Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 71 72 73 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Klub Miłośników Twórczości Jasze'go - ALMANACH pod Jego red. |
2005-05-31 (12:08)![]() Data rejestracji: 2005-02-02 Ilość postów: 462 ![]() | wpis nr 17 956 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeste slabo domylny:) nie pisalam o sobie. Jeszce taka stara to ja nie jestem:)aby zazdrocic szalonych chwil mlodoci. Chociaz z drugiej strony chcialabym, aby traktowano mnie powaznie, bo ludzie widzac mnie biora mnie za nastolatke i to mnie naprawde czasami wkurza!!! |
2005-05-31 (12:16)![]() Data rejestracji: 2005-02-02 Ilość postów: 462 ![]() | wpis nr 17 958 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...i jeszcze bym sie spierala z toba czy egoizm mamy w genach, ale po co sie spierac. Nie lubie sporów. Mam swoje wlasne poglady, mozemy co najwyzej sie nimi wymieniac. Naprawde duzo zalezy od wychowania i postawy rodziców, którzy sa dla dziecka przykladem i wzorem. To prawda, ze dziecko rodzi sie z pewnymi predyspozycjami, natomiast w pore rodzic powinien to wychwycic i ukierunkowac prawidlowo. Pozdrawiam. |
2005-05-31 (12:33)![]() Data rejestracji: 2005-02-02 Ilość postów: 462 ![]() | wpis nr 17 959 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 555 jakim jeste znakiem zodiaku? mam takie male zboczenie na tym punkcie:) Ja jestem z 4.04 i baran ze mnie uparty. Sonda a Ty? |
2005-05-31 (12:41)![]() Data rejestracji: 2005-02-02 Ilość postów: 462 ![]() | wpis nr 17 960 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lubie ludzi spod znaku bliLniat i wodnika, szalonych i intrygujacych, lubiacych dobra zabawe. Optymistycznych. Moje dwie przyjacólki(nie mylic z kolezankami) sa spod tego znaku. Dobrze sie czuje w ich towarzystwie, ale po co ja to wszystko pisze???Pa!!!Pa!!! |
2005-05-31 (12:42)![]() Data rejestracji: 2005-04-09 Ilość postów: 11 ![]() | wpis nr 17 961 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 2005-05-29 12:12 pawel Specjalne Pozdrowienia dla Sylwii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech nas wzmacnia duchowo i od serca. Pytanie...czy to nie ten sam Pawel co sie WYPISAL z Klubu???? xxxxxxxxxxxx J.D nie znikl i nie zapomnial hasla,stoi na rozstajnych drogach .Czeka co napisze Jasze. Sonda i inni tez czekaja. Ta niby ,,przyjaciolka ,,Sondy nie czekala i wybrala bez wahania jedna z tych drog. Niech idzie,precz z nia !!! |
2005-05-31 (12:46)![]() Data rejestracji: 2005-04-21 Ilość postów: 98 ![]() | wpis nr 17 962 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mylisz sie Sylwio.Jestem cholernie domyslny.Stad ten mój poprzedni wpis. I powiedz mi,skad sie biora zlodzieje,gwalciciele,mordercy?Przeciez ich rodzice nie chcieli ich takimi.Przeciez oni maja normalne rodzenstwo.To co?Przypadek czy geny? Jestem Waga. |
2005-05-31 (12:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 17 965 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak, jakie to nieszczecie byc atrakcyjna kobieta w rednim wieku i nie móc uzywac zycia. Kazdy taka traktuje jak niedorozwiniete dziecko. Bardzo wspólczuje. Ciesze sie, ze ja pomimo swego wieku nie odczuwam róznicy rozmawiajac z normalnymi ludLmi bez wzgledu na wiek. I tak tez przez nich jestem odbierana. Mam wrazenie, ze jeszcze nie dotarlam do rodka. Przede mna jeszcze wiele wrazen i bardzo dlugie zycie. No cóz, nie zawsze samopoczucie, zdolnoc czerpania radoci z zycia idzie w parze z wiekiem. Gdy patrze na te mlode staruszki ogarnia mnie wspólczucie. Tak im trudno nawiazac kontakt mentalny z ludLmi. Tragedia. A juz calkowita rozpacz mnie ogarnia, gdy widze, ze czytanie prostych postów jest dla nich tak trudne. Ech, cyrk, kabaret, teatr - a tak malo dobrych aktorów. Sama reklama to malo. Chyba slabe przygotowanie marketingowe. Nie do kazdego odbiorcy trafia ta sama reklama. |
2005-05-31 (12:55)![]() Data rejestracji: 2004-03-16 Ilość postów: 104 ![]() | wpis nr 17 968 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja z okazji Dnia Dziecka najchetniej podarowalabym cala sumke wygrana w multilotka.Wiec czekam tej szczesliwej chwili i moze kiedy spelnia sie moje marzenia |
2005-05-31 (13:05)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 17 970 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Maly wycinek z ostatniego wpisu tej, która juz wybrala droge: ,,ale po co ja to wszystko pisze???<< Sloneczko biedne! Ty nie piszesz, Ty tylko przepisujesz, powtarzasz moje slowa, moje posty. Czytasz je zachlannie, wybierasz moje mysli, czasami nawet nie usilujesz ich przerobic, a jak juz - to nieudolnie. Wiersze, które tu wklejala byly bez zadnych komentarzy. Od siebie nie potrafisz sklecic zdania, a kreujesz sie na gwiazde. No i po co Tobie ta autoreklama? Taka jeste w tym nieudolna. Przestan patrzec w lustro, a jednoczenie cudze myli przypisywac sobie. Moze wówczas bedziesz bardziej atrakcyjna nie tylko wizualnie. Swoja droga... a kto Cie to widzial najpiekniejsza? Teatr jednego widza - slaba jeste. Widownia sie wykrusza. Zapamietaj sobie na koniec, nie jestem Twoim suflerem, nie mam ochoty byc dla Ciebie wzorcem do naladowania i nie przypisuj sobie moich myli i slów. Pomyl sama i pisz swoimi slowami - tak jak potrafisz - jezeli oczywicie potrafisz. - - - - - - - - - - Aleksandre (Alle) pozdrawiam! Zawsze jest soba. Potrafi na forum napisac, ze lubi czytac, ale malo pisze, bo jest w tym slaba. Za to Cie cenie i lubie. |
2005-05-31 (14:13)![]() Data rejestracji: 2005-02-02 Ilość postów: 462 ![]() | wpis nr 17 974 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie wiem do kogo to bylo i co maja znaczyc te slowa, nastepny popis watpliwej inteligencji:) Lepiej by zrobila zajmujac sie swoimi problemami w domu. Same sie nie rozwiaza, widocznie nie potrafisz a taka z ciebie chodzaca inteligencja. Czekala az sie odezwe, aby czytac mnie zachlannie, uwielbiasz to. Nie miala juz tu z kim pozadzierac, szlak cie trafia jak jest spokój, wspólczuje twoim domownikom, nie tobie!!!taka z ciebie matka egoistka, wyciagnelam swoje wnioski z twojego postu. Biedna jeste na swój sposób, ale nie zal mi ciebie, raczej twojego syna. Zaslugujesz z pewnocia na sytuacje w której sie znalazla. Z takim charakterkiem pod jednym dachem ojoooj!!!ojoooj! Bez powodu mnie oczerniasz, a póLniej wywracasz kota ogonem, przewrotna jeste. Tak lubisz gdy pisze same \"superlatywy\" o tobie, wiec czytaj, czytaj to sobie bez konca, a póLniej wypisuj glupoty i aluzje na mój temat. To twoja cala madroc, popisac sie jak mozna komu dokopac! Przepraszam za ten wpis wszystkich czytajacych, nie chcialam zepsuc klimatu tej strony, zostalam ponownie sprowokowana do tego. Nie mam zamiaru, aby kto nie znajac mnie i nie wiedzac o mnie niczego, poza paroma zdaniami napisanymi przezemnie, bez powodu mnie obrazal. Dlatego znajdL sobie inna ofiare. Opuszczam ten temat. |
2005-05-31 (16:00)![]() Data rejestracji: 2004-03-16 Ilość postów: 104 ![]() | wpis nr 17 977 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fabio ja czytam , piesze od czasu do czasu nie dlatego ,ze nie potrafie lecz po prostu nie lubie pisac o problemach ktore uwazam ze kazdy zyjacy smiertelnik na tej ziemi ma. Wiadomo zycie nie jest uslane rozami. Bywaja zarówno dni piekne jak i szare. Dzieccmi nie chce sie wychawalac.Mam troje doroslych wyksztalconych ludzi ktorzy juz sa samodzielni. Bardzo kocham swoje pociechy . Dzieci darza mnie i meza wielkim szacunkiem. Jestem z nich bardzo dumna . |
2005-05-31 (16:59)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 17 980 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tam, masz racje Sylwio piszac: nic wiecej, poza paroma zdaniami napisanymi przezemnie. (a\'propos PRZEZE MNIE!!! - TAK PISZEMY). Tych pare zdan wystarczylo, by przede mna kto inny juz Cie na tym forum ocenil na podstawie wlanie tych paru zdan. Lepiej trzeba bylo pozostac przy wklejaniu wierszyków i nie tykac tematów, które nie byly kierowane bezporednio do Ciebie. Czy ja ten temat poddalam dyskusji? NIE! Wiec trzeba bylo milczec i zajac sie milocia - to wychodzi Tobie najlepiej. A ja moja droga nie potrzebuje Twej oceny mnie jako matki, jako kobiety, jako czlowieka. Jeste beznadziejnie ograniczona. Aby Cie usatysfakcjonowac, z okazji jutrzejszego Dnia Dziecka oraz majac na wzgledzie Twa nieprzemijalna urode i mentalnoc próznej istoty - pozwole sobie oglosic Cie MISS tegoz watku - MISS MOKREGO PODKOSZULKA. Wybór latwy, konkurencji nie bylo. Alla, cofnij sie do swoich postów z ubieglego roku. Daty nie podaje - nie pamietam, a szukac mi sie nie chce. Jedynie trec wbila mi sie do glowy. Pozdrawiam. - - - - - - - - - - - - - - - - - - Dawno temu pozostawilam w klubie pokaLna torbe kukulek - takich cukierków. Kto chcial - wpadal, czestowal sie, pisal o tym. Te kukulki prawdopodobnie tez mialy wplyw na ponowne uslyszenie kukania tegoz ptaszka w czyim zyciu. Waznego ptaszka. Ciesze sie. Przed jutrzejszym dniem dziecka ponownie zostawiam ogromna torbe kukulek dla wszystkich osób potrafiacych sie nieLle bawic bez wzgledu na wiek, poglady, urode... itp. itd. Czestujcie sie - JUTRO MAMY DZIEN DZIECKA!!! Warto to uczcic podwójnie. Wszak wszyscy jestemy dziecmi. Kazde z nas mialo rodziców i jest ich dzieckiem. Ja licze na chabrowe bezalkoholowe - STRONG. (nawiazuje troszke do Daukszewicza - moze z nim jeszcze tu powróce dzisiaj). |
2005-05-31 (17:14)![]() Data rejestracji: 2005-02-02 Ilość postów: 462 ![]() | wpis nr 17 983 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nikty nie napisalam, ze jestem piekna:) ale dziekuje:) za taki komplement, ze tak mnie widzisz oczami swojej chorej wyobraLni. Widocznie potrafie oddzialywac na wyobraLnie nie tylko mezczyzn:) pa!pa! P.S tak sie zastanawiam jak ty by wygladala jako miss m. podkoszulka, chyba bardzo by chciala, ale juz nie mozesz niestety i zal ci... |
2005-05-31 (17:30)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 17 984 [ CZCIONKA MONOSPACE ] O matko! ![]() Wiesz co? Zdejm ten podkoszulek, mozesz sie przeziebic. I Twe cialko zsinieje! |
2005-05-31 (17:45)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 17 986 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak ja lubie tego przezabawnego ,,staruszka,, Artura Andrusa. Z tych tez powodów wklejam Jego piosenke, która piewany na wloska nute. Poczatek opryginalu po wlosku - chyba kazdy slychal. Ten to dopiero stary i taki mlody... ech. Ze tez nie wspomne w tej chwili o Pietrzaku, Laskowiku, Poniedzielskim i innych wygluptasach w ,,podeszlym wieku,,. Panowie ustatkujcie sie! Inaczej nasza MISS bedzie Wami pogardzala. Bawicie sie jak dzieci. \"Zabierzcie mi gitare\" Lasiciate mi cantare Con la gitarra in mano Lasciate mi cantare Sono l\'Italiano Juz chyba jesien bo juz ptaki w drodze Kolejny sezon westchnien i zawodzen Maluje imie Twe na cianie Bazyliki w Mediolanie, moja Mila I tesknie kazdym mediolanskim witem Do naszych pól zloconych zwlaszcza zytem Pamietam Ciebie w tamto lato Gdy mówila mi, Beato, o malarstwie wloskim Moze nie bardzo bylimy roztropni Na dworze upal - jedenacie stopni A my w upale O Aniele Michale... Zabierzcie mi gitare Niechaj obeschne troche Zabierzcie mi gitare Wlanie jestem mokrym Wlochem Zabierzcie mi gitare Nie róbcie pomiewiska Jestem prawdziwym Wlochem Ale ze Skarzyska To samo slonce na tym samym niebie Ci sami ludzie zyja obok siebie Tak samo marza i sie mieja I z nadzieja spogladaja w kalendarze U nas w Italii byl upalny sierpien Ty nawet nie wiesz jak ja tutaj cierpie Ale nie mówmy o dewiacji Tylko wrócmy do wakacji na Mazurach Pamietasz jake pasla gaski w parku I jak rozbiegly Ci sie po Lidzbarku I jak nad ranem Wrócily same, skubane Zabierzcie mi gitare Niechaj obeschne troche Zabierzcie mi gitare Znowu jestem mokrym Wlochem Zabierzcie mi gitare Nie róbcie pomiewiska Jestem prawdziwym Wlochem Ale ze Skarzyska Ra ra ra ra ra ra ra... E tutti cantiamo! Zabierzcie mi gitare Lub dajcie mi po pysku Zabierzcie mi gitare Koniec teledysku! Artur Andrus |
2005-05-31 (19:06)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 18 005 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No cóz, wychowac dziecko jest trudno. Jezeli moge wtracic to Sylwio uwazam, ze to cios ponizej pasa dla Fobii. Kazda MATKA, chce dla swojego dziecka jak najlepiej. Jeszcze nie slyszalam o przypadku, gdy matka chciala dla swojego dziecka Lle. Dopiero z perspektywy czasu mozna osadzic co zrobilo sie nie tak ale to tez nie jest wcale takie pewne. Pomijajac ekstremalne sytuacje, wady tego samego dziecka moga byc dla kogo silnego charakterologicznie nawet zaletami. Dobro i zlo w równowadze.......... jezeli takie co istnieje, ksztaltuje kazdego z nas. Jestem o tym przekonana, ze kazdy z nas mial w swojej przeszloci takie sytuacje, ze z perspektywy czasu ocenia je jako te, które zeby nie odrobina szczecia to mogly by sie zakonczyc wrecz tragicznie. To wlanie miniony czas pozwala na bardziej perspektywicznie ocenic postepowanie naszych dzieci. 555 zauwazylo ( nie wiem jakiej jest plci, podejrzewam ze to ona) ze kazde dziecko wychowane przez te sama matke i w tych samych warunkach jest inne np. blizniacy. Jedno broi glono drugie spokojne, ale tez broi. Tylko i wylacznie od doroslych, dowiadczonych rodziców zalezy jak z nimi postepowac ale zawsze i tak bedzie to prewencja. Mozna wskazywac, ostrzegac, martwic sie i co dalej........................ Nic tylko mozna czekac i miec nadzieje. Pa na razie |
2005-05-31 (19:33)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 18 009 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 555 jest normalnym facetem. 555 moze nawet jest moim kochankiem. 555 jest od przeszlo roku na tej stronie. 555 jest mi dobrze znany. A teraz kobiety kochane: DO DZIELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Macie o czym plotkowac. Dostarczylam Wam tematu na dlugie poranki, dnie, wieczory i noce. A co mi tam. Ide na caloc. Nawet Artur Andrus nie byl w stanie przerwac tej kretynskiej dyskucji, wobec tego ja to robie. ROZPOCZYNA SIE NOWA AFERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \"A ja jestem - prosze pana - na zakrecie...\" Ostatnio to nawet balam sie wkleic tej piosenki, bo moze kto sobie co... Mam to w nosie. Zobaczymy jak sie teraz potoczy akcja. Jak sie bawic - to bawic sie na caloc. |
2005-05-31 (19:39)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 18 010 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A teraz do MISS MOKREGO PODKOSZULKA - uwazaj na plucka - to tak nawiasem. Chocby nie wiem jak prowokowala FACETA 555, chociaz nie wiem jak by sie pchala w jego meskie ramiona, mlode meskie ramiona - NIE MASZ SZANS PRZY MNIE KOCHANA. Spytaj Go o to sama. Jego nr GG znajduje sie tuz pod Twoim na forum. Pozdrawiam PLOTKARSKIE TOWARZYSTWO. Zabawy nigdy dosyc. Pa kolezanki. Chyba porozmawiam z kochankiem, przynajmniej nie jest glabem. |
2005-05-31 (19:43)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 18 011 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Co to ma znaczyc - kto plotkuje?????????? 555 bardzo dobrze ciebie rozumie i mysle ze martwi sie o ciebie Pa |
2005-05-31 (20:10)![]() Data rejestracji: 2005-04-21 Ilość postów: 98 ![]() | wpis nr 18 014 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nagly Atak Spawacza - Dobrego a co zlego Ma takie dobre oczy a wciaz psioczy Syn jego umalowanego wciaz widze lecz nie slysze Czy ma racje czy nie Nie przychodze nie odchodze Nie zostaje mi juz duzo wiadomoci Lecz gra w koci dobrze robi na spostrzegawczoc Ciemnoc jasnoc kontrasty regulujesz ciagle ostroc Nie widze ciebie czy czlowieka godnego dumnego madrego pana mego Co ja moge co ja moge co ja moge Chyba wpadne w wielka trwoge Moze jednak sie myle moze sie pochyle Przed panem mym nienagannie ubranym Wysmarowane woskiem buty czlek opluty Wszak czuje sie jak zwierze w nielasce w niewierze Wciaz tkwi we wszystko watpi a moze i nie Niespodziewanie wola twoja wolna Lecz wiaze sie z tym mierc duszy powolna Nie wiadomo czego to jest przyczyna Czyja kara a czyja wina Twoje myli jednak wcale nie wygina Twych szarych komórek nie omina Wtedy poczujesz co tak naprawde przegrywasz Zawsze ci sie wydawalo ze jednak wygrywasz A tu nagle przyszlo takie rozczarowanie Nocne czuwanie poradL mi co panie Twoje oko juz nie rozpoznaje Kiedy noc a kiedy ranek wstaje Kazdy opuszczony czuje sie oszukany Myli ze nigdzie nie jest lubiany Kazdy jednak orze jak moze Jeden plugiem drugi na traktorze Wyno sie kolorze Chce wiedziec czarno-bialo Nie wiadomo kiedy moje oko zwariowalo Czlowiek zawsze robi to co chce Nie patrzy czy to dobre czy zle Wazne ze wlanie na to mial ochote Potrafi oplacic to wszystko zlotem Potem a nawet wlasna dusza Nie wazne ze póLniej poddawana jest katuszom W piekle czy tam jak to sie nazywa Niewazna jest nazwa wazne kto wygrywa Tylko nieraz sumienie sie odzywa Jednak niestety najczeciej przegrywa Nie odzywa sie potem juz wcale Czesto mamy o to wielkie zale Pomocy szukasz u róznych znachorów W róznych kociolach u róznych doktorów Czlowiek jednak to do siebie ma Ze jak sie juz mocno o co postara To chocby mial ic po trupach Dojdzie do celu w swych zlotych butach Co tak naprawde wiemy o sobie Cokolwiek mi kto kiedy odpowie Ja nigdy sie z tym do konca nie zgodze Nie przeprosze go za to ani nie wynagrodze Swoje ciezki wydepcze wychodze Zrobie sobie droge stamtad skad pochodze I nikomu nie powiem po co to robilem Przeciez nic nie kazalem ani nie rzadzilem Wiec po co buciorami wchodzi w moje zycie Tak jak jest teraz jest znakomicie Wiec niech wypierdala w swe wlasne ja Wydaje mi sie ze kazdy jednak ma Co w sobie dobrego a co ze zla Twoje czyny to jednak twoja wola Wiec nie szukaj usprawiedliwienia czlowieku Zyjesz pod koniec XX wieku I takie rzeczy nie powinny byc ci obce Inne kroki zawsze wioda na manowce |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 71 72 73 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |