Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 14 15 16 ... 69 70
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Typujemy parzyste/nieparzyste

2008-05-11 (10:13)

status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 7712

1867
wpis nr 136 651
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.podaje co bede dzis gral liczby byly wczoraj i juz nic nie dodaje ani nie zmieniam:BETAKO P za 210 zeta NP za 830 zeta (kurs 2,2).Najgorzej jak wyciaga sie sytuacje z jednego dnia i wykazuje sie strate to tak jak by kolazowi nie udalo sie dojechac 1000 km za 1 razem tylko rozlozyl to na etapy on dojedzie tylko w 5 etapach i cala gra na tym polega a nie wyciagniecie jednego etapu i powiedzenie nie dojechal a obiecywal.Kazde zdarzenie trzeba doprowadzic do konca i zakresy(kazdy z osobna)i multi P/NP i Duzy lotekP/NP to niestety trwa i kosztuje ale jak juz wyjdzie wracaja sie koszty i wtedy notujemy zysk.Jezeli nie bedzie rownowagi to jeszcze 4 losowanka i juz jestem na 0 czyli odzyskany kapital 5400 zeta od 6.04 sie odkuwam i gdyby ktos gral tak jak ja i nie wpakowal by sie w (6.05 trzeba bylo puscic za ok 7000 i bylo by z glowy) rozkladanie gry w czasie to zarobil by ta kase na czysto,jeszcze tylko 4 losowanka kazda rownowaga mi to wydluzy o 1 dzien ale juz blisko,jak na razie losowania P/NP sa rewelacyjne zeby tak dalej na zmiane wychodzilo to bylo by pieknie ale tak byc nie moze cos sie musi wydarzyc bo cudow nie ma .Powiem nieskromnie ze 19 .05 mam urodziny i chce wtedy rozpoczac nowy etap gry za mniejsze pieniadze i u wszystkich bukow czyli TOTOLOTEK,BETAKO,TIPSPORT u kazdego puszczac po trochu ale to samo zeby kwoty nie byly wysokie ,a zakresy mam zamiar puszczac 4 X to samo niech drukuja ale o tym juz napisze jak na koncie bedzie 0000 wtedy podlicze zyski i zaczniemy od 20 maja nowa strategia wygrywac dziennie 50 zeta i to calkowicie mi wystarczy a spie spokojnie czyli 1500 zeta w miesiacu i obiecuje koniec z pazernoscia bo wiecej sie traci niz zyskuje. Prosze o opinie wnioski spostrzezenia i propozycje moze cos nowego komus przyszlo do glowy,a z tymi mutantami na stronce sobie poradze ,wbrew pozorom oni tu zagladaja codziennie ale moze nie rozumia bo takie pierdoly wypisuja ze strach sie bac ,ale za to stronka sie urozmajca ci ktorzy mnie czytaja i nawet notuja to widza jakie sa wyniki a nawet graja bo tego tez nie wykluczam i dobrze ,przeciesz ja nic nowego nie odkrylem to metoda stara jak swiat tylko trzeba umiec policzyc progresje i zbadac swoje mozliwosci i wygrywac ja wiem ze na glowne wygrane mamy droge zamknieta ale zawsze cos sobie mozna na boku skromnie puscic i dac Bogu szanse ale nie tracic duzo jak masz byc milionerem to bedziesz za 2 zeta.Dodam ze nawet dzienna wygrana 10 zeta juz jest powodem zadowolenia wszystko zalezy od mozliwosci finansowych,kazdego gracza bo z pustego to i salomon nie naleje.Pozdrawiam.
2008-05-11 (10:43)

status Mir
Data rejestracji: 2008-05-08
Ilość postów: 134

3471
wpis nr 136 653
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mnie i 5 zł dzienie raduje:) niestety mam ograniczony budzet...

2008-05-11 (12:03)

status szulc
Data rejestracji: 2008-03-05
Ilość postów: 109

3246
wpis nr 136 667
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kogucik...piszesz ze od 20.05 zaczynasz nowa taktyke...u 3 bukow naraz za mniejsza kase. Pewnie nowosci tu nie odkryje ale dorzuc do tego jeszcze betgun, coprawda tam jest ograniczenie do 400zeta, ja sobie rozpisalem progresje, startuje od 1zl...do 400 masz ok. 16 szczebli takze w zakeresach mozna sie zmiescic...co do kasy to grajac na ML plus zakresy, numerek zakresy i dl mozna bez wiekszych trudnosci w miesiacu ok. 200 zeta wyciagnac. Biorac pod uwage ze wystarczy kilka razy kliknac bez wychodzenia z chaty to nie jest zle Na waciki akurat wystarczy...
2008-05-11 (19:27)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 735
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Drogi P .Szulc ma Pan racje ze powinienem zagrac u buka internetowego,tylko mam jakis opor i boje sie tego zeby sie tam zarejestrowac,moze to strach przed nieznanym,moze nieufnosc,duzo mi naopowiadali roznych rzeczy na temat gry u buka internetowego,a przeciesz ludzie graja i wygrywaja,musze kogos poprosic zeby byl przy mnie w trakcie rejestracji i potem pokazal krok po kroku jak sie tam poruszac ,zeby glupot nie narobic nie gardze zadnym zarobkiem tylko mam stracha i to jest prawda o mnie,16 stopni progresi to rewelacja chyba nie mozna przegrac grajac moim sposobem a to ze sa limity 400 zeta to dobrze bo to gwarancja przed ulanską fantazją.To to samo co konto internetowe w mbanku nie mialem balem sie ale corka mnie przekonala i teraz jestem taki zadowolony bo nie stojac w kolejkach wszystkie rachunki place ale walczyla ze mna ze 3 miesiace,,a jadac na mazury bede mial dostep tylko do internetu bo tam nie ma kolektor dobrze by bylo miec i umiec tam grac .Dzieki za podpowiedz i mobilizacje postaram sie do konca maja nauczyc ale nie mowie ze napewno bo jak sie zdeklaruje to bede musial ale bede sie staral.Pozdrawiam.
2008-05-11 (20:03)

status szulc

3246
wpis nr 136 748
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kogucik...no nie przesadzaj...jezeli umiesz poruszac sie w mbanku to na betgun tez dasz rade...proste jak kopanie kartofli Bioroc pod uwage fakt ze wyjezdzas w plener...to tylko CI zoostaje buk internetowy. Co do betgun to nie slyszalem zeby byly z nimi jakies problemy
2008-05-11 (21:45)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 778
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Poczytalem na temat tego Betguna przejzalem propozycje i stwierdzam ze jest duzo propozycji zwlaszcza na gre progresja sa ciekawe i az sie prosza zeby na tym zarabiac ,musze sie z tym przespac i podjac decyzje,a to dla mnie bedzie najtrudniejsze nawet nie umie logicznie uzasadnic czego sie boje ,ale to taki strach przed nieznanym,rejestracja jest prosta krok po kroku,a reszty sie naucze,mam nadzieje zawsze mozna by cos zarobic nie wychodzac z domu,jak bys mial jakies wskazowki co do zakladania konta to prosze napisz ,proponuja jakies bonusy ,premie ale z tego podobno trzeba zrezygnowac bo cos sie wtedy traci ale to sa opowiesci innych .pozdrawiam
2008-05-11 (22:24)

status szulc

3246
wpis nr 136 780
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

1. rezygnuj z wszystkich promocji itd.!!! z jednej str. daja Ci 30% tego co wplacic ale z drugiej trzeba tym pierw obrucic i jakies inne pierdoly. Pozniej po jakims czasie znowu wysylaja jakas promocje ktora automatycznie sie rejstruje u Ciebie. Rezygnuj odrazu bo bedziesz musial min 2 zdarzenia na jednym kuponie wysylac!!

2. Najtrudniejsze chyba w rejstracji (wystarczy uwaznie przeczytac) jest podanie kodu SWIFT twojego banku...ale sami na stronie podaja te kody wystarczy tylko znalezc swoj bank i przepisac

Kogucik...wysylasz (wysylales) kuponu za 3tys i jakos zawalu nie dostales a tu nagle panikujesz!! ogon do gory i zarejstruj sie...dasz rade...nie musisz odrazu puszczas kuponow po 400 zeta...dla opanowania tematu \"pobaw\" sie przez tydzien za 1zl i zobaczysz ze to pikus
2008-05-11 (22:25)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 781
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.LOsowanko szczesliwe bo nie bylo rownowagi ale moglo byc lepiej i uwolnc troche gotowki no i 2 liczby weszly.jutro mam paskudny dzien wiec wpis bedzie po poludniu zarobek na drobnicy 21.08 zata dobranoc.
2008-05-11 (23:02)

status Pytający
Data rejestracji: 2008-05-05
Ilość postów: 75

3467
wpis nr 136 795
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam

mam pytanie do kogucik19

jeśli mozna ?

śledzę twoje wpisy i staram się je zrozumieć

nie jestem zbyt biegły ale powoli analizując twoje wypowiedzi jestem w stanie nadążyć

wklejam ponizej cytaty z twoich wpisów :

\"Jutro zagramy : liczby: 40, 52, 79 za 32 zeta oraz 22, 23, 29, 38 za 9 zeta\"

\"Witam.LOsowanko szczesliwe bo nie bylo rownowagi ale moglo byc lepiej i uwolnc troche gotowki no i 2 liczby weszly.jutro mam paskudny dzien wiec wpis bedzie po poludniu zarobek na drobnicy 21.08 zata dobranoc.\"

tyle cytatów

w losowaniu weszły 79 i 22

i teraz moje pytania:

Jak rozpisałeś zakłady na te liczby i za jakie kursy?

i

Ile konkretnie zyskałeś obtawiając liczby tak jak wyżej napisałeś?

prosze podaj konkretnie ile zyskałeś

oczywiście zysk to wygrana pomniejszona o wkład

chodzi mi tylko i wyłącznie o liczby reszta zakładów przez ciebie obstawianych zostawmy na boku

proszę o konkretną odpowiedź

mam nadzieją że jasna i klarowna odpowiedź pozwoli mi na dalsze śledzenie twoich wpisów ze zrozumieniem

pozdrawiam
2008-05-11 (23:13)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 796
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj Pytajacy juz odpowiadam :gram progresja na te liczby co podalem wsrod nich jest liczba 79 za 32 zeta oraz liczba 22 za 9 zeta .Progresja jest tak ustawona zeby wygrac w granicach 10 -12 zeta za trafienie bez wzgledu za ile obstawie za liczbe 79 dostane na czysto czyli zysk10,16 a za liczbe 22 na czysto 10,92 .Ja posylam pojedynczo liczby w TIPSPORCIE na kurs staly 3,2 jak cos to pytaj dalej odpowiem.
2008-05-12 (00:55)

status Pytający

3467
wpis nr 136 801
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam

dzięki za konkretną i jasną odpowiedź

ale jeśli można to z ciekawości

zadam jeszcze natępne pytania

do jakiej maksymalnej wartości stawki na daną liczbę dotarłeś

w historii swoich gier ?

z wpisów z ostatnich dni widziałem 49 pln

nstępne stawki to

75

115

177

271

415

i już zaczyna się robić gorąco

a co dopiero mówić o nastęnych stawkach

czy jest poziom na którym przestajesz grać i akceptujesz stratę ?

09.05.2008 zakończył ci się zestaw ( padły dwie ostatnie liczby z zestawu )

przy stawce 49 pln

i przeskoczyłeś na nowy zestaw cztero-liczbowy

04.05.2008 po zakończeniu zestawu odczekałeś dwa dni żeby zagrać nowym zestawem od 07.05.2008 ( który dopiero dzisiaj odrobinę ruszył)

jeśli to nie jest zbyt natarczywe

to chciałbym zapytać o tajniki doboru liczb do zestawów

orz wybór czasu od którego zaczynasz grę danym zestawem

pozdrawiam
2008-05-12 (07:26)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 811
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam i szybciutko:TIPSPORT: 3 zestawy 1za 10 zeta 2 za 20 zata 3 za 90 zeta 2 zakresy 1 za 10 zeta 2 za 630 zeta liczby 40, 52, za 49 zeta 23, 29,38 za 14 zeta .BETAKO: P za 210 zeta NP za ok 2200 zeta. teraz odpowiedz ;PYTAJACY. co do stawki to gralem juz za 3000 zeta na jedna liczbe i to przez glupote bo gralem chyba na 27 a po 12 losowaniu przezucilem na inna i ona tez sie zawiesila ,a tamta wyszla tak ze tych progow bylo chyba ze 20 . Co do kwot to tak sa duze a zysk staly ok 10 zeta,ale jak mowie nie ma nic za darmo cos za cos to i tak najlepsza legalna metoda na taki zarobek, co do poziomu gry to nie moge stracic a jak strace a stracilem kapital w wysokosci 5400 to go odrabiam od 6.04 i juz tylko 600 mi zostalo do odrobienia bo wygrana nigdy nie lacze z kapitalem a moja wygrana jest odlozona i podam ja jak juz zakoncze gre tymi szalenczymi stawkami.Acha pytales o dobor liczb ,mam taka metode za jak liczby nie ma 10 losowan to ja puszczam ale mam tez takie jak 22,79.80 ktore w miare regularnie chodza i je zawsze co jakis czas puszczam,Jak cos to pytaj dalej moze jestem kiepski z tlumaczenia ale moze cos z tego chaosu zrozumiesz Pozdrawiam.
2008-05-12 (08:52)

status Pytająccy
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 136 815
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam kogucik19

bardzo dziękuje za szybka odpowiedź

szczególnie dziękuję ci za precyzję, jasność i rzeczowość odpowiedzi

wszystko jest zrozumiałe

jeszcze raz dziękuję

i życzę sukcesów

pozdrawiam
2008-05-12 (11:03)

status Mir

3471
wpis nr 136 831
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Można zacząć delikatną progresje na =10 bo od 9 losowan nie było. Przeglądnołem ostnie 500 losowan i raz był wybryk ze nie było =10 az 18 razy pod rzad. Ale norma to okolice 10. Wiec od malutkiej progresji mozna zaczać. Kurs w betgun za 3.45 wiec chyba warto. Pozdrawiam

2008-05-12 (11:24)

status Mir

3471
wpis nr 136 836
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Panowie jeden system dla grających w bet gun. Ja gram od jakiegoś czasu na + /- 810,5.

Przeanalizowałem ostanie 500 losowań i wydaje mi sie to wystarczające do gry.

i tak:

- 810,5 padało max 6 razy pod rzad

+810,5 padało max 8 razy pod rzad

Wiec łatwo sobie obserwowac i wyliczyc ze np obecie[stan dzisiejszy] 3 razy pod rzad padło - 810,5 wiec mozna juz sobie zaczac progresje na + max 4 stopnie powinny wystąpić. Wiec łatwo sobie obliczyc jakei mamy srodki i ile postawic

Nalezy pamietac o ograniczeniu 400 zł.Ale zawsze mozna uderzyc do buka ziemnego [jesli ma takie zakłady] za większe stawki jesli przekroczymy magiczna kwote 400 zł:)

Moze wygrane nie są wysokie bo kurs wynosi 1,80 czasem mniej:/ ale zawsze coś...

Co o tym myslicie ...moze ktoś skorzysta

ja np zaczynam od 10 zl by sie zmiescic w tych 400 zł.

A i 8 zł mnie cieszy:)...jak padnie
2008-05-12 (20:05)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 913
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Po przeczytaniu niektorych wpisow na forum doszedlem do wniosku ze daje sobie spokoj z bukami inernetowymi za takie grosze jak pisza ze na zdarzeniu 0,50 zysku to szkoda mi nawet tam grzebac i juz postanowilem za takie zyski to ja dziekuje ale one nie sa dla mnie nie gardze zadnym zyskiem ale jak mam inwestowac kase to z zyskiem za 6 zeta na liczbie mam 10 zeta zysku a granie progresja za 1 zeta to mnie denerwuje wiec niestety juz nie zagram a co do wyjazdu ma mazury to na 2 miesiace dam sobie spokoj i bede zyl z wygranej te 2 miesiace i to nawet na niezlym poziomie.ale dzieki za rade szkoda ze tak malo czytajacych dokonuje wpisow czy to lenistwo czy sa inne powody .Pozdrawiam
2008-05-12 (22:36)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 953
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Bardzo szczesliwe losowanko choc moglo byc lepiej,na NP do odbioru jutro 3666,60 co za zbieg cyfr 6, jedna liczba wyszla tylko no i numerek wyszedl z 1 zestawu a drugi sie niestety mrozi dalej ,ale podstawa mojej gry to P/NP reszta to drobnica ,Jeszcze tylko 2X i bede na zero niby tak blisko a strach wiekszy zeby znow nie zawalic sprawy , jutro podam reszte pozdrawiam i gratuluje wygranych.
2008-05-13 (07:42)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 987
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam,wszystkich zakreconych multilotkowiczow wczoraj nie podalem zyskow,moze rozbije je na poszczegolne gry:3 zakresy -wyszedl 2 zakres zysk 18,60 2 zakresy-wyszedl 1 zakres-zysk.6,20 wyszla liczba 29 zysk 11.32, co w sumie daje 36.12.podaje to dlatego rozbite zeby wykazac roznice zyskow grajac na 3 zakresy z kursem 2,7 a grajac na 2 zakresy z kursem 1,8 ze warto srodki przezucic na 3 zakresy bo za ta sama kase mamy wiekrze zyski .Przyklad . za 10 zeta w 3 zakresach dostaniemy 14,30 czystego zysku, a za 2 zakresy za 10 zeta dostaniemy 6,20 czystego zysku czyli ponad 2 x mniej czy widac roznice ,skoro widac to zadaje pytanie dlaczego z tego nie skorzystac i nie grac tylko na 3 zakresy oraz na pojedyncze liczby z kursem 3,2 .otoz moja zmiana juz nie dlugo bedzie polegala na przezuceniu srodkow na 3 zakresy.Bede puszczal jak do tej pory 3 zakresy po takiej samej stawce ale X 10 czyli pani w kolektorze wydrukuje 10 takich samych zestawow ,jak latwo policzyc za 100 zeta mozemy dostac czystego zysku 143 zeta..Gralem grubo w P/NP bo tam stracilem kapital i musialem go odzyskac ale jak sie to stanie to po co grac na kurs 2,1 skoro te same srodki zrobia wieksza kase.Ale zamotalem wybaczcie czlowiek szczesliwy to lezy i mysli ,ze przeciesz chodzi do slepu tam gdzie taniej to dlaczego tego nie zastosowac w grze,gdyby cos bylo nie tak lub ktos mnie nie zrozumial a jest to realne to prosze piszcie bede wyjasnial a moze ja sie myle to tez prosze wyprostujcie marzyciela. A teraz do rzeczy bo sie rozpisalem na dzis .Dzis rezygnuje z multi bo cos mi smierdzi rownowaga i srodki skieruje na odzysk kapitalu w duzym lotku bo tam jak sami zobaczycie kupe kasu zamrozone i na zakresie .juz podaje TIPSPORT:3 zakresy: 1 za 20 zeta 2 za 10 zeta 3 za 150 zeta. 2 zakresy 1 za 10 zeta a drugi za 1650 !(dawno nie doszedlem do tego progu a zysk tylko 23 zeta) liczby 52, 40 za 49 zeta natomiast 23, 38 za 21 zeta i dodam liczbe 2 za 6 zeta. duzy lotek: P za 220 zeta NP za 1400 zeta ( myslalem ze bedzie gorzej). i to koniec .wybaczcie to dlugie pisanie ale moze ktos cos z tego bedzie mial bylo by wspaniale.Na czacie ktos napisal oczywiscie nie zlosliwie ze zazdrosci mi tej kasy ktora moge grac i zgadzam sie z nim jest ona duza ale ja na ta kase tyralem ponad 20 lat czasem po 14 godzin dziennie w tamtych latach kiedy brakowalo ludzi do pracy a byly to czasy niebieskich ptakow i konikow kinowych a oprocentowanie lokat w banku w wieliczce filia w Krakowie bylo rzedu 58% mozna bylo pracowac do oporu wtedy oszczedzalem na lokatach bo co kwartal dopisywano mi moja wyplate takie czassy byly starsi gracze pamietaja jaka kase zrobilem na akcjach zywca ,okocimia, wawelu i ten kapital pozwolil mi zainwestowac i teraz ustawic w zyciu i czerpac korzysci i przyjemnosci zycia,wspolczuje teraz mlodym ten wyscik szczorow praca po 12 godzin zeby godnie zyc i brak perspektywy w tym kraju na wszystko a szczedgolnie na mieszkanie.Chyba musi mi ktos prad wylaczyc zebym juz skonczyl,acha i dlatego mnie wkuzaja takie dupki na stonie ktore nic nie maja nic nie osiagneli a zabieraja glos w postaci obrazania drugich i wtedy moja adrenalina skacze ale sie powstrzymuje zeby nic bardzo wulgarnego nie napisac .koncze bo kurka juz wola na sniadonko wiec do 22 zycze wysokich wygranych.
2008-05-13 (09:14)

status Pytający

3467
wpis nr 136 994
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witaj

kogucik19

jeśli grasz progresją

to czy dzisiaj nie powinno być : liczby 40 52 za 75 pln ?

pozdrawiam
2008-05-13 (09:24)

status kogucik19

1867
wpis nr 136 995
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szanowny P.MIR tak metoda bardzo dobra tylko jak zaczniesz od 10 zeta progresje z kursem 1.8 i bedziesz mial pecha a ja zawsze zakladam pecha w stosunku do siebie przynajmniej to czwarty prog progresi to juz 240 zeta a 5 prog to juz 630 zeta i tu mozesz sie w limicie nie zmiecic ,oczywiscie ci tego nie zycze ale zawsze na poczatku albo idzie za dobrze albo dostajemy po nosie, wiem ze zawsze mozna cos tam pokombinowac ale to juz trzeba myslec i to wszystko trwa.Co do gry na sume chyba 810,5 chyba to mozna obserwowac mapy jezeli jest pustka w zakresie 1-9 to mozna grac ze bedzie mniej a jak puska w zakresie 60-80 to grac ze wiecej ale jak piszesz obserwujesz jak to biega i mniej wiecej po 7-8 losowaniach mozna sie spodziewac zmian.Fajnie za grasz u buka i napewno bedziesz wygrywal tylko przypominam zebys pamietal ze po 4 progu to progresja wzrasta strasznie nawet sami jestesmy tym zaskoczeni ,dlatego wszelkie limity sa dla mnie bariera a buki je stosuja dlatego zeby ograniczyc gre na progresje ,tylko madra progresje,Zycze ci wygranych i ciesze sie z kazdej zlotowki zarobionej przez ciebie pozdrawiam.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 14 15 16 ... 69 70
Wyślij wiadomość do admina