008-03-16 Ilość postów: 2828 ![]() | wpis nr 158 629 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kugucik pedalku swego nie znacie cudze wytykacie ideale gry progresją dupo wolowa siedzisz cale dnie przed komuterem z braku zajecia i rozrywki czepiasz sie wszystkich ktorzy sa nie potwojej stronie i graja innymi sposobami staru kogucie wez sie za robote najlepiej fizyczna bo do fizycznej jak widac nie jestes juz zdolny |
2008-10-20 (15:45)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 630 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i nie zrozumiales a bajka to przestrzega zebys ze starym kogutem nie zadzieral bo ci kuper ustrzela bo stary kogut ma pomyslunek jak mlodego nie doswiadczonego koguta sie pozbyc. A jaki stary jestem dalej nie wiesz a miales sie dowiedziec i co nie rozczarowywuj mnie postaraj sie bardziej,nawet dalem ci wskazowki gdzie szukac .Kombinuj ,kombinuj zakuty lbie i po co ty bedziesz do kina chodzil skoro tak krotkiego fillmu nie zrozumiales.Szkoda bo filmiki rewelacja. Pozdrawiam autora. |
2008-10-20 (15:51)![]() Data rejestracji: 2008-10-20 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 158 631 [ CZCIONKA MONOSPACE ] JUZ spokoj Panowie bo wysle do was Super Nianie i was uspokoi na \"karnym jeżyku\" ![]() |
2008-10-20 (15:57)![]() Data rejestracji: 2008-10-20 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 158 632 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kogucik 19 podaj skrzdlo edi8 a on niech cie przeprosi i spokoj Panowie bo super niania patrzy ![]() |
2008-10-20 (16:18)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 634 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bardzo was szanuje drodzy kulkowicze i na wasza prosbe nie odpisze juz ani razu temu czlowiekowi .Rowniez obejdziesie bez sciskania skrzydelek,jak proponujesz.Ale slowa dotrzymam i to nie z przymusu i strachu czy tchurzostwa tylko z szacunku do wszystkich skazanych na czytanie tego rynsztoka. |
2008-10-20 (17:14)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 158 644 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Koguciku19: zapomniałeś dodać ( boś stary alkoholik i sklerotyk ) tego, iż to twego autorstwa rynsztok, czyli twoje środowiskowe słownictwo tu zaprezentowałeś - bo ja ani razu nie napisałem ci: ( cytuję kogucika 19) : SPIERDALAJ ODPIERDOL SIĘ ODE MNIE TY CIPI ŁBIE P.s: oj łaskawy ten nasz Admin, dla ludzi upośledzonych i zgolaszanych progresją...Nad taką koncentracją nieszczęść trzeba się jednak pochylić! |
2008-10-20 (17:15)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 645 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wlasnie jestem w trakcie robienia galaretki wieprzowo-drobiowej, z koguta pedala,jako ze mnie atakowal jak na wspanialym filmiku,tak skonczyl.Pozdrawiam. |
2008-10-20 (17:20)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 646 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wszystko to co napisales to szczera prawda ,takie zycie prowadze,mam nadzieje ze juz jestes zadowolony,a czytelnicy ocenia ale stronka miala frekfencje jak nigdy,widocznie nie cyferki a taki rynsztokowy tryb pisania wielu traktuje jako ciekawostke regionalna. |
2008-10-20 (17:54)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 652 [ CZCIONKA MONOSPACE ] MANIEKG ciebie nie zauwazylem w tym calym zgieku ty dopiero jestes czlowiek sukcesu ,grajacy na plusa i ciagle wygrywajacy 1 kupon pokazales ale pytany o nastepne zniknoles ty znawca progresi robiacy na ruchomych kursach tabelke na dochody,sam sie skompromitowales chciales zablysnac a niestety ludzie takie glupie nie sa i szybciutko cie rozszyfrowali,a jak tam twoje osiagniecia moze jakis sukces ci sie kroi to pochwal sie przed losowaniem.Akurat dzis nic nie robie bo pobalowalem w sobote a 2 dni dochodze do siebie,bo jak wiesz taki tryb zycia prowadze,a pracowac juz nie musze robia to za mnie inni ,nalezy w zyciu sie ustawic bokiem do wiatru zeby na stare lata uzywac zycia czego tobie rzycze,zebys sie nie musial martwic co do gara wrzucisz.Pomysl o tym poki jestes mlody ,to dobra rada,zakibicowales i co nawet cie za to nie pochwalono ,wiec ja cie pochwale jestes facet ok tylko nie fantazjuj i beda z ciebie ludzie . |
2008-10-20 (17:57)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 654 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Prawie 500 wejsc na forum na ta strone to chyba rekord dumny jestem z siebie,nie wiem czy na jakakolwiek strone bylo tyle odslon.No to sobie ludziska poczytali,ale mieli radoche sam jak czytam co napisane to sie smiac chce.Pozdrawiam |
2008-10-20 (18:32)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 158 656 [ CZCIONKA MONOSPACE ] koguciku19: Wszystko kiedyś musi się skończyć... Nawet takie rynsztokowe życie jak twoje! Gratuluję dobrego ustawienia się w tym długim życiu ,które było twoim udziałem... Tylko zupełnie mi to nie pasuje do tego, aby będąc tak ponoć ustawionym , robić problem na całą Polskę graczy skupionych na multipasko i bić się piętami po własnym kuprze , gdy średnio co 10 dni wpadała ci obstawiana liczba dająca zwrot dotychczas zainwestowanej kasy, oraz ten POTĘŻNY zysk w wysokości 10zł... Takie \"sukcesy\" to mają gimnazjaliści obstawiający w kolekturach meczyki na kuponach za 2zł a nie jak u ciebie do zarobienia tej dyszki wydającego kilkaset zł. Wiesz jaki miałeś yield ( zysk od obrotu ) ??? To jest dobitny dowód ,że ty nie jesteś życiowo dorobiony, a raczej jesteś NIEDOROBIONYM DEBILKIEM... Jako,że jesteś niegramotny i wstyd abyś miał po rychłym zejściu błędy ortograficzne na miejscu swego wiecznego spoczynku, to zapisz sobie i już teraz za życia zadbaj o wyrycie tam stosownego napisu... Moja sugestia oddająca twój za życia charakter i dokonania, to tytuł wiersza wybitnego poety Jana Andrzeja Morsztyna : \" NAGROBEK KURWIE \" Wpisz sobie w google i poczytaj , bo to o tobie! |
2008-10-20 (18:49)![]() Data rejestracji: 2008-03-16 Ilość postów: 2828 ![]() | wpis nr 158 662 [ CZCIONKA MONOSPACE ] CZEPIASZ SIE MOICH KUPONOW! POKAZ CHOC JEDEN SWOJ GOLASIE |
2008-10-20 (19:03)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 668 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy to juz wszystko na co cie stac,oj zasrany doktorku chcialbys tak pozyc jak ja pozylem i pozyje widzisz mnie na zysku nie zalezy bo traktuje to jako rozrywke na dlugie jesienne wieczory,staly dochod mam z innych rzeczy i to spory wiec nie musze sie martwic ale widze ze dla ciebie 5-7-10 tys to sporo kasy bo tak strasznie rozpaczasz a dla mnie to miesiac ,czasem poltora,jak bys o mnie wiecej wiedzial lub sie dowiedzial to bys to wiedzial,ale niestety nie odrobiles zadania ,nic nie ustaliles rozczarowales mnie,a napis na grobie mi sie podoba i za to jestem ci wdzieczny ,zebym go tylko napisal bezblednie ale moze mi sie uda. MANIEK ty w tej calej wymianie zdan sie nie liczysz ,wiec moze pozniej napisz zeby watku nie przerywac. |
2008-10-20 (19:28)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 158 672 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Koguciku19: Bezczelnie kłamiesz, bo mam niezłą pamięć a w niej twoje na mini czacie zdanie : \"dzięki wygranym w ML na progresji kupiłem sobie sporo rzeczy , na które nigdy nie byłoby mnie stać , w tym telewizor a ponadto będąc latem na Mazurach stawiałem wódkę okolicznym mieszkańcom....\" ha,ha, to naprawdę jesteś DOROBIONY GOŚĆ. GRATULUJĘ! |
2008-10-20 (20:09)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 680 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Podaj numer wpisu gdzie sa slowa ze mnie nie bylo by stac ,jak cytujesz to napisz zrodlo cytatu bo piszesz bzdury,wiec badz dolkadny taki jak jestes na czacie podajesz numery wpisow podaj tutaj taki numer. |
2008-10-20 (20:18)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 683 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I wyobraz sobie ze jestem tak ustawiony ze nie boje sie nikogo i niczego a nie prowadze takiego trybu zycia zeby komus zaszkodzic,wrecz przeciwnie,pomoglem juz nie jednemu czlowiekowi,wiec ustalaj dalej,kto ja jestem, i jaka mam pozycje bo bez tego zebys wiedzial z kim tanczysz ,ja wiem zes ty doktorek humanistyczny jestes wiec mniej wiecej mam pojecie o tobie ale ty o mnie nic nie wiesz o zgrozo nawet nie zapytales ,szkoda nie spisales sie moj ty Szerloku Holmsie.Moze postaraj sie bardziej,wysil sie no w koncu jestes doktorkiem wiec powinienes wiedziec jak sie inwigiluje drugiego czlowieka.Blagam cie postaraj sie,bo mnie zawiedziesz,a licze na ciebie. |
2008-10-20 (21:11)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 703 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pomoge ci bo przypominam sobie ze tak pisalem ale nieco inaczej,otoz pisalem chyba tak, ze za wygrane kupilem sobie telewizor,spedzilem dwa miesiace na mazurach ,stawiajac wodke ,nie wazne komu, i dodalem ze nie z kapitalu bo kapital musi pracowac na zysk,i chyba jest kolosalna roznica miedzy slowami nie bylo by mnie stac ,od kapitalu ktory musi pracowac na zysk,jaka to przyjemnosc bawic sie za swoje sztuka jest bawidz sie za wygrana i tak wlasnie uczynilem,dodam ze kupilem jeszcze sporo rzeczy za wygrana ktorych bym nie kupil za kapital bo nie sa mi do niczego potrzebne,ale latwo przyszlo i latwo wyszlo,wiec chyba jest roznica, i zapamietaj zawsze jak cos chcialem sobie kupic to zawsze mnie na to bylo stac,dlatego mam takie szczesliwe zycie,a i zdrowko dopisuje (gorzala mnie trzyma)czego i tobie zycze,ale obiecali wam 10% podwyzki w przyszlym roku jak naukowcom wiec juz nie bedzie tak zle z toba. |
2008-10-20 (21:20)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 158 705 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ty z pamięcią to nie za mocny już jesteś...bo jakiś czas temu wyparłeś się tego, że zwracaleś się na mini czacie o pomoc, którą to jako jedyny ci udzieliłem ( statystyki serii P/N PLUSA ) . Było to dosłownie 2 tygodnie od faktu...a potem gdy ci podalem numer tego twego wpisu to sobie powoli przypomniałeś i mnie przepraszałeś. Tak, wódka robi spustoszenie w mózgu - a ty jesteś tego dobitnym przykładem, że prowadzi także do poziomu rynsztoka... SPADAJ! |
2008-10-20 (21:28)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 709 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak tu masz racje choc nie ciebie prosilem ale ze ty wszedzie jestes (zebys mi tylko nie wyjadl galarety z lodowki)i udzililes mi takiej statystyki,ale ty miales napisac numer na czacie gdzie napisalem ze mnie nie bylo stac ,jestes chyba doktorkiem polonistyki wiec musisz widziec roznice w slowach,obiecales ponadto ze ujawnisz o mnie wiecej szczegolow i co nie dotrzymales slowa,zal mi ciebie ty geniuszu,po losowaniu a przed moze dzis podasz jakie liczby wyjda twoja skutecznosci sie podziel,bedziemy wszyscy zobowiazani ,bo znow po losowanu napiszesz wyszly mi 3 z 5 skutecznosc 33,75% haha po losowaniu mam wieksza skutecznosc,zastanow sie nad tym czy choc raz podales typy przed losowaniem,nie przypominam sobie moze gorzala mnie juz zjadla ale inni tez sobie nie przypominaja a nie pija tak jak ja. |
2008-10-20 (22:17)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 158 718 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam.Znow wspaniale losowanko 2 liczby trafione na 3 wyslane do odbioru jutro 3663,36,chyba ten facet co sie z nim kloce przynosi mi szczescie,zaczynam go lubiec,wypelnil mi caly poniedzialek bo bym przelezal caly dzien konajac z przepicia a tak nie moglem sie polozyc na dluzej bo on szybki jest,i mnie ciagle sciagal i zmuszal do myslenia.szkoda bo jutro juz nie bedzie tyle czasu na walke,ale to fajny przeciwnik,pomimo ze wrozy i zyczy mi wszysstkiego najgorszego a wychodzi odwrotnie wiec niech juz tak zostanie do konca,tylko zeby mu sie chcialo nawet jestem gotow wejsc o szczebel wyzej z wymiana pogladow,to fajny facet jest jednak,zeby na jutro chcial podac jakies pewniaki ,bylo by fajnie ,tylko przed losowaniem bo jakos zawsze sie spoznia o pare minut,dzis napisze napewno,ze jego metoda itd. Wspanialy gosc.Do jutra .Dobranoc.Pragne dodac ze nigdy nie bylo tyle wejsc na forum co dzisaj prawie 600 odslon no no calkiem niezle widocznie byla potrzeba igrzysk. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 54 55 56 ... 69 70 Wyślij wiadomość do admina |