Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 80 81 82 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Klub Miłośników Twórczości Jasze'go - ALMANACH pod Jego red. |
2005-06-06 (00:03)![]() Data rejestracji: 2005-05-18 Ilość postów: 567 ![]() | wpis nr 18 608 [ CZCIONKA MONOSPACE ] vidmo Co to jest vidmo? a pozatym pytanie nie bylo kierowane do Ciebie wiec basta. jak masz problem to go sobie rozwiaz nikt za ciebie tego nie zrobi. Pozdrawiam |
2005-06-06 (01:05)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 18 610 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Vidmo jest KIMS, a nie czym. Vidmo jest KIMS pisanym duzymi literami. Nie Vidmo sie wtracil, ale Ty. Nie obrazile mnie, bo na to jeste zbyt prymitywny. Takie wpisy nie robia na mnie wrazenia. Upewnile mnie w jednym, ze z takimi prymitywami na jednej stronie nie mam ochoty dluzej przebnywac. I to jest moim marzeniem, które teraz wlanie zrealizuje. |
2005-06-06 (06:41)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 18 612 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A ja sobie tak raniutko do Was kukam. Gwoli cisloci to u mezczyzn to andropauza. Fobio1 - Jezeli poprawi Ci to humor - MNIE! Do uslyszenia i nie piszcie sobie przykroci. |
2005-06-06 (06:45)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 18 613 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Acha, przypomnialam sobie, ze Szmaragdowa moze nie Miasto istnieje. Pa, pa, pa !!! |
2005-06-06 (09:59)![]() Data rejestracji: 2005-04-21 Ilość postów: 98 ![]() | wpis nr 18 615 [ CZCIONKA MONOSPACE ] MNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TY senior jeste moze szczery,ale bezmózgowiec. |
2005-06-06 (14:24)![]() Data rejestracji: 2004-03-24 Ilość postów: 283 ![]() | wpis nr 18 622 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia, mnie tez. Jeste tu potrzebna ![]() |
2005-06-06 (15:25)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 18 628 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przepraszam kukole za moja nieco cyniczna odpowiedz odnosnie ,,roboty,,. Wtedy nie wiedzialem jeszcze ktory Bog jest prawdziwy. Obiecuje...wezme sie solidnie do roboty , bede pracowal ciezko nad samym soba a to naprawde ciezko praca. Daze do doskonalosci ale czy ktokolwiek to osiagnal ???? Wspomnialas o oknie...okno nalezy tylko lekko uchylic by...powialo tajemnica inaczej wtargnie huragan i moze zniszczyc wszystko. My tu wszyscy uchylamy takie symboliczne okna,jedni wiecej inni mniej. A jeszcze inni tylko zagladaja przez te okna. Pozdrawiam. P.S Ho , ho ...ranny z Ciebie ptaszek !!!! |
2005-06-06 (15:26)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 18 629 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oczywiscie ze fobia jest tu potrzebna. |
2005-06-06 (15:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 18 632 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Patrzac na zdjecie seniora przypomnialem sobie.... Co to za zagadka, maly ptaszek duza klatka??? |
2005-06-06 (16:59)![]() Data rejestracji: 2005-06-06 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 18 642 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W rezerwacie zamordowano setki kormoranów. Z 600 pisklat uratowano zaledwie 5. (wiadomoci Onet). Pewien Zyd dal sie powiesic dla przyjaLni. Dla PrzyjaLni moga mnie opluwac. Czarownice kiedy palono na stosie. Dzisiaj - niech pierwszy rzuci kamieniem... Na turkusowej polanie leze obmywa mnie deszcz z nektaru zjadam niadanie pszczola uklada mi wiersz. Lysa góra I droga na szczyt Chce byc w chmurach Juz jestem w nich Wyzej, wyzej Po zloto gwiazd Zdobyc wszystko Lub zakryc twarz Tancza panowie, tancza panie Na mocie Avignon. Na powietrznych swych hutawkach Na parkietach i na mostach Wedlug kolorów wlosów, sukien I wedlug wzrostu To nic, ze to sen, tylko sen, to nic Kiedy nie, wtedy chce, bardzo chce mi sie zyc Nie budL mnie, nie budL mnie, nie budL mnie Kiedy nie, moge byc tym, kim chce Nasz czas niestety krótki jest Nasz czas jest tylko dzi Jak wino pijmy noc do dna, Nim wit, co musi przyjc Znak rozejcia da, znak odjazdu da. Cyganska noc Roztanczona i bosa Cyganska noc Z lenym wiatrem we wlosach Dance me to the wedding now, dance me on and on Dance me very tenderly and dance me very long We\'re both of us beneath our love, we\'re both of us above Dance me to the end of love Dance me to the end of love |
2005-06-06 (19:40)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 18 668 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytam cala twórczoc w tym forum. Chcialabym przeczytac caly tekst piosenki, która spiewala Ewa Demarczyk: \"Masz takie oczy zielone, zielone jak................\" i dalej wiem tylko, ze........... mam oczy zielone. Jezeli ktos ma w swoim sekretnym miejscu tresc dalsza to poprosze. Pa |
2005-06-06 (20:12)![]() Data rejestracji: 2005-06-06 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 18 677 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To takze ulubiona piosenka Karola z Torunia. Czesto ja dedykowal w Ksiedze nie przytaczajac tekstu. Dla Sondy: Groszki i róze Masz takie oczy zielone Zielone jak letni wiatr Zaczarowanych lasów I zaczarowanych malw Dla ciebie maly ogrodnik Zasadzil groszków tysiac W kapocie stracha na wróble Pragnal ci miloc przysiac Wiec z koszem groszków maly strach Pierwszy raz spojrzal ci w oczy O tysiac wiecej znalazl barw Niz wynil sobie w nocy I odtad pod oknem twoim Zaczarowany kamienny Z bukietem groszków stoi Strach romantyczny wierny Masz takie usta czerwone Czerwone jak pozar zórz Zaczarowanych ranków I zaczarowanych róz Dla ciebie maly ogrodnik Posadzil pnace róze Ze toba byl urzeczony Pragnal cie nimi urzec I z róz nareczem przyszedl raz Prosic o jedno twe slowo Olepil go twych oczu blask Milczala kolorowo I odtad pod oknem twoim I groszki kwitna i róze Na modle wiotkich powoi Pna sie i pna po murze Masz takie usta czerwone Czerwone jak pozar zórz Zaczarowanych ranków I zaczarowanych róz Masz takie oczy zielone Zielone jak letni wiatr Zaczarowanych lasów I zaczarowanych malw Groszki i róze? |
2005-06-06 (20:32)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 18 680 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ano groszki i róze. Dziekuje bardzo. |
2005-06-06 (20:34)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 18 681 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy Cyganka prawde mi powie????????????????? |
2005-06-06 (20:40)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 18 685 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy cyganka powie co to moze znaczyc? Cyt. \"Mam szatanski plan - jak prawdziwa wiedLma, nie tylko czarownica. Zrealizuje dzisiaj ten plan, bo nie lubie kwarantanny. Jeszcze bije sie z mylami... Musze to zrobic. Ponad rok temu, kierowana jakim impulsem, zalozylam ten watek. Nie spodziewalam sie, nie moglam przewidziec tego, jak wielkie znaczenie odegra on w cudzym zyciu. Czy to dobrze, czy Lle - nie mnie oceniac. \" - Fobia1 |
2005-06-06 (20:44)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 18 686 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dla CYGANKI Mantra Energia plynie, laczy sie z twoim cialem. Odczuwasz te cudowna wieL, jak twoje cialo polaczy sie z wladca wody i jemu zawdzieczasz swoja moc. Zastanów sie nad soba! Ta pien krazy wokól ciebie i masz droge do wiecznoci. Zostaw twój lad i zamilcz w obliczu Najwyzszego, twojego najwyzszego polaczenia. Pokaze Ono tobie droge, po której idziesz do Niego. WeL te pien na droge zycia, twojego zycia czystego. Do Lródla wskaza tobie droge, zaprowadza cie twoje dobre duchy. Dusza rozraduje sie radocia i poplynie ponad czas uwielbienia Stwórcy Najwyzszego. On ciebie zaopatrzy w wode i chleb, daje tobie ten skrawek nieba do zycia w wiecznoci. Pokonaj twój strach, wyrzuc z siebie niepokój. Pokonaj strach na drodze, która prowadzi ciebie do nieskonczonoci. Ukolysz swój strach i smutek. Na ziemi oddalonej daleko potrzebna jest miloc, poklon sie Bogu, potrzebna jest miloc, poklon sie niebu, potrzebna jest miloc, poklon sie sobie. Mój spokój przywróci twój spokój. Ukojenia doznasz w sercu moim. Miloc podaza za kazdym, kto slucha slów moich. WeL miloc na droge, weL duzo miloci, aby radowalo sie twoje serce. Niech prowadza cie duchy czyste. ZaprowadL miloc i porzadek w umyle twoim. Twoja droga zaczyna sie w twoim sercu. Pokonaj siebie! Pokonaj strach! Bajka Opowiedz mi bajke o zyciu, szczeciu ukrytym tak daleko, gdzie mrok zapedzil chmury na odpoczynek. Posluchaj: twój glos budzi w galeziach sen drzewa, przynosi ulge ptakom przestworzy. Krajobraz zamkniety rama sam pisze scenariusz zycia. Czy szczecie ogarnie cie? Czy smutek spali sie za zakretem twojej drogi, zalezy od twoich marzen. Nie ukrywaj sie we wnetrzu mych pragnien! Pociesz sie sama. Niech kolysza cie anioly z odleglych galaktyk ciala mego. |
2005-06-06 (20:48)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 18 688 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze, ja sie nie gniewam, wlanie wrócilam z \"roboty\". Nie lubie huraganów, chociaz od czasu do czasu malutki, no malusienki jest potrzebny. Ale jednak wole spokój, szum fal, ptaków piew, cichy szept drzew i jeszcze echo w górach. Kiedy palono tylko zle czarownice, dobre przetrwaly do dzisiaj. Sondo- Tez slów tych nie znam, ale chetnie je przeczytam. Aby sie pokrzepic do chwili kiedy kto napisze, zanuce Ci ja, sluchaj .... Masz takie oczy zielone zielone jak zaczarowany sad ............. ja tez mam. Piekna piosenka, zreszta zawsze lubilam Demarczyk. |
2005-06-06 (20:51)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 18 689 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Masz duza intuicje sondo. Nic sie przed nami nie ukryje TY cyganko jedna. |
2005-06-06 (20:53)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 18 690 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kukola - Cyganka juz to zrobila - \"Groszki i róze\" - pieknie brzmi w moich uszach. Ewa Demarczyk i Jej oczy - to dopiero widok!!!!!!!!!!!! |
2005-06-06 (20:55)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 18 691 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale Cyganka pasuje jak ulal |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 80 81 82 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |