Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 100 101 102 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Klub Miłośników Twórczości Jasze'go - ALMANACH pod Jego red. |
2005-07-07 (21:39)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 20 974 [ CZCIONKA MONOSPACE ] My fantazjujemy? Zeby Ty wiedziala jaka fantaxzje ma Bravo- nikt mu nie dorówna!!!!!!!!!!!!!!! Prawda Sondo? |
2005-07-07 (21:41)![]() Data rejestracji: 2005-06-30 Ilość postów: 23 ![]() | wpis nr 20 975 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jakiego chlopa ? jaka Lola? ...nie nadazam ![]() |
2005-07-07 (21:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 20 976 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cofnij sie Beatkoo do strony przynajmniej 99. A jeszcze lepiej duzo wczeniej - bedziesz w temacie. |
2005-07-07 (21:50)![]() Data rejestracji: 2005-06-30 Ilość postów: 23 ![]() | wpis nr 20 978 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytalam stronke 74....coraz bardziej mi sie tu podoba ![]() |
2005-07-07 (21:58)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 20 980 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziewczyny , co Was dzi napadlo ? Moze bycie sie zlapaly za kupony. Niech no tylko Brawo wróci, juz On Wam... |
2005-07-07 (22:05)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 20 982 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia - ja tez jeszcze nie sprawdzilam kuponu. Stanislaw chyba pomozesz jak Bravo wróci? Beatka czuje bluesa! jest oki. Prawie bo jak Bravo.......... ale bedzie spelnienie och.............. |
2005-07-07 (22:12)![]() Data rejestracji: 2005-06-30 Ilość postów: 23 ![]() | wpis nr 20 984 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieki ![]() ![]() |
2005-07-07 (22:18)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 20 985 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stronka z nr 100 juz dawno sie zakonczyla. Proponuje dac juz spokój Bravo i zakonczyc jako sympatycznie te impreze czarownic. Poszukam co odpowiedniego, bardzo romantycznego i zadedykuje naszej ofierze. Stanislawie, kupony nie zajac, nie uciekna, a w klubie czasami trzeba sie nieco rozerwac, prawda? Pozdrawiam |
2005-07-07 (22:58)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 20 990 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Specjalnie dla Bravo - piosenka Piotra Szczepanika. Sila Ta sila, która tetni w ramionach drzew i w soku rolin mieszka tez w wierszach lecz uspokojona Ta sila, która sie kryje w pocalunku i w pragnieniu tkwi takze w wierszu chociaz uciszona Ta sila, która ronie w snach Napoleona i kaze mu zdobywac Rosje i nieg jest takze w wierszach tylko nieruchoma _______________ Juz dobrze, prawda? |
2005-07-07 (23:51)![]() Data rejestracji: 2005-06-14 Ilość postów: 553 ![]() | wpis nr 20 994 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kukola do biurka zblizyla sie powoli, \"Mam czas\" tak pomylala \" W Forum sie podszkolic\". Odpalila komputer, poczekala chwil kilka I by móc pracowac wystarczyla chwilka. Nastepna sekunda i Program byl gotowy. Kukola odetchnela, bo byla w Forum czym nowym. |
2005-07-08 (02:20)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 21 002 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jedza, pija, faji pala, Tance, hulanka, swawola; Ledwie Forum nie rozwala, Cha cha, chi chi, hejze, hola! (patrz tlum.: ha,ha,hi,hi) Prezes siadl w koncu stola. Podparl sie w boki jak basza; \"Hulaj dusza! hulaj!\" - wola, Smieszy, tumani, przestrasza. Zolnierzowi, co gral zucha, Wszystkich laje i potraca, Swisnal slowem kolo ucha, Juz z zolnierza masz zajaca. A na strone wszedl Forum , I milczkiem przeglada wiec, zadzwonil komórka pomalu, Ze slowa robi sie trec. .............................................. Do lba przymknal trzy rureczki, Cmoknal, cmok, i z okowity Wytoczyl piwa, wina (jak kto woli) z pól beczki. Wtem gdy piwko pil z kielicha. Kielich zawistal, zazgrzytal; Patrzy na dno: Co u licha? Po co tu chamie, zawital? Diablik to byl w wódce na dnie, Istny Niemiec, sztuczka kusa; Sklonil sie gociom (Forum) ukladnie, Zdjal kapelusz i dal susa. PóLno, póLno, dobranoc! cdn. |
2005-07-08 (02:38)![]() Data rejestracji: 2005-06-14 Ilość postów: 553 ![]() | wpis nr 21 003 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zal za: chyba tej setki, ale nie wszystkim: O tej godzinie co mozne sie stac? Odsylam do Ksiegi! Zegnam Was juz czas! |
2005-07-08 (07:55)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 21 007 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam z Janem Brzechwa pod pacha. Oczekiwanie Czekam dzisiaj na ciebie. Czy ty wiesz, co to znaczy Na ciebie, mila, czekac, jak ja - nadaremnie? Nie ma gorszego smutku i wiekszej rozpaczy, I meki, co jak plomien przeplywa przeze mnie. Minuty i sekundy oczy moje licza. Jest ich wiele. Godzina mija za godzina. A ja czekam i serce zatruwam gorycza. I lzy niepowstrzymanie po twarzy mi plyna. Juz nie przyjdziesz, nie przyjdziesz! Spelnila te zbrodnie, Która mnie tak okrutnie przybliz do grobu. Obok snuja sie twarze, mijaja przechodnie... Ciebie jednej nie widac! I nie ma sposobu. Zaraz, wyjde, pobiegne.... Moze cie dopadne Za weglem, na ulicy i gniewem oglusze: I rece ci wykrece, rece takie ladne, I bede wnieboglosy przeklinal twa dusze. Nikczemna! Znowu we mnie obudzila zwierze, A ja tego zaluja i wstydze sie póLniej. Juz korze sie przed toba, u stóp twoich leze, A jeszcze sie buntuje, zlorzecze i bluLnie. ________________ Wierze Wierze w moje przeznaczenie, Które wiaze mnie z toba. Czym ja bylem przedtem? -- Cieniem, Wlasna moja zaloba. Wierze w slowa, co sa hymnem Na twoja wonna chwale, Wierze w serce twoje zimne, Wierze w piersi twe biale... Kto przed toba sie ukorzyl, Tego laska oslania, Bóg w natchnieniu byl, gdy tworzyl Dzien naszego spotkania. _____________ Dziesiata noc Do twoich nóg sie tule, do twoich nóg sie lasze I na ich palcach licze szczeliwe noce nasze; I licze wciaz na nowo, i pieszcze coraz slodziej, Juz dziewiec naliczylem - dziesiata nie nadchodzi. Co zaszlo miedzy nami, ze tak swych cial spragnieni Swa rozkosz oddajemy na pastwe nocnych cieni, I w cieniach tych bladzimy lekajac sie spotkania, I tej ostatniej nocy, której nam nikt nie wzbrania. Nie mówisz nic, nie pytasz, nie szukasz mnie ustami, To pewno twe milczenie stanelo miedzy nami. Jarzacych twoich oczu zamknela sie glebina I jeste taka zimna, i jeste taka sina... Co zaszlo miedzy nami i kto nam to ujawni, Ze taka niepodobna do tej, co byla dawniej... Nie mówisz nic, nie pytasz, nie szukasz mnie ustami... To pewno twe milczenie stanelo miedzy nami... Na prózno moja warga przy nogach twych sie krzata, Juz nigdy nie nastapi szczeliwa noc dziesiata; A jednak licze znowu i liczby mi sie zloca, I umrzec mi nie wolno przed ta ostatnia noca. ___________________ Te Same Usta Gdy noca letni omdlewa znój, Twe usta szemrza: \"ty mój, ty mój\", Twe usta czynia tajemny znak, Abym calowal je tak - a - tak. Patrze i milcze, klekam i lkam, Przybliz sie do mnie, jam taki sam, Wyciagam rece i szukam w krag, Wyciagam rece do twoich rak... Widze, poznaje usta i twarz, Nasza rozlake i obled nasz, Te same usta i chlód ten sam, Patrze i milcze, klecze i lkam. Z milych najmilsza, ach, zbliz sie, zbliz, Oto zostawiam róze i krzyz, Oto zostawiam na wieczny czas Ból, co na wiecznoc polaczyl nas. Mam dla twych pieszczot gocinny dom, Cialo nieobce jawie i snom, Dlonie znajome twym dloniom dwóm, Zapach lipcowy i leny szum. _________________ Brzoza Przez rozpruta brzozowa kore Spijam ciepla, wonna zywice, Moje wargi do warg nieskore Przenikaja pnia tajemnice. W lesie nie ma prócz mnie nikogo, Milczy drzewne pobozne bractwo, Tylko ksiezyc srebrna pozoga Podpatruje ust wietokradztwo. Uwiedziony ródlena groza Niepojetych w ciemnociach dwojen, Znów powróce do ciebie, brzozo, I do twych zywicznych upojen. I zaskocze licie w szelecie, I podslucham, jak rdzen dojrzewa, Bo ja musze wiedziec nareszcie, Czemu za mna tak tesknia drzewa. _______________ Czy to prawda? le sie w oliwie poczuly szprotki. Cukier sie martwil, ze jest za slodki, Czapla wzdychala: \"Mam grube nogi\", Mól na suficie szukal podlogi. Kreda sie gryzla, ze taka biala, Krowa nad wlasnym mlekiem biadala, Sól uwazala, ze jest nie slona, Waz biegl i wolal: \"Nie mam ogona!\" Atrament plakal, ze jest w zalobie, Zegar rzekl stojac: \"Pójde juz sobie\", Slimak zapewnial, ze nie jest brzydki, Woda jeknela: \"Zmoklam do nitki\". Wierzba zdebiala. Dab sie zaperzyl. Jez sie okocil, a kot najezyl. _______________ No i juz... zakonczylam ten poranek z Janem Brzechwa i jeszcze dopie nieco, bom straszliwie znurzona. Sympatycznego dnia ![]() (Az strach pomylec co to bedzie) : roll: ![]() ![]() ![]() |
2005-07-08 (08:33)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 21 008 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A wrócilam sobie jeszcze z Kabaretem OT-TO. Juz nie wiem co mam robic, zeby ON nas Sondo NIE ZAMORDOWAL !!!!!!!! PIOSENKA DLA MILOSNIKÓW PRZEDWOJENNYCH PIOSENEK FILMOWYCH Powrócmy jak za dawnych lat w zaczarowany bajek wiat milocia swoja w piekna ban me zycie zmien Bo nie zapomnisz mnie piosenka ci nie da zapomniec i tesknic wciaz bedziesz ogromnie co dzien, co noc Noce takie sa upalne i slowiki spac nie daja Nie kochac w taka noc to grzech Kazdemu wolno kochac Brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczynki calowac chce juz taki jestem zimny dran i dobrze mi z tym bez dwóch zdan bo w tym jest rzeczy sedno, ze jest mi wszystko jedno Pierwsza, szósta, trzecia, piata. Gdybym ja mial cztery nogi Dwie dlugie nogi, dwie krótkie nogi Pierwsza, szósta, trzecia, piata, kto mi wszystko dzi poplatal, ale jedno, jedno wiem: sexappeal to najpiekniejsze slowo wiata serce to wasza bron kobieca szyk, styl, szyk, styl ... wasik, ach ten wasik. Kto mi wszystko dzi poplatal ale jedno, jedno wiem. Umówilem sie z nia na dziewiata tak mi do niej teskno juz i bedziemy szczeliwi weseli Dwie dlugie nogi, dwie krótkie nogi az przyjdzie pólnoc i nas rozdzieli o pólnocy sie zjawili jacy dwaj cywili mordy odrapane wlosy jak badyli szaro bure szaro bure obydwa. Ach pij, bo wlanie ksiezyc ziewa i za chwile Ach jak przyjemnie bim bam bom, bim bam bom Jak ten czas powoli leci pierwsza, druga, wpól do trzeciej wszystkie dzwony bija, wszystkie dzwony bija a ty jedna tylko nie. Nie kochac w taka noc to grzech. Kazdemu wolno kochac Kochac nie warto, kochac nie warto, kochac nie warto bo chocby ja przeklal w rozpaczy miloc ci wszystko wybaczy smutek zamieni ci w oj dibidibindzia, oj dibidibindzia, oj dibidi bim bam bom, bim bam bom Wszystkie dzwony bija, wszystkie dzwony bija Brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczynki bo ja jestem genialny Wacu co w glowie ma có sam nie wie co, ale có Kazda odda z ochota nawet srebro i zloto, a ty jedna tylko nie Bo srebro i zloto to co, co nas podnieca Trudno serce oklamywac, bo madrzejsze jest niz Brunetki blondynki, szaro bure, szaro bure pij, bo noca Panna Mania pieknie gra na mandolinie oj dibidibindzia, oj dibidibindzia, oj dibidi bim O czym marzy dziewczyna, gdy dorastac zaczyna Kochac nie warto, lubic nie warto, a jedno co warto, to upic sie warto nawet lzami zalac sie Ta mala pila dzi i jest wstawiona Ach jak przyjemnie kolysac sie wród bim bam bom, bim bam bom Gdybym ja mial cztery baby, ach te baby to bylby luksus cokolwiek drogi zwlaszcza gdy czlek jest ubogi to kochac nie warto, lubic nie warto, a jedno co warto to Ada - to nie wypada, gdzie wychowanie, gdzie oglada mordy odrapane, wlosy jak badyli Baby, ach te baby bim bam bom, bim bam bom I chocby ja przeklal w rozpaczy, ze jest okrutna i zla Miloc ci wszystko wybaczy, a ty jedna tylko nie zapomnisz mnie, gdy slowa piosenki spamietasz: oj dibidibindzia, oj dibidibindzia, oj dibidi, bim bam bom _____________ PIOSENKA DLA POSIADACZY MALYCH MIESZKAN I DUZEGO KOMORNEGO (to co o mnie) Nie plac Ewka bo tu miejsca brak, nic nie mieci sie telewizor, meble, maly fiat. Babcia spala na balkonie PIOSENKA DLA POSIADACZY WAD WZROKU Gdy Cie nie widze, nie wzdycham, nie placze. Nie trace zmyslów, kiedy Cie zobacze. I tylko taka dreczy mnie zagadka, czy to jest miloc, czy to byla wpadka __________________ Ide spac dalej. Papa |
2005-07-08 (10:50)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 21 013 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stary niedzwiedz Bravo mocno spi Stary niedzwiedz Bravo mocno spi May sie go boimy,my sie go boimy, jak sie zbudzi to nas zje hi,hi. No to zobaczycie dziewuchy!!!! A ja na razie cmoktam kukulki i rozmyslam. Sa takie slodkie , oh Lord. |
2005-07-08 (10:57)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 21 016 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Niektórzy sie delektuja, a my z Sonda poszlymy na caloc. Zyje sie raz! A Bravo nic na nie zrobi, bo jest dzentelmenem. Ooooo!!!!!!!!! Widzisz? A w dodatku nas lubi, i juz. |
2005-07-08 (16:25)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 21 034 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No cóz. Bravo nasze kochane nas nie moze zjec bo: jestemy z Fobiusia kociste. Nasze kosteczki moglyby mu zaszkodzic a tego na pewno zadne z Was nie chce. Prawda? Poza tym Bravunio jest jaroszem i lubi tylko wykwintne salatki i to rozpoczynajace sie na literke J.... Raczej przestrzegalabysmy wszystkich forumowiczów kochanych, zaczynajacych swój nick od literki J. Poza tym nasze kochane Bravo musi kiedy spac snem niedLwiedzim i to smacznie. Wiec nie bedziemy go draznic! Pa. Pozdrawiam wszystkich na litere J. |
2005-07-08 (18:27)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 21 041 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sondeczko, masz racje, niech nasz Skarb odpoczywa po tak stresujacej nocy. Obawiam sie tylko, ze moze mu sie przynic ta kretynka Ziuta, pamietasz ja? Ale i tak do nas wróci. Zadna, ale to zadna, nawet ta Ziuta nie dorówna nam w grzechotaniu kosteczkami, gdy podajemy naszemu B. z wdziekiem te egzotyczne salatki. Zawsze mówi, ze to brzmi jak muzyka kastanietów. Wrazliwy mezczyzna, potrafi docenic nasze starania. Ostrzegam ewentualne nasze rywalki przed prowokacja Bravo. On i tak do nas wróci, a Wam bedzie lyso. Ach, jakiez my jestemy szczeliwe, prawda? I On takze. |
2005-07-08 (18:35)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 21 043 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziewczyny,czytam,smieje sie i jestem zachwycony. Oczywiscie,mile mnie polechtalycie,ale ten Wasz duet niezrównany. No ,REWELACJA!!! Tylko dla WAS Czeslaw Niemen - Obok nas Gdzie obok nas, obok nas zycia nurt, Obok nas wiatel blask, miasta rytm, gwar i szum. Obok nas plynie tlum, obok nas tyle zmian Niesie czas, dzieje sie tyle spraw. A my, jak we nie, jak we nie, jak we mgle, Razem wciaz, sami wciaz, oczy twe, usta twe. Ja i ty, tylko ty, na co nam wiat, na co czas To wszystko trwa obok, obok nas. Wciaz obok nas, obok nas zycia nurt, Kocham twych oczu blask, pragne wciaz twoich ust. Ale spójrz, ale patrz, ile zmian wokól nas Dzieje sie tyle spraw, zycie ma wiele barw. Wiec chodL póki czas z zycia pic kazdy haust, Czerpac je, wdychac je, poznac trud, poznac gniew, Szczecia smak, walki smak, bo zaden cien, zaden blask Nie moze przejc obok, obok nas. Nie moze przejc obok, obok nas. Czeslaw Niemen - Pamietam ten dzien Pamietam ten dzien jak dzi padal deszcz A ty stala tuz obok mnie Tylko wciaz nie wiem czy to byl szept, czyzby deszcz Powiedzial wtedy: kocham 1. Pamietam, ze wiatr jak dzi smagal w twarz A deszcz zmywal dzi twoje lzy Lecz nie deszcz i nie wiatr, wiem to ty wtedy tak Mówila: kocham, kocham, mh-hm Wiec dlaczego dzi nic nie mówisz Nic nie mówisz teraz mi Gdy ja tak czekam na znak, tyle dni Czy to znaczy, ze nigdy juz nie uslysze tamtych slów I wspomnieniem bede zy-yl, cóz 2. Pamietam ten dzien jak dzi padal deszcz A ty stala tuz obok mnie Ale juz nie wiem sam - moze to jednak deszcz Oklamal wtedy mnie, mh-hm Czeslaw Niemen - PrzyjdL w taka noc Cóz warta noc kiedy juz nie ma gwiazd Cóz watr jest dzien kiedy zbladl slonca blask I tylko wiatr bladzi znów poród drzew PrzyjdL do mnie przyjdL Czekam wciaz, wolam Cie PrzyjdL w taka noc kiedy lnia setki gwiazd PrzyjdL w taki dzien kiedy znów wstaje brzask Bo przeciez wiesz, ze kocham Cie tak jak nikt A wiec w taka noc, a wiec w taka noc A wiec w taka noc prosze przyjdz |
2005-07-08 (18:42)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 21 044 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zapomnialem... Wezwe Was na swój wikt,ciut sie zaokraglicie i bede mial to co lubie. Czarno-Czarni - Nie unikaj mnie Czy wiesz jak ja czuje sie kiedy bladze caly dzien Po lokalach nosi mnie, chce zobaczyc choc twój cien Dzi juz minal drugi rok kiedy spotkal sie nasz wzrok Dla ciebie to bylo nic, ja z radoci chcialem wyc Zaczalem wtedy marzyc, ze spotkania przyjdzie czas Jak wspaniale byloby gdybym szepnal w ucho ci Ref: Nie unikaj mnie, powiedz prawde czy spotykasz z innym sie } Nie unikaj mnie, powiedz czy olewasz mnie }x2 Zwiedzilem juz kazdy bar, bo szukalem wlanie tam Kelnerek dyskretny miech bardzo czesto wital mnie Choc mam tak niewiele szans by cie spotkac drugi raz Ja wierze w magiczna moc, która daje lepy los A kiedy znajde cie i sie spelni slodki sen Wystraszony jak maly ptak szepne kilka czulych zdan Ref: x2 Czarno-Czarni - Spiaca Jola Pytalem przez telefon czy na spacer mozesz ic Twój tata odpowiedzial: \"ona pi\" Dzwonilem po poludniu, by umówic z toba sie Gdy wlanie zapadala w sen Gdy bylem dzi u ciebie drzwi otworzyl starszy brat Ja mialem w reku bardzo drogi kwiat Ze strachu caly siny nie powiedzialem nic Ze ciagle dzwonie, a ty pisz Marze o chwili, kiedy przyjdzie ten dzien Ze przerwiesz dla mnie sen Tyle jest rzeczy, które moge ci dac Dlaczego musisz spac ? Ref: Dzwonie, a ty ciagle pisz I nie wiesz, ze chce z toba byc Zapadasz nieustannie w blogi sen A miloc najwazniejsza jest Dzwonie, a ty ciagle pisz I nie wiesz, ze chce z toba byc Jak w bajce pocalunkiem przerwe sen A miloc najwazniejsza jest Nie jestem rozgarniety, a zaczalem pisac wiersz Kolegów opanowal wielki miech Na górze leza róze, a w butli siedzi tlen Ja chcialbym by przerwala sen Juz bylem zalamany, ze przepadnie piekny wiersz Bo pewnie nigdy nie spotkamy sie I wtedy zadzwonilem, by przekazac jego trec Telefon nagle przerwal sen Marze o chwili, kiedy zobacze cie Bo skonczyl sie twój sen Tyle jest rzeczy, które moge ci dac Nie bedziesz wiecej spac Ref: Dzwonie, a ty ciagle pisz I nie wiesz, ze chce z toba byc Zapadasz nieustannie w blogi sen A miloc najwazniejsza jest Dzwonie, a ty ciagle pisz I nie wiesz, ze chce z toba byc Jak w bajce pocalunkiem przerwe sen Bo miloc najwazniejsza jest Dzwonie, by powiedziec ci Ze chcialbym tylko z toba byc Nie bedziesz juz zapadac w blogi sen Bo miloc najwazniejsza jest Dzwonie, by powiedziec ci Ze chcialbym tylko z toba byc Telefon w naszej bajce przerwal sen Bo miloc najwazniejsza jest x3 Bo miloc najwazniejsza... Kancelaria - Zabiore Cie Zabiore Cie wlanie tam gdzie jutra slodki smak Zabiore Cie wlanie tam gdzie slonce dla nas wschodzi Zabiore Cie wlanie tam gdzie wolniej plynie czas Zabiore Cie wlanie tam gdzie szczesciu nic nie grozi Doc mam juz pustych dni i wiat których nie bylo Miedzy nami jest co, nie zaprzeczaj mi Tyle moge Ci dac, sola zycia jest miloc Boisz sie wielkich slów, to nie wstyd Zabiore Cie wlanie tam gdzie jutra slodki smak Zabiore Cie wlanie tam gdzie slonce dla nas wschodzi Zabiore Cie wlanie tam gdzie wolniej plynie czas Zabiore Cie wlanie tam gdzie szczesciu nic nie grozi Czekam na jeden gest, wiara jest moja sila Jestem pewien, ze wciaz potrzebujesz mnie Dzien przemija za dniem, znów nam siebie ubylo Zycie zbyt krótko trwa wiec zdecyduj sie Doc mam juz pustych dni i wiat których nie bylo Miedzy nami jest co, nie zaprzeczaj mi Tyle moge Ci dac, sola zycia jest miloc Boisz sie wielkich slów, to nie wstyd Zabiore Cie wlanie tam gdzie jutra slodki smak Zabiore Cie wlanie tam gdzie slonce dla nas wschodzi Zabiore Cie wlanie tam gdzie wolniej plynie czas Zabiore Cie wlanie tam gdzie szczesciu nic nie grozi |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 100 101 102 ... 127 128 Wyślij wiadomość do admina |