Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 91 92 93 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Klub Miłośników Twórczości Jasze'go - ALMANACH pod Jego red. |
2005-06-24 (10:21)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 19 969 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bravo czy ty jestes jasnowidzem. Kiedys mnie o to posadzano. Cytuje co znalazles... Nie moglam zostac, to zbyt szybko przyszlo Tak malo bylo czasu do namyslu Niech nikt nie mysli ze ciagle szukam tylko wiatru w polu ,w koncu wroce takze do meritum,tam raczej juz nic nie szukam bo dawno odnalazlem/sposob na Prezesa/ A ja nie bede dzis szukac kwiatu paproci,pamietajcie,jak ktos go znajdie to nie wolno mu sie ogladac za siebnie bo go utraci.Tak czytalem w basniach i podaniach. ja sie wybiore na czarne jagody. pozdrawiam, P.S no tak ...kwiatu szukac nalezalo tej nocy co minela,na szczescie sezon na jagody trwa az do sierpnia a potem mozna sobie zrobic smaczny soczek i spijac takze w zimie...na zdrowie. |
2005-06-24 (12:29)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 19 982 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ech Jasze chyba nie umiale postawic na te jedna karte?Moze tak lepiej?Moze lepiej nic nie robic,bo mozna sie \"zgrac\" i... ,a przewaznie konsekwencje ponosza najblizsi. Wedruj do nastepnego drogowskazu.Pozdrawiam. |
2005-06-24 (23:44)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 12073 ![]() | wpis nr 20 042 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Marek Pekala \"Kolysanka ze slówczykami\" Dobrutenku malutenki wykolysz z mylat szmerenki gwiazdolice niech nie chmurza jeno cialulenka stróza rozcienila sie juz ciszka rozenila wszelka slyszka miodny patrzyk sie rozniebil Dobruteniek ukolebil Skrzydeluszki sie przygalezily wiejek scieplil na pieculek w marzenniczku same bajly Dobruteniek dowituje |
2005-06-28 (12:44)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 20 260 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia -tak wiele brakuje jak Ciebie brak. Ale cóz jezeli jeste tchórzofredka? Jasze - co za banal?????? Vidmo - ulubieniec Sondy mimo, ze nie ma reakcji z jej strony. Senior - bubek co jak kazdy prowokator spocil sie z4e stracu, bo zauwazyl, ze inni sa daleko bardziej madrzejsi i sprytniejsi od niego. Nie docenial przeciwnika. Lubie jeszcze Bravo, a moze inny nick- ale kto to wie? Lubie Ice, bo ciagle zrównowazony. Slawka - bo taki kolezenski i wrazliwy. Jasze mnie rozczarowal. Palestynczyk - przynajmiej nikogo nie udaje. Kukola - dala mi do mylenia z tym uzalaniem i brakiem winnych - co w tym jest. Sa jeszcze Medium i Pawel i dobrze, ze sa. Ps Jest jeszcze Sonda, która ma metlikmw glowie, ale kogo to.......... Jak mówió jasze jest przed drogowskazem i to trójramiennym Pa Ps. Jak cinienie????????/ |
2005-06-28 (17:16)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 12073 ![]() | wpis nr 20 280 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ad.P.s. Mruga czerwona lampka... ![]() |
2005-06-28 (17:19)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 20 281 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To dobrze, ze mruga. |
2005-06-28 (20:57)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 20 303 [ CZCIONKA MONOSPACE ] szkoda ze mie wczesniej tutaj nie bylo tez bym cos dostal od .....sondy .... ![]() wesolej zabawy ![]() |
2005-06-28 (21:12)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 20 304 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To sie da zalatwic. Poza tym byle. |
2005-06-28 (21:16)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 20 305 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lubie jeszcze Sonde.... Krzysztof Krawczyk - To co w zyciu wazne Kiedy widzi twój umiech Juz zna twoje myli Nie przerywa w pól zdania, choc wie, co chcesz powiedziec Przezyl wszystko, o czym marzysz, kazda z chwil Oddalby wspomnienia by zrozumial, w koncu, ze To, co w zyciu wazne, czuje kazdy z nas To, co w zyciu wazne, to w sobie masz od lat W jego oczach, tyle radoci, co w Twych niepokoju Wciaz cie peszy jego szczeroc On wie, kim naprawde jeste Gdyby przezyl to, co on nie trwonilby tych slów Mial by wiecej czasu na to by naprawde zyc To, co w zyciu wazne, czuje kazdy z nas To, co w zyciu wazne, to w sobie masz od lat Swiat sie ciagle zmienia juz go nie dogonisz Ale wiem, ze mozesz byc szczeliwy tu Znów powietrze cieple tuli nas do snu Zobacz przyszla wiosna lepiej chodLmy gdzie A ty wysluchaj mnie To, co w zyciu wazne, czuje kazdy z nas To, co w zyciu wazne, to w sobie masz od lat Swiat sie ciagle zmienia juz go nie dogonisz Ale wiem, ze mozesz byc szczeliwy tu BadL szczeliwy tu... P.S. Cicho tu.Mysle,ze wszyscy czekalismy na relacje ze zlotu czy sabatu czarownic.Ja znalazlem kwiat jednej nocy,a Wy? |
2005-06-28 (21:23)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 20 306 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No dobra lubie bez jeszcze ...........Bravo. Na zlocie fajnie bylo. Jedna czarownica w jedna strone, druga w trzecia a reszta do dzisiaj nie wrócila. dobrze, ze kwiat sie znalazl to moze juz wróca |
2005-06-28 (21:25)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 20 307 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Krzysztof Krawczyk - Zatanczysz ze mna Kto zapomni ty czy ja, Komu bedzie kogo brak Nie pytaj przeciez wiesz , Bierz zycie jakie jest Juz nie zmienisz teraz nic, Nie przewidzial tego nikt Ze nasz niezwykly sen Jak mgla rozplynie sie REF: Zatanczysz ze mna jeszcze raz , Ostatni raz Nim skonczy sie ten bal Nadziei iskra blynie w nas I zganie w nas Jak nie potrzebna lza . Choc nam bedzie siebie brak , Choc poznamy ciszy smak Nie cofnie czasu nikt, Gdy w oczy zajzysz mi Podzielimy swiat na pól, Pogonimy resztki slów I zanim minie dzien, Zapomniec mozesz mnie. REF: Zatanczysz ze mna ... Skaldowie - Dopóki Jeste Dopóki Jeste, jeste ze mna, dzien jak koleda sie zaczyna Lagodna nuta, wiatlem sennym, bladego witu pajeczyna Dopóki oczu jasne niebo otwierasz co dnia jak ramiona Dopóki jeste, jeste ze mna, w obloki plyne, plyne plonac Dopóki jeste, jeste blisko, w zasiegu ramion, oczu, dloni Zapalasz lampe jak ognisko, przy którym ja sie moge schronic Dopóki jeste, jeste ze mna wiat tu sie konczy i zaczyna Dopóki jeste, jeste jeszcze, dopóki moge cie zatrzymac Skaldowie - Nocne tramwaje Przez miasto jada nocne tramwaje Pod twoim oknem przystanal mrok Nikogo nie ma, nocny przystanek Jakze daleko odeszla stad Ref. Zabladzily wiatla w mrok, nie odnajde drogi juz Choc podobnych bylo sto, nie odnajde twoich ust Choc podobnych bylo sto, nie odnajde twoich ust Znów odjechaly puste tramwaje Tylko konduktor chrapie przez sen Juz moze jeste, nocny przystanek Nie, to przystanek jeszcze nie ten Ref. Zabladzily wiatla... Ostatni tramwaj przemknal tej nocy W boczne uliczki odchodzi mrok. Jak cie odnaleLc, nocny przystanek I wszystkie drogi zmylilem bo Ref. Zabladzily wiatla... Wilki - Czy czujesz czasem co czuje ja Nie wiemy nic o sobie prócz wyrzuconych slów Nie wiem co ty masz w glowie i nic nie zmieni sie juz Jak dookola ludzie czekajacy na cud Z glowami w chmurach myla wciaz o sobie Pragna tylko slów Teraz ci co powiem i nie zrozum mnie Lle Tak dlugo to trwa Czy czujesz czasem co czuje ja Czy czujesz co czuje ja Nie mamy nic dla siebie prócz wyrzucanych slów Nie wiemy nic o sobie i nie zmienimy sie juz I teraz ci co powiem i nie zrozum mnie Lle Tak dlugo to trwa Czy mylisz czasem o tym co ja Czy czujesz co czuje ja Czy mylisz o tym co ja... |
2005-06-28 (22:40)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 12073 ![]() | wpis nr 20 311 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Anna Bernat * * * Gdyby byl jasnowlosy taki szczery jakby klosy gdyby zbieral co wygarniam wczesnym rankiem z chlodnej rosy gdyby obmyl twarz z powietrza i wychylil sie do lotu gdyby wracal echem kolem tobym czarów zaniechala nie splonelabym na stosie |
2005-06-29 (09:57)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 20 327 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No tak...Sonda nas podsumowala ale jakie stad wnioski. Kukola-czaruje Jasze-oczarowuje Sonda -rozczarowuje sie...banalne ,prawda. A czarownice nie tylko potrafia czarowac,one takze przepowiadaja przyszlosc. Ja swoja przyszlosc juz znam. Mianowicie kiedys w przyszlosci czeka mnie....andropausa hi,hi. |
2005-06-29 (19:35)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 20 352 [ CZCIONKA MONOSPACE ] When I am alone I dream of the horizon and fail to find the words since I know there is no light in a place where there is no sun if you are not here with me. In the windows on display to all is my heart that you have ignited you locked up within me the light that you have encountered on the way. With you I\'ll leave Countries I have never seen and lived with you now I will indeed live them. With you I\'ll leave on ships on the seas that I know it no, no, I exist no more with you I will live them. When you are far away I dream of the horizon and fail to find the words and I, yes, I know that you are with me you my moon you are here with me my sun you are here with me with me with me. With you I\'ll leave Countries I have never seen and lived with you now I will indeed live them. With you I\'ll leave on ships on the seas that, I know it no, no, I exist no more with you I will relive them. With you I\'ll leave on ships on the seas that, I know it, no, no, I exist no more, with you I will relive them. With you I\'ll leave I with you. |
2005-06-29 (19:38)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 20 353 [ CZCIONKA MONOSPACE ] On rozdaje karty zamylonym A tamci z którymi gra nawet nie podejrzewaja On nie gra dla pieniedzy, które wygrywa On nie gra dla szacunku On rozdaje karty by znaleLc odpowiedL Sakralna geometrie przypadku Ukryte prawa prawdopodobnego wyniku Liczby prowadzace taniec (wszystkie 3 wersy dotycza prawdy o zyciu której gracz szuka) Ja wiem ze piki sa mieczem zolnierza Ja wiem ze trefle sa bronia w walce Ja wiem ze karo to podle pieniadze w tej sztuce Ale to nie jest ksztalt mojego serca On moze grac waletem karo On moze grac królowa pik On moze ukryc króla w swojej dloni Chociaz pamiec o nim zaginie Ja wiem ze piki sa mieczem zolnierza Ja wiem ze trefle sa bronia w walce Ja wiem ze karo to podle pieniadze w tej sztuce Ale to nie jest ksztalt mojego serca I jeli ja mówie tobie ze cie kocham Ty mozesz pomylec ze to co zlego Ja nie jestem czlowiekiem o wielu twarzach Maska która nosze jest jedna Tamci którzy przemawiaja nic niewiedza I znajda wyjcie na swa strate Jak ci którzy przeklinaja swoje szczecie wiele razy I ci których strach zgubil Ja wiem ze piki sa mieczem zolnierza Ja wiem ze trefle sa bronia w walce Ja wiem ze karo to podle pieniadze w tej sztuce Ale to nie jest ksztalt mojego serca |
2005-06-29 (20:36)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 20 360 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jest mi Lle Sondo. Dobrze, ze ciagniesz ten temat (watek - klub), czarujesz. Nie jestem tchórzofretka, potrzebuje troche czasu, moze wróce. Teraz juz nie potrafie nawet wierszyków (jak to niektórzy nazwali) cytowac. Ze slodyczy przerzucilam sie na krówki w czekoladzie - niezle, takie ciagnace. I gdzie tu poezja? Pozdrawiam. |
2005-06-29 (20:44)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 20 363 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moze w krowach??????????? Maja takie ladne oczeta no i dlllllllllllllluuuuuuuuugi jezorek. \"Tak mi zle, tak mi zle tak mi............... Jak bylo dalej? A Koronke to chyba do modem rozprul. |
2005-06-29 (21:01)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 20 364 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wilki - Baka Baka miala fajny biust Ania styl, a Zoka co, co lubie, ech Ela calowala cudnie Nawet tuz po swoim lubie Z Kaka mozna bylo konie krac Chociaz wiem, ze chciala przezyc Ze mna swój pierwszy raz Magda - zlo, Jolka mnie Zaglaskalaby na mierc A Agnieszka zdradzala mnie Ref.: Piekne jak okret Pod pelnymi zaglami Jak konie w galopie Jak niebo nad nami Oh, Karolina w Hollywood Z Aka nigdy nie bylo tak samo Ewelina zimna jak lód, Wiec na noc umówilem sie z Ala Wszystko móglbym Izie dac - tak jak Oli, Ale one wcale nie chcialy brac Malgorzata - jeden grzech Az oniemielala mnie A Monika byla okej Ref. (2x) Wilki - Ja ogien Ty woda Od poczatku zawsze inni Jak korzen i drzewa i lot ptaka I me serce bije w nas Jednak los nam rece splata Dotyk czyni cuda I dlatego tu jesienny mój schron Tu, tu zimowy mój dom Ref.: Ja ogien, Ty woda Ja ogien, Ty woda Ja ogien, Ty woda Ja ogien, Ty woda Ci, co patrza gdzie z daleka Prawdy nie chca znac Racje pragna miec I we mgle odnajde zawsze Slady Twoich stóp Myli Twojej szum Tu jesienny mój schron Tu, tu zimowy mój dom Ref. (3x) |
2005-06-29 (21:03)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 20 365 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wilki - Letnia piosenka dla Ciebie Ziemia cala dla ciebie Niebo i slonce na niebie Wiec chodL, badz ze mna, nie bój sie Nie zabija ciebie póki nie zabija mnie Wiec chodL, badz ze mna, nie bój sie Nie zabija Ziemi póki nie zabija nas I nieba i Slonca na niebie Kwiaty wszystkie dla ciebie Niebo i gwiazdy na niebie Wiec chodL, badz ze mna, nie bój sie Nie zabija ciebie póki nie zabija mnie Wiec chodL, badz ze mna, nie bój sie Nie zabija Ziemi póki nie zabija nas I nieba i Slonca na niebie Zyjemy w obcym miejscu zyjac marzeniami Jestemy tu i na wszystko czekamy A kto nad rzeka rozpala ogien Rozpalmy ogien kochanie Dzien, dzien wstaje mój aniele... Wilki - Here I am Here I am Tell me now, what\'s love is The holy war\'s built baricade Between our hearts Waiting for another day I?m praying for peace on earth But why would someone Believe in death not life Here I am I wait for your love Like an angel I save light in my heart Tell me now, if you can Where was God When you changed Your guitar for a sword I listen to the voice of earth I feel her pain When I hear her Call for love Like a child in the dark Here I am I wait for your love Like an angel I save light in my heart For us |
2005-06-29 (21:04)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 20 366 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wróc |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 91 92 93 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |