Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 31 32 33 ... 59 60 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | WYGRYWAM SYSTEMATYCZNIE w BetGun |
2008-07-21 (19:17)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 146 817 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytam, a jakże. Czytam i spokojnie tłukę sobie po kilka złotówek dziennie. Adamsowi nie tylko można, ale trzeba zaufać. Wie co robi. Moje złotówki wygrywam bez stresu dzięki Adamsa logicznym podpowiedziom w tym temacie. Do wspólnego programu jednak sie nie piszę z różnych powodów. I wcale na pierwszym miejscu nie stawiam braku zaufania, czy wykiwania przez kogokolwiek. Piorytetem jest tutaj moja niepewność do swojej dyspozycyjności. Nie zawsze będę mogła wysłać odpowiednie zakłady z różnych względów. Nie zawsze także będę mogła liczyć, że ktoś zrobi to za mnie. Dlatego zadowalam się tym co jedynie mnie naraża na straty. Dla mnie to zbyt dużeobciażenie psychiczne. Na brak emocji w codziennym życiu nie narzekam, więc jeszcze większa dawka adrenaliny nie jest wskazana ![]() Życzę Wszystkim powodzenia. Adams jest naprawdę dobry w te klocki. |
2008-07-21 (21:03)![]() Data rejestracji: 2008-03-05 Ilość postów: 109 ![]() | wpis nr 146 846 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Adams...jesli idzie o chetnych do \"sprawdzenia Cie\" to moze byc problem...czy znajdziemy kogos kto potrafi sie begle poslugiwac \"kalkulatorem i swoja glowa\";) Szczerze powiedziawszy sam powinienem podolac temu zadaniu...kiedys w szkole poawdopodobienstro bylo...polibude prawie skonczylem...ale wstyd sie przyznac ze musial bym gleboko poszperac w zeszytach jak sie wszystko loczylo;) Takze ja niestety chyba nie podejme sie proby \"sprawdzenia Cie\" ale mysle ze znadzie sie odwazny;) |
2008-07-22 (00:24)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 146 877 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzę SZULC że niestety na razie masz rację , nie ma chętnych. Ale może ktoś się w najbliższych dniach zgłosi. |
2008-07-22 (08:42)![]() Data rejestracji: 2008-03-05 Ilość postów: 109 ![]() | wpis nr 146 898 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Adams...tak mi przyszlo do glowy ze jest jedna osoba ktora podejrzewam mogla by podjac sie tego zadania. Jest to pewen Pan o nicku Gma...ma swoje forum...jest autorem m.in. programu Lotto Organizer...wiem ze kiedys TU zagladal, ale czy jeszcze zaglada to nie mam pojecia. Troche moze to dziwnie by wygladalo gdyby odezwac sie do niego w tej sprawie, ale z drugiej str. gdybys mu z grubsza przedstawil swoja wizje...moze by sie zainteresowal ![]() to jest jego forum http://www.g-lotto.info/forum/ Pozdrawiam |
2008-07-22 (12:31)![]() Data rejestracji: 2008-04-07 Ilość postów: 120 ![]() | wpis nr 146 915 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Popieram tę propozycję. Paweł oprócz programu LottoOrganizer ma już na swoim koncie publikacje o zakładach bukmacherskich. Jest tam opisany m.in. system Kelly\'ego. Zatem wiedzę posiada. Dodatkowo prognozując P/R/NP w ML posługuje się metodą o nazwie \"najmniejszych kwadratów\". Jest to jakaś metoda matematyczna więc jest szansa, że i w tej materii będzie wiedział o co chodzi. |
2008-07-22 (15:10)![]() Data rejestracji: 2008-03-16 Ilość postów: 2828 ![]() | wpis nr 146 934 [ CZCIONKA MONOSPACE ] no tak wczoraj powtorka zakresu plusa totomix zmienil taktyke zmieniajac kursy na plusa wiec ja zaczynam grac na powtorki zakresow wieksze kursy |
2008-07-22 (15:22)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 146 935 [ CZCIONKA MONOSPACE ] SZULC i PRZEMOL >>Zgadza się , musi wiedzieć o co chodzi i mieć wystarczający zasób wiedzy by mógł zweryfikować moją teorię. Myślałem tylko że będzie kilku chętnych i w jakiś sposób Wy wybierzecie kogo wtajemniczyć lub zrobimy losowanie. Ja jestem tu bardzo krótko (pół roku) i też nie czytam wszystkiego a szczerze mówiąc to tylko kilka nicków kojarzę z którymi najczęściej piszę w tym samym temacie. Ale jak nie ma inne możliwości to może faktycznie trzeba dać znać Panu GMA by tu zaglądnął i się określił. MANIEKG >> większy kurs , większa szansa sukcesu finansowego , nie trafienia , bo szansa trafienia jest nie zmienna i nie zależy od kursu, a szansa sukcesu finansowego jest wprost proporcjonalana do wysokości kursu. |
2008-07-22 (15:27)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 146 936 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dlatego nie widzę majmniejszych szans na sukces finansowy grając w kolektórach lotto, gdzie kursy są o połowę za niskie. Jedyna nadzieja w bukach, bo czasem dają kursy nawet za wysokie jak to jest np w totomixie na numerek P/NP , gdzie kurs czasem wynosi nawet ponad 2,1 . |
2008-07-22 (20:01)![]() Data rejestracji: 2008-04-07 Ilość postów: 120 ![]() | wpis nr 146 964 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja czekam jeszcze na odpowiedź osoby spoza forum. Może ona będzie czuć się na siłach. No i będzie świeżo po urlopie. Czy ew. takie rozwiązanie wchodzi w rachubę? Ta osoba nie zajmuje się bukmacherką i jest taka opcja, że nie musi znać szczegółowego sposobu gry. Mogą to być ogólniki typu zdarzenie X tyle, a zdarzenie Y tyle i/lub jeśli A coś to B coś tam itp. Ważne aby były wszelkie dane by sprawdzić poprawność toku rozumowania. |
2008-07-22 (20:26)![]() Data rejestracji: 2006-05-22 Ilość postów: 279 ![]() | wpis nr 146 968 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hej ![]() Dzięki za ciepłe słowa pod moim adresem i chęć wciągnięcia mnie do przedsięwzięcia ![]() Swoją drogą widzę, że prowadzicie tu merytoryczną dyskusję, a na moim forum odpaliłem konkurs, w którym można wygrać nawet 100 pln - właśnie za rozpoczęcie i poprowadzenie merytorycznej dyskusji. Zapraszam na Forum G-Lotto: http://www.g-lotto.info/forum/viewtopic.php?f=21&t=13 |
2008-07-22 (20:46)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 146 977 [ CZCIONKA MONOSPACE ] GMA to jak wkleje moje posty z tego tematu to mam chyba I miejsce ![]() |
2008-07-22 (21:05)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 146 984 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A przewidywane jest drugie miejsce z nagrodą? Też mogę pogadać, jestem nieco podszkolona ![]() Pozdrawiam na wesoło ![]() |
2008-07-22 (21:33)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 146 989 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A teraz na poważnie... Mnie się wydaje Adams, że Ci, którzy mogliby sprostać propozycji sprawdzenia Twojej myśli i wzięcia udziału we wspólnej grze, liczą raczej na szybkie wzbogacenie się - wygranie milionów w DL. Szkoda, że nie przyjmują do wiadomości, iż na każdy milion składają się złotówki, a nawet grosze. Znam takich osobiście. Za zadne skarby nie chcą tego zaakceptować. Tylko szybka fortuna, nic poza tym. I tym samym raczej nikt nie dochodzi do większych pieniędzy. Ani Ci średniociułający, ani Ci drudzy, myślący inaczej. A szkoda. |
2008-07-22 (21:46)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 146 994 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Może nie wypada tu pisać , ale wszystkie programy typu multiparis itp. są nie przydatne do tego by coś konkretnego trafić czy w ML czy w DL i innych grach. Jeśli interesuje kogoś wygrana w \"mln zł\" to może tylko liczyć na szczęście i na nic po za tym. Jak myśli inaczej to jest w błędzie. Sami wiecie ile ten błąd kosztuje bo są tacy co grają w DL od lat i ich straty wynoszą nawet po kilkadziesiąt tysięcy zł w okresie kilkunastu lat czy nawet kilkudziesięciu lat gry. Tego się nie liczy tak jak pieniędzy wydanych na papierosy. Pamięta się tylko że trafiło się 4 czy 5 w DL lub też jakąś 7 czy 8 w ML. Nie licząc tych kilku tysięcy ludzi którzy prze ostatnie pół wieku trafili główne wygrane reszta (czyli miliony ludzi) ma tyły. Ale życie było by nudne bez gier , to w końcu rozrywka + adrenalina + dla wybrańców \"szczęście\". Niedobrze jest jak kogoś wciągnie gra i nie ma umiaru bo jest skazany na niepowodzenie. Mimo tak oczywistych i niepodważalnych dowodów na to że w punktach lotto nie ma realnych szans na wygraną , ustawiają sie tam kolejki. Co z ludzi robi reklama , zachęta i cyferki na drogowskazie??? Program który by pozwalał na wygrywanie byłby bezcenny i nikt by go nie ujawnił a tym bardziej sprzedawał!!! |
2008-07-22 (21:46)![]() Data rejestracji: 2008-03-05 Ilość postów: 109 ![]() | wpis nr 146 995 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia1...narazie to w tym \"pdwatku\" Adamsa wypowiada sie pare osob....i nie wydaje mi sie ze sa to osoby liczace na milionowe wygrana...sa to ludzie ktorzy wiedza ze \"pare\" zeta mozna skubnac...ale nie miliony. Ze mna na czele chyba kazddy dostal od buka pod dupsku...nie oszukujmy sie...sa ludzie ktorzy moze zyja z bukmacherki, ale sa to jednostki. Takze narazie nie wydaje mi sie zeby znalazly sie wsrod kilku osob ktore dyskutuja z Adamsem o jego wizji \"sepy\" ktorzy licza na latwa kase, ale jak znam zycie jesli uda sie ten temat rozwinac to \"przyleca\" ![]() |
2008-07-22 (22:17)![]() Data rejestracji: 2008-05-08 Ilość postów: 134 ![]() | wpis nr 146 997 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A do takich osob które dostały po pysku zaliczam sie ja. Dziś znów nie padło =3 w DL. Dobrze ze ograiczylem stawke ale to juz bodajze moja 8 progresja...Ide sie przespac co zrobic z tym fantem w czwartek:( pozdrawiam |
2008-07-22 (22:27)![]() Data rejestracji: 2008-03-05 Ilość postów: 109 ![]() | wpis nr 146 999 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mir...jesli idzie o DL=3 to jestem z Toba....ja coprawda wystartowalem dopiero 3 losowanie temu, ale za dosc wysoka stawke...no i zaczynaja sie fundusze konczyc ![]() ![]() |
2008-07-22 (22:50)![]() Data rejestracji: 2008-01-03 Ilość postów: 97 ![]() | wpis nr 147 007 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Od 2005 roku najwyżej było w progresji 11ej,10ej i 8 ej po jednym razie czyli powinno już być niebawem choć nie ukrywam że od początku wszystkich losowań była nawet 23 progresja w równowadze i 22 progresji parzystych .. dokładnie musiał bym to jeszcze raz sprawdzić . |
2008-07-22 (22:54)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 147 009 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szulc, źle odczytałeś moje myśli. Ta wypowiedź była skierowana do tych czytających i nie biorących udziału w dyskusji. Do napisania tego postu skłoniło mnie porównanie propozycji Adamsa z propozycją Partnera. Adams spokojnie i ogólnie nakreśla plan gry. Nie obiecuje milionów, ale pewne wygrane bez żadnego ryzyka przegrania. Partner wtargnął na forum przebojem. Od pierwszego swego postu rzucał i rzuca górnolotne hasła, zastosował niezły marketing, m.in.: gramy tylko wówczas, gdy jest kumulacja, do wygrania są miliony, pewny partner - pewny zysk i to duży zysk. No i kto, czyj pomysł ma większe wzięcie? No cóż, jednak kumulacje i miliony przyciagają prędzej. Ale to chyba dobrze, bowiem do gry proponowanej przez Adamsa są potrzebni ludzie, których cieszy każda wygrana kwota, ale za to pewna i systematyczna, nie jednorazowo kilka milionów do podziału na które można czekać latami i nigdy się niedoczekać. |
2008-07-22 (23:51)![]() Data rejestracji: 2006-05-22 Ilość postów: 279 ![]() | wpis nr 147 018 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Adams, jak chcesz, to możesz kwintesencję swoich przemyśleń przekleić - mi to ułatwi sprawę z wdrożeniem się w podejście do tematu. Swoją drogą to od której strony u Paska zaczynają się Twoje wypowiedzi? Bo nie chciałbym czytać wszystkich 32-stron od początku ![]() Fobiu... sądwie nagrody, przy czym jedna osoba może zgarnąć obie -- oczywiście, jeżeli się postara ![]() PS. Konkurs trwa ![]() ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 31 32 33 ... 59 60 Wyślij wiadomość do admina |