Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 23 24 25 ... 59 60 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | WYGRYWAM SYSTEMATYCZNIE w BetGun |
2008-06-30 (01:07)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 882 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zastanawialiście się może nad tym , że pisanie na forum o taktykach, sposobach jak obstawiać zdarzenia nie jest dobre dla WAS bo przecież czytają to ...nie wiadomo kto? I dla przykładu taka banalna sprawa jak obejść 400zł w BG . Jeśli ktoś znajdzie sposób , wypróbuje go i powie TU na łamach forum to być może zaraz taka \"furtka\" zostanie zamknięta przez buka. Nie wiem czy konkretne wypróbowane różne sposoby nie przekazywać sobie na GG czy w inny sposób. Strona jest zapewne sponsorowane przez różnych buków i na pewno mają w tym interes. Ja osobiście mam pewny teoretyczny sposob który jutro sprawdzę i jesli okaże się po mojej myśli to na pewno nie podzielę sie TU bo bym pewnie skazał się na to że moja metoda zostanie zniweczona poprzez zmianę kursu itp. Wiem to na 99% bo trochę czasu poświęciłem by zdobyć i przeanalizować wyniki w Totomixie zdarzenia \"czy padnie szóstka\" Tam był kurs 1,50 który zmienili na 1,35 a teraz już nawet na 1,3. A pisałem o tym że jest ciekawe to zdarzenie i zagrałem z KOGUCIKIEM (chyba w marcu) dwa lub trzy razy i zmienili kurs. Zbieg okoliczności???? Uzyskiwało się przewagę matematyczną nad totomixem jesli kurs był 1,5 i tak było od jesieni tylko ja to przeliczyłem dopiero w marcu. Czyli przez pół roku można było spokojnie (mimo 10% podatku) wyjść do przodu grając za jednakową stawkę w określony sposób. Ten kurs 1,5 jest kursem zmiennym ale po wypadnięciu 6 w DL następnego dnia wynosił 1,5 a obecnie chyba 1,3 lub 1,35 nie ślędzę już tego. |
2008-06-30 (11:47)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 143 912 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Święta racja. Z wielu powodów nie podaje żadnych namiarów - doświadczenia z przeszłości. Poza tym nie mam pewności, czy Adams byłby tak uprzejmy z nich skorzystać. Myślę, że jakoś sobie poradzę, tym bardziej, zenie mam zamiaru doprowadzać do tak wysokich stawek - dla mnie za wysokich! Wobec tego bardzo dziękuję Wszystkim, którzy pomogli mi w bukmacherce. Jeszcze w styczniu nie miałam pojęcia jak za to się zabrać. Doceiając wkład pracy Wszystkich Dyskutantów - serdecznie dziękuję i życzę udanych urlopów. |
2008-06-30 (12:43)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 143 921 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wszystko na Agnieszkę Radwańską, a potem zobaczę. |
2008-06-30 (13:45)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 926 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia nie chcę straszyć , ale w końcu Radwańska przegra. Wiem , - jest na fali wznoszącej , ale dlatego też podejrzewam iż kursy na nią będą małoatrakcyjne. Co do mojego teoretycznego sposobu , to dzisiaj specjalnie pojechałem do sąsiedniego miasta by sprawdzić mój tok myślenia. Niestety ale największe możliwości jakie znalazłem są już chyba \"wypatrzone\" przez buka i nie wolno tak obstawiać jak chciałem. Ale jest jeszcze inna dużo gorsza i ze względów ekonomicznych i ze względów technicznych. Techniczne to takie że najrozsądniej byłoby by kilka osób grało na wspólny rachunek( z pewnych względow) - i to jest spory problem. Ekonomiczne - muszę dokładnie przeanalizować bo nie wiem na 100% czy można uzyskać przewagę matematyczną , ale jest to realne. Nawet jak nie uda się uzyskac przewagi a stosunek kursu i szansy bedzie na poziomie 98-99% to niestety jest konieczna progresja - ale wówczas nie jest ona tak niebezpieczna jak teraz gracie gdy stosunek ten wynosi góra 90% a przeważnie mniej . |
2008-06-30 (14:11)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 143 927 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja naprawdę jestem bardzo ostrożna, przynajmniej staram się. Poprzedni mecz Radwańskiej przepuściłam na wszelki wypadek. Dzisiaj zaryzykowałam dość sporo jak na moje możliwości, ale nie wszystko. Mam nadzieję, że trafię. Nie pozostaję tylko przy grze na progresję w ML. Np. na noc postawiłam 9,10 zł - lubię takie dziwne stawki - na takie coś na jednym zakładzie z systemem 1/3 (poniżej) i wygrałam 14,58 zł. Nazwa Opcja Kurs Wynik Rezultat Universidad Vallejo-FBC Melgar 1 1,80 1 1-0 Chicago White Sox-Chicago Cubs 1 1,72 1 5-1 Seattle Storm-Washington Mystics 1 1,27 1 64-49 Jestem zadowolona, bo to niezły procent postawionej stawki. Wszystkie zakłady weszły. Zauważyłam, że najlepiej wchodzą mi zakłady zawierane bez zastanawiania. Ot, przychodzi taki impuls i sobie klikam. Ale tylko wtedy, gdy jest ten impuls. Nic na siłę, bo wtedy wpadka. To musi przyjść raptem. Do zakładu na Radwańską pchnęła mnie ta poranna wiadomość o wygranej. Dopiero po meczu Radwańskiej będę zawierała zakłady na progresję. Muszę sprawdzić czy mam dzisiaj szczęście ![]() |
2008-06-30 (16:28)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 935 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oglądałem w nocy do snu mecz Radwańskiej , ale ja nie jestem znawcą więc nic nie mogę powiedzieć. Chyba grała dobrze. Wczoraj mimo niedzieli nie miałem czasu oglądnąć meczu finałowego. Zaplanowałem sobie , że ten mecz oglądnę , lecz z planów wyszły nici, życie zrobiło mi w tym momencie na złość. I tak widzę że w moim przypadku planowanie jest nie wskazane (nie tylko ten przykład, ale przecież nie będą pisał tu życiorysu). A piszę to w nawiązaniu do twoich typowań , które są pod wpływem impulsu i są pewnie częściej trafne niż chybione (inaczej- w ten sposób uzyskujesz przewagę) . Czyli w moim przypadku jak powiem (przypuszczę , zagram) że padną parzyste to padnie inna opcja . Może powinienem też to zaobserwować \"u siebie\" i może mam na tyle dużego pecha by to wykorzystać??? Są to trochę \"śmieszne rozważania\" i czysto humorystyczne. |
2008-06-30 (16:54)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 143 936 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Właśnie tak Adams. Wczoraj przed pójściem spać pomyślałam sobie, że zajrzę do tego BGuna, z ciekawości, co tam takiego oferują na najbliższe 3 godziny. Były takie jakieś zakłady, nawet już nie pamiętam co to za rozgrywki (dyscypliny). Machnęłam w każdym po jedynm, wsio na jeden kupon i poszłam spać. Wszystkie weszły. A gdy wpatruję się, analizuję, czytam info o drużynach i sportowcach - wychodzi wielkie G.... Takie nieplanowane i kompletnie niewiadome są - przynajmniej dla mnie - najlepsze. Ale z progresji nie rezygnuję. |
2008-06-30 (17:03)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 939 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzisz , ja szukam zdarzenia (zdarzeń) które dają mi chociaż 97% i to na \"czy padnie 6\" dawało nawet ponad 100% czyli zysk bez progresji . Progresja ma to do siebie że im stosunek szansy do kursu jest mniejszy (czyli np nie 97% a 85%) to szansa na bankructwo ROŚNIE. Przy moim \"szczęściu\" trafiam na czarną serię i kaplica. Naprawdę jak gram z szwagrem (i żonami) w czterech w tysiąca to z 10 , 8 gier wygrywam Ja i jego żona. A jak gramy o flaszkę to częściej przegrywam. Jak to wytłumaczyć??? Można powiedzieć że gramy 50 razy na rok z czego 40 wygrywam i 10 razy na rok o flaszkę z czego 4 wygrywam. Jak to jest ??? |
2008-06-30 (17:36)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 941 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To że wygrywam w NBA w EXSPEKT -cie , mogę śmiało napisać , bo ten buk nie jest jedynym który oferuje zakłady na NBA. Każdy szanujący się ma to w ofercie. I nawet szum wokół tego jest dla mnie \"wodą na młyn\" , bo atrakcyjny buk jest taki co daje kurs (dla przykładu zdarzenie o szansie 1 do 2) 1,95 a nie 1,80 czy 1,75. Również kurs typu 3,00 na jedną opcję i 1,30 na drugą opcje jest super wysoki a kurs 2,8 na jedną a przeciwny 1,25 jest mało atrakcyjny. Następna sprawa to to, że faworyta poznajemy dopiero po meczu (kto wygra) a nie przed meczem gdy (i my stawiamy) buki określają KURS czyli faworyta. W zdarzeniach losowych ani oni ani My nie wiemy kto jest faworytem . WIE TO LOS. |
2008-06-30 (18:17)![]() Data rejestracji: 2008-06-30 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 143 946 [ CZCIONKA MONOSPACE ] no i Radwańska znowu wygrała brawo Fobia |
2008-06-30 (20:05)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 143 952 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dowiedziałam się o wygranej mojej faworytki z Panoramy (TVP2). Teraz zabieram się za kontynuację progresji. Muszę szybciutko, bo tylko do 21 przyjmują. Adams, gdybym grała o tak wysoką stawkę jak pół litra - też bym przegrała ![]() |
2008-06-30 (21:45)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 971 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No w pewnym sensie masz rację , ale z tego wynika że jestem straszny \"wąż\" bo szkoda mi na 0,5L a są przecież większe pojemności. Jak czarny kot przebiegnie nam drogę i coś później jest \"nie\" po naszej myśli to mamy \"kota\" ofiarnego. Jak nic się nie stanie to o tym fakcie (czarnym kocie) zapominamy. I tak rodzi się przesąd, jak również w zdarzeniach losowych : jeśli 10 razy wypadło coś to musi wypaść to drugie! NIE MUSI tylko MOŻE |
2008-06-30 (21:50)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 974 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak więc progresja prowadzi w końcu w nieskończoność - wydatków też. Trzeba mieć tego świadomość , i im gorsze\" warunki gry\" tym szybciej popadniemy w katastrofę. Oczywiście że po drodze zaliczymy trochę zwycięstw tylko suma zysków raczej przekracza straty (przy szybkim wycofaniu się z progresji) . Ja preferuje progresję (nietotalną) czyli nie wygrywam po pierwszym trafieniu. Ale to stosuje w NBA a to nie jest zderzenie losowe. |
2008-06-30 (22:02)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 143 975 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jaki tam wąż w kieszeni? To normalne, że nikomu nie chce się lecieć do monopolowego, gdy przegra i jeszcze musi tą przegraną przepić. To straszne. Już teraz wiem czemu jesteś takim pesymistą. Tylko widzę jakieś sprzeczności. Potrafisz podsuwać naprawdę dobre pomysły. Doskonale wyliczyłeś progresję z rosnącym zyskiem, z czego właśnie korzystam. Wolę wydać niewiele więcej przy którymś tam stopniu i wygrać kilkanaście złotych, niż podwyższać stawkę i czekać na wygranie 75 czy 80 groszy. Drugim plusem psychicznym tego sposobu jest świadomość, że każda ewentualna przegrana podwyższa mi kwotę wygranej. A to cholernie mobilizuje. Taka progresja nie jest dołująca, w przeciwieństwie do stałej stawki. To optymistyczna wersja. Wobec tego, dlaczego tak czarno patrzysz na zawieranie zakładów? Ty piszesz, że zawsze można przegrać. Moje podejście jest inne: zawsze można się odegrać, byleby nie szarżować zbytnio. Czy tak nie jest lepiej Adamsie? |
2008-06-30 (22:51)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 143 985 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W ML weszły mi 4 zakłady. Przegrałam 1 zł na numerku parzystym. Z tego wszystkiego weszłam do BGuna i postawiłam na 7 bejsboli. 2 kupony po 3 mecze sys. 2/3 i 1 kupon z 1 meczem. Mam szansę na wygraną 18,79 lub przegram 7 zł, albo coś tam mi wpadnie. Rano się okaże. Wiem, wiem Adamsie, że przestrzegasz przed grą kilkoma zakładami na jednym kuponie. Ale mi się nie chciało klikać w każdy osobno. Dorwałam dzisiaj 6 fajnych książek do czytania, więc się zmywam do pościeli. Będę miała wieczór literacki. Nie samą forsą człowiek żyje. Życzę dobrej nocy i optymistycznych snów. |
2008-06-30 (22:56)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 986 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak , radość przegranej przy pierwszym czy drugim stopniu progresji jest zrozumiała (niby ewenement) . Wtedy jest wizja większej wygranej w trzecim czy czwartym stopniu. Przy 8-mym stopniu przychodzi obawa a przy 10-tym stopniu progresji dreszcze- CO ROBIĆ DALEJ???????? I to jest właśnie niebepieczeństwo, które łatwo wyliczyć : Jak grasz na zdarzenie o szansie 1 do 2 to : SZANSA WTOPY: 1gra : 1)2=50% 2gry: 1)4=25% 3gry: 1)8=12,5% 4gry: 1)16=6,25% itd. Nigdy nie masz 100% pewności że nie trafisz w czarną serie. A JA mam szczęście zaliczyć to co złe. Widzę również że goście co nie mają poj ęcia wygrywają (i tak też często jest w życiu) a CI co są kumaci to niestety czasem są gdzieś tam w oddali. |
2008-06-30 (23:34)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 143 997 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia , ja jestem pesymistą , dlatego szukam \"cudu\" i mam jeden no oku ale jest pracochłonny a za 2 dni wyjeżdżam więc muszę trochę myśleć o \"chałupie\" a to coś traktuje poważnie ale nie piorytetowo , więc w miarę możliwości czasowych policzę wzystko za 10 dni jak wrócę z \"wypoczynku\" (pewnie zajechany) ale to tak jest, jak spędza się wakacje z młodzierzą . NIE TE LATA ![]() |
2008-07-02 (23:53)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 557 ![]() | wpis nr 144 260 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jutro wyjeżdżam wiec życzę wygranych (już nie wysokich , ale chociaż przyziemnych). Ostrożnie z progresją , bo z nią jak z kobietą różnie bywa. ![]() |
2008-07-03 (11:54)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 144 300 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Adams! Udanej wyprawy z tak dużą grupą podopiecznych! Mam nadzieję, że uda się wypocząć. Ostatnio jestem zaganiana, więc nie zaglądam zbyt często na forum. Duchem jestem zawsze obecna. Dużo slońca i wody dla ochłody! |
2008-07-04 (11:15)![]() Data rejestracji: 2007-11-20 Ilość postów: 8 ![]() | wpis nr 144 419 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj tak! nie te lata, nie ta głowa. Ale młodzierz ![]() Szerokiej drogi P. adams ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 23 24 25 ... 59 60 Wyślij wiadomość do admina |