Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 108 109 110 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Klub Miłośników Twórczości Jasze'go - ALMANACH pod Jego red. |
2005-12-29 (09:03)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 40 961 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda wiewióreczko,nie schowalem na zapas tylko na pamiatke,przeciez to byla ostatnia kukulka. Znam rózne sposoby/to nie o Multi,choc tez znam/ znam rózne sposoby ich cmoktania. Co do tego...myk do compa to znam a raczej znalem ten ból. Ale ucieklem ...na poddasze hi,hi,to taka drewniana dziupla ale spora. przypomina nieco drzewa w lesie gdzie kukaja kukulki i skacza wiewiórki. Pozdr. |
2005-12-29 (10:52)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 40 969 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj pyszczek juz mnie boli od skamlania. Musze zaczac intensywniej cwiczyc, bo nie moge sie przedostac do komputera. Cholera, kupic drugi? Co jest z priorytetami u ludzi. Zeby na staroc czlowiek szantazem musial o stolek walczyc. Psia.... No, dostalam sie wreszcie, ale jestem wycienczona ta walka. Stringi gotowe (po trzech przymiarkach) a cichy wielbiciel sie wycofal. Czy ja zbyt duzo wymagam, czy co ??? Przeciez nie musial mnie brylantami obrzucac. Dwa tygodnie nad Sródziemnym wystarczylyby. Na poczatek. Nizej juz nie zejde. Mam w koncu swoja \"dumke dziewicza\" no nie? Jasze!! Kukulke na pamiatke dostaniesz jak bede juz schodzic, na razie trzymam sie wszystkimi czterema, cmoktaj te która dostale- bo sie przeterminuje. ruda |
2005-12-29 (11:30)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 40 972 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia! Kotary rozsunelam, mleko kozie w wannie stygnie! Koza meczy (tez lubi kukulki, ale balam sie, ze nie bedziesz chciala w takim koktailu z wódeczka sie moczyc, wiec jej tylko jedna dalam). A Ty kobieto pracujesz! Kukoli pewnie kotary sie nie podobaja, bo nawet nie zaglada. Waniliowe wiece dogasaja , nawet Wiewiór juz pi. Zakladam futerko na stringi i mykam na drzewo. Znowu na darmo brokatowe\"czycirowki\" wkladalam. Pa ruda |
2005-12-29 (12:42)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 40 975 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj, Ruda! Tyle sie napisalam, nawert byly \"myli rozbrykane\" i wszystko mi wcielo. Moze dlatego, ze sie kapalam w tym olim mleku? Dobranoc |
2005-12-29 (13:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 40 984 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda...zdecydowanie kup drugi komputer,podejdz tego skapca Wiewióra. Specjalnie dla Ciebie dedykuje... O mój komputerze.Bóstwo ty moje! ty jeste jak zdrowie; Ile cie trzeba cenic, ten tylko sie dowie, Kto miejsce przy tobie stracil. Dzi pieknoc twa w calej ozdobie Widze i opisuje, bo mam cie dla siebie. J.S |
2005-12-29 (13:47)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 40 985 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze! Masz prawde. Pewnie, zamiast zlotych pantifelków kupie jednak komputer. Ile jeszcze lat moge po schodach w jednym buciku mykac. Trzeba pomylec o zblizajacej sie duzymi susami emeryturce, a nie kutykac w nadziei, ze ten wlaciwy ksiaze kulawa wiewióre poderwie. (chociarz jak znam zycie Który z tych \"mundrych\" wymyli wiek emerytalny np 70 i \"Ja nie........\".) Fobia to bulo kozie mleko, nie ole!!!!! Kozy przy kotarze nie poznala???? Oj przepracowana Fobia jeste. Kukola zasypalo, albo opon zimowych nie wlozyla, moze czas narty biegówki przyczepic i przymigac w koncu do klubu ?? Mykam do pracy, bo mnie wylizgaja ze stolka. Pa rudzielec |
2005-12-29 (13:57)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 40 987 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A propo kozy , pamietam nieco... -Dzien dobry jestem z kobry. -Dzien dobry,za kogo sie dzi pan przebral .-Za konia ale kiedy przebieralem sie za koze. -I czesto sie pan przebieral za te koze? -No,nie przesadzajmy,dwa,trzy razy...dziennie oczywiscie. Ale bylem w tym bezbledny,godzine by pan ze mna rozmawial i nie poznal by pan ze to ja. -A mylal bym ze to kto? -Ze prawdziwa koza. _Co podobnego! |
2005-12-29 (14:04)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 40 988 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda wiewióreczko, i jeszcze jedno. Dwa komputery to dwa...IP hi,hi. Teraz moge sie tez przebierac i nikt mnie nie pozna hi,hi. A kukulke trzeba odsypac z tych zasp,moze rzeczywicie zasypalo. |
2005-12-29 (22:19)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 064 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widze, ze porywisty kon, poniósl juz nie tylko Jasze ale wszyscy klubowicze gdzie po innych tematach cwaluja. Dziewczyny gaworza z kim, kto juz dzieli na mnie( jeszcze cieplej) futerko. Strach ogon z tylu zostawiac. Stringi przerobie na rekawiczki, moze lapki nie beda marzly. (seksownie ten brokat ozdobi pazurki). Jasze ci z facetami sie dzieje ??? Zero romantyzmu. Juz widzialam sie na plazy (chocby w Algeciras), ukompana w sloncu poludnia, polyskujaca subtelnie brokatowymi stringami, a tu zimny kubel na rudy lepek. Ratuuuuunku!!! Fobia i Sonda nie bratac mi sie z wrogiem. Jasze , Slawek broncie honoru rudzielca, bo znowu z pyskiem w popiele skoncze . Buuuuuu ruda |
2005-12-29 (22:36)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 070 [ CZCIONKA MONOSPACE ] o rany!!! co ja tam wypisywalam chociarz przez \"rz\" literówki, jasny gwint - schodze na PSY. Sorry PSY. ruda |
2005-12-29 (23:00)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 41 074 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiecie co? U nas jakawciekla zamiec, niegu juz po kolana, a ja wychodze z Nora. Na ksiazki juz nie moge patrzec. Robilam z nimi porzadek i mam jeszcze wiekszy balagan. Przy okazji natrafilam na moje zapomniane dawno ksiazeczki z ciekawymi mylami. Troszke tych myli przytocze, zanim kto mi je sprzatnier z Allegro. \"Najlepsze myli, jakie przychodza nam do glowy, najpierw sa obce i niesamowite. Dlatego musimy o nich zapomniec, zanim zaczniemy je rozumiec\". \"Jakze piekna rzecza bylaby wspanialomylnoc, gdyby tylko nazywala sie inaczej\". \"Teraz glupota stala sie znacznie mniej interesujaca. Rozprzestrzenia sie w jednej chwili i u wszystkich jest taka sama.\" \"Niekoniecznie jest wazne to, o czym mylimy na co dzien. Natomiast niezwykle wazne jest to, o czym na co dzien nie mylimy.\" To byl Canetti - Laureat Nagrody Nobla 1981 _________ I jeszcze kilka aforyzmów Lichtenberga: \"Ludzie zbyt subtelni sa rzadko wielkimi ludLmi.\" \"Z dowcipnych pism madrych ludzi mozna czesto nauczyc sie wiecej niz z powaznych.\" \"Pisarz nadaje metaforze cialo, lecz czytelnik dusze.\" \"Francuzi obiecali braterska miloc w zaanektowanych krajach. Ograniczyli sie jednak do miloci sióstr.\" \"Niektórzy staja sie naukowcami, tak jak inni zolnierzami, dlatego tylko, ze nie nadaja sie do niczego innego.\" Wystarczy, wychodze na zamiec. |
2005-12-29 (25:25)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 41 100 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No, wreszcie jestem, wydobyto mnie z pod \"lawiny\"... Oj, duzo sie wydarzylo. Ruda, bedzie nosic brokatowe stringi? Tylko ciekawe, z której strony sznurek, a z której kita? I na dodatek idzie na PSY?!?!?? \"Rozbrykana\" Fobia popada w melancholie. Juz zaczely mylic sie jej \"wsady\" do kapieli i niezbyt na dobe jej to wychodzi. A Jasze usiluje dobrac sie do kozy, a najchetniej wydoilby komputer, a moze dwa to ... bylyby rózne ... IP. Oczywicie nie jest zachlanny. Co mi sie wydaje, ze za duzo mlaskania tych kukulek, a powinno sie je cmoktac. Chyba przejde na raczki! Do rychlego! |
2005-12-29 (25:40)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 41 103 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bylem tu pierwszy który przyznal sie ze lubi cmoktac kukulki. No ,potem jaki Sandman to podchwycil. Ale mlaskanie kukulek to chyba na czec mlaskatora,czesto sie wpisywal. Ja bede wierny...cmoktaniu. Pozdr. |
2005-12-30 (10:57)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 41 126 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skonczylam prace, ide spac. Wam zapewne juz nia sie dobre duszki. Ja jeszcze troszke poczytam w pocieli i tez bede miala mile sny. Dobranoc |
2005-12-30 (21:34)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 274 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Halo!!! Musze przejc na emeryture!!! Zycie mija a ja niczyja. Kukulku znowu kto mi podprowadzil. Na trzeLwo ADHD trzepie mna jak samochodem z letnimi oponami. CÓS bym komu.... Ale kobiety na staroc podobno lagodnieja. Hamuje wszystkie instynkty. Zbieram dobra energie. Ile jeszcze pomieci sie w takim mizernym rudzielcu?? W koncu ta bomba energetyczna musi eksplodowac. Moze na Sylwestra? W naszym klubie??? To bedzie petarda!!!! Wesolej zabawy. \"wzbierajaca\"- ruda |
2005-12-30 (21:41)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 277 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pisze juz drugi raz!!! Ten pierwszy poszedl sie... ( w powietrze). Juz caly uwodzicielski humor minal. Kukola!! Gdyby nie dala sie byle lawinie zasypac to zobaczylaby jak wygladam w stringach i gdzie jest ogonek. Teraz przerobilam je na rekawiczki i tysz piknie wygladam. Ogonka pilnuje. Fobia spiskuje z jakim \"typkiem\". Chca mnie pozbawic futerka. Cala moja wewnetrzna urode, dobroc i nadzieje zdeptano. auuc !! Teraz musze ogladac sie nerwowo, by mnie kto mojego atutu nie pozbawil i czesto wpadam na rózne wrogo nastawione do mnie przedmioty. ruda |
2005-12-30 (24:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 41 315 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda, ja nic nie spiskuje. Lapie okazje, bo trafilo mi sie jak lepej kurze ziarno. Sama mnie namawiala. A ten typek to wlanie urodzony którego tam wrzenia. Zreszta wiodzisz, ze jest zainteresowany jaka \"bez ziemi\". |
2005-12-31 (15:43)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 41 415 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ostatni dzien roku!! Czas na podsumowania. Jeszcze jeden (rok) udalo sie przezyc. Sporo smutnych i pracowitych dni za mna. Starym zwyczajem wiewiórek zakopuje je i chce o nich zapomniec. Sprawy, które jeszcze mnie bola, przysypie tylko niegiem, by na wiosne do nich wrócic i pozalatwiac. Nie chce znac sie na programach do wygrywania w totka, bo zbyt wiele dobrego w zyciu dostalam bez swojej zaslugi, aby marzyc o duzych pieniadzach. Wiem, ze sa ludzie bardziej potrzebujacy kasy. Im zycze szczerze WYGRANYCH. Ciesze sie, ze moglam byc tu z Wami i popaplac o pierdólkach. Przez pare gadzin dziennie jestem merytoryczna i odpowiedzialna osoba. Wchodze na FORUM i czasem sama siebie nie poznaje. Znowu moge sie miac i robic @ z siebie- by chociaz jedna osoba umiechnela sie tez. Mam nadzieje, ze kiedy uda sie zorganizowac zjazd KULKOWICZÓW i poznamy sie na zywo. Jeli nie to \"tysz\" dobrze. Zycze Fobii - zdrowia i dlugich lat zycia (jej przyjaciólce Norze zycze,by jej Pani dbala o swoja kondycje i dobry humor). Kukoli- szampanskiego humoru i unikania lawin (no moze gdyby to byla lawina kukulek -to niech ma). Jasze - Tobie zycze 1000+1 bajki w zyciu i we nie. Niech Twój kon pokona wszystkie przeszkody i zaniesie Cie na najpiekniejsze wzgórza fantazji. A sobie - by nie bylo gorzej. ruda |
2005-12-31 (18:20)![]() Data rejestracji: 2005-06-17 Ilość postów: 70 ![]() | wpis nr 41 469 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ruda!! jak jeste w klubie to zostaw kukulki i wracaj do dziupli jeszcze wtym roku |
2005-12-31 (20:11)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 41 488 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Leszku19, bardzo Cie prosze - bez scen zazdroci. WeL ciepla kapiel, rozluLnij sie, napisz jaki wierszyk na Rudej... Wróci do dziupli, wróci. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 108 109 110 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |