| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | Almanach czyli Ksiega w satyrze . |
2004-03-16 (19:29) DarekData rejestracji: 2003-10-13 Ilość postów: 213 | wpis nr 2 521 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie gniewam sie Jasze... Bardzo dobrze sie bawilem i mi sie podobalo. Tak Fobiu jestem ryba Coz moge powiedziec... Ludzie spod znaku ryb to fajne chlopy |
2004-03-16 (19:32) aleksandraData rejestracji: 2004-03-16 Ilość postów: 104 | wpis nr 2 522 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Musze sie pochwalic tez jestem ryba , tylko nie marcowa a lutowa. Lubie plywac |
2004-03-16 (19:40) fobia1Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 2 524 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Alla, nie rzucaj sie tylko na glebokie wody? Jasze i tak Cie przydybie. Skad On wiedzial, ze Darek jest brunetem? |
2004-03-16 (19:43) aleksandraData rejestracji: 2004-03-16 Ilość postów: 104 | wpis nr 2 525 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fabia Jasze jest chyba jasnowidzem. |
2004-03-16 (20:45) DarekData rejestracji: 2003-10-13 Ilość postów: 213 | wpis nr 2 526 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pewnie Jasze napisal Almanacha i sie zastanawia komu go dac piszac co by bylo gdyby go komus dal |
2004-03-18 (20:35) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 2 605 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kreberek... Byl naszym pierwszym mistrzem nowego rankingu,w lipcu . Ale potem mu sie nie wiodlo,dlatego przestal typowac. Ale w nagrode za zwyciestwo dostal od Pasko Multi Pairsa. Teraz ma wlasny ranking. Przy pomocy tego programu oblicza miejsca w rankingach miesiecznych swoich typowiczów. A ma ich równo 80. Nawet nicki maja numerowane , od 1 do 80. Swiatek ,piatek wszyscy musza codziennie typowac ,nie ma przepros,musi byc komplet. Nawwet jak niektórym nickom ,,ciezko,,to i tak musza byc obecni. Ciekawa sprawa ,takie nicki 50-tki to od urodzenia Multi mialy ,,ciezkie zycie,, a inne radonie podskakiwaly. Do góry oczywicie hi,hi.Ale im tez ciezko ciagle wygrywac,zupelnie jak u Pasko,co miesiac ,,nowy król,,. Król umarl niech zyje król.Ale co bylo kreberka to nikt mu nie odbierze.Wszyscy mu gratulowali,nawet sam Jasze. Co prawda w chwile pózniej do tych gratulacji Jasze dopisal...nie chcem ale muszem ale Pasko ten wpis natychmiast skasowal. Jasze na prezydenta ???, nigdy w zyciu , juz mu raz Pasko Powiedzial na czacie ze na fotce wyszedl jak prezydent na wakacjqach a ten glupek chce teraz kandydowac. Wlacviwie nie chce ale musi hi,hi.Majac taki Almanach kreberek natychmiast zostalby...mistrzem rankingu.Pomylec tylko jeszcze 730 losowan do 18.03.2006 i wszystkie pewniaki trafne.Kudy Adamowi z tymi nedznymi omioma trafieniami do nowego rekordu. Nawet losowan nie bedzie juz ogladal bo i po co.Szkoda tylko tej adrenaliny ,juz po niej,szkoda hi,hi. Ale w czasie losowan bedzie podawal pewniaka na nastepny dzien,jest spokojnie nikt nie przeszkadza,wszyscy zachlystuja sie ta adrenalina. Ale kreberek musi zastrzec u Pasko...nie wolno powielac jego pewniaka hi,hi. Móglby w zasadzie przyjac jeszcze 19 nicków i typowac pod tymi nickami lecz król ma byc jeden. Trudno, reszta liczb z Almanacha sie zmarnuje. Troche szkoda hi,hi. Szkoda troche |
2004-03-18 (21:47) fobia1Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 2 607 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze. Na tej fotce wygladasz na niespokojnego jeLdLca ujezdzajacego swojego cierpliwego konia na stepach ukrainskich. Kon oczywicie jest Twój prywatny i gocinnie przechowywany w stadninie u znajomych. Natomiast Ty jeste wysokim brunetem, który ronie nawet 2 cm na dobe. Obecnie masz prawie 2 m wzrostu. Kiedy grale w koszykówke, czy tez siatkówke. Znowu zapomnialam, chyba szklana kula mi nieco zmatowiala. Czy widziale kiedykolwiek tak wysokiego prezydenta? Ja nigdy. |
2004-03-18 (22:02) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 2 609 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na fotce akurat siedze. Ale ,,wielki duchem,, w mym mniemaniu zawsze byleem he.he. Nie gralem w kosza nigdy,ale wysportowany jestem . Pozdrawiam. |
2004-03-18 (22:39) fobia1Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 2 610 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pewnie, ze siedzisz. Przeciez nie mozesz ujezdzac tego konia na stojaco, jak w cyrku na przyklad. Ale reszta - mimo zmarowialerj kuli krysztalowej - sie zgadza, prawda? Pozdrawiam, a jakze... |
2004-03-19 (09:58) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 2 616 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeli kto z ,,lowców pewniaków ,, czuje sie zawiedziony wpisem o kreberku a nie o nim to...niech wpisze swój nick,zmieni szczególy dotyczace miejsca w rankingu,nagrody w postaci programu Multi Pairs i....bedzie mial siebie hi,hi. Pozdrawiam. P.S Nie ma to jak hurtem. |
2004-03-19 (10:30) fobia1Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 2 620 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze - jak zwykle cynik i zloliwiec. Chociaz nie tylko (patrz Klub...). Czyzby to jaka aluzja? Kreberek byl geniuszem "pewniakowym". Szkoda, ze nas opucil. "A przeciez mi zal..." Bulat Okudzawa. Z niecierpliwocia czekam na ciag dalszy. Pozdrawiam. |
2004-03-19 (14:44) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 2 626 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kreberkowi naprawde pogratulowalem. Prawda jest taka,ze jeszcze nikt w nowym rankingu nie powtórzyl sukcesu. Najpierw Król potem szara myszka na koncu lub porodku. Liczby 50-ki tez mialy ciezkie dziecinstwo na poczatku,potem wygrywaly miesieczne rankingi.Podobnie w naszym rankingu. Taak...ciezko ciagle prowadzic. Niemniej podziwiam tych co majataka serie. Szkoda ze tylko to seria w pewniaczku czyli jednej liczbie. Gdyby sie skupili na jakim rewirze to... Pozdrawiam. |
2004-03-20 (12:28) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 2 655 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tajemnica fobii , Almanachu ciag dalszy. Fobia jak sama ,,podala,, urodzila sie na poczatku ubieglego wieku. Jako dziecko zaczytywala sie w powiesciach H.G Wellsa. Bardzo Jej sie podobalo jego ,,Wehikul czasu,,. Miala zdolnosci wiec taki wehikul sama sobie zrobila. W sklepach nie bylo hi,hi.Okres mniedzywojenny w ówczesnej Polsce byl nieciekawy wiec w wieku 12 lat opucila dom i rodzine by w tym wehikule przeniec sie w czasy PRL-u. Dlatego tamtej przedwojennej Polski juz nie pamieta i w Ksiedze nic o tym nie pisze. Dorastala wiec jako sierotka w tym naszym PRLu i ten okres doskonale pamieta,nawet ceny hi,hi. Dlatego dzis metrykalnie ma te 98 lat,lecz czuje sie jak 36-latka. Pewna babcia np. zmarla majac 18 lat ,miala pecha bo urodzila sie 29 lutego. Tak,tak z metrykami nie ma zartów. Miala juz dwóch mezów a teraz szuka trzeciego,koniecznie musi byc brunetem i miec 2m wzrostu. No...6 stóp i 3 cale tez ujdav ,nawet jeli pomiar dokonany bedzie w skarpetkach. Ona Almanachu nie potrzebuje. W koncu zreperuje ten przeklety wehikul czasu i uda sie w przyszloc, wykupi caly naklad,powróci do stronki Pasko i...podaruje niektóym z nas. Tym co zalezli Jej za skóre tez da Almanach...do powachania hi,hi. Pozdrawiam. |
2004-03-20 (15:59) fobia1Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 2 664 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze. Widze, iz stanowie wdzieczny temat dla Ciebie. Bardzo sie ciesze z tego powodu, gdyz kazda popularnoc prowadzi do kariery. Przykladem moze byc na przyklad taka Madonna. Ide wiec jej tropem (chociaz tej zolzy nie cierpie), patrzac w przyszloc z nadzieja. Co do ewentualnych przyszlych mezów, to wcale nie jestem az taka wybredna. Moze miec te 2,43 m wzrostu i nawet byc lysy, rudy, blondyn, szatyn, w ostatecznoci brunet. Nawet kolczyki w nosie i czerwone wlosy tez moga byc. W tym wieku juz nie przebieram. Do tej pory wybrzydzalam i co? Tylko dwóch ich bylo. Jestem Ci bardzo wdzieczna za torowanie mi drogi do sukcesu. W Ksiedze masz dalsze moje wskazuwki, jak odnaleLc zagubiony kupon. Jak i to okaze sie niewypalem, zawsze zawiadcze (gdzie potrzeba), iz widzialam go (ten kupon) na wlasne oczy i nawet liczb naucze sie na pamiec - zwiekszylam iloc spozywanej marchwi, a salceson odrzucilam. Pozdrawiam. |
2004-03-21 (21:10) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 2 716 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zdegustowany..... /wpis 5812/ Juz jako maly chlopiec musial wynosic z domu miecie. Oczywicie na mietnik. Potem zaczal grac w Multi,niestety wszystkie kupony trafialy po losowaniu...na mietnik. Mylal ze sie odegra i zajrzal do Ksiegi , ale szybko uznal ze tez nadaje sie na mietnik. Almanach tez by wywalil na mietnik...sila rozpedu. Pewnie pracuje w Miejskim Przedsiebiorstwie Oczyszczania Miasta. Czystoc przedewszystkim hi,hi. |
2004-03-21 (21:39) fobia1Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 2 717 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Masz racje Jasze. Cóz za trafna ocena czlowieka po jednym wpisie. Zdegustowany to prawdziwy ekolog. Ja natomiast obawiam sie, ze taka czyciutka Ksiega, pozbawiona humoru - moze stac sie przyczyna wielu samobójstw z powodu przegranej w multilotka. Mielimy gdzie odreagowac ten nasz stres po "wyrzuconych w bloto" pieniadzach. Zdegustowany odebral nam ta mozliwoc. Chwala mu za to !!! |
2004-03-31 (20:34) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 3 067 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gabor,na wszystko przyjdzie czas,ja nie zapominam. Pozdrawiam. |
2004-03-31 (23:39) fobia1Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 3 070 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze! Przepraszam, ze pisze to w Twoim Almanachu. Nie chcialam zamiecac Klubu jakimi domyslami "Gabora". Nie chcialam poruszac równiez tego w Ksiedze ze zrozumialych wzgledów. Tam rozmawiamy tylko o Multi i wygladzie strony. Otóz, chodzi mi o stwierdzenie Gabora, ze jestem dla kogo muza (kogo tajemniczego) - Gabor "co" o tym wie. Niech wiec napisze. Moze dla niego? Gabor wie wiecej o mnie niz ja, na to wyglada. Jeszcze raz bardzo przepraszam, myle ze nie urazilam Cie zbytnio, prawda? Pozdrawiam glono, bardzo glono - nigdy szeptem. fobia1 |
2004-04-01 (10:04) gaborData rejestracji: 2003-11-15 Ilość postów: 20 | wpis nr 3 072 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zle odczytala moje intencje Fobio,tak sadze.Ale nie bede wiecej pisac,zeby nie zamiecac.Pozdrawiam Ciebie. I tak bedziesz moja idolka. |
2004-04-01 (10:26) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 3 073 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Co Wy wszyscy o tym zamiecaniu ! Dzieki tym ,,mieciom,, dodajemy piekne kwiaty do naszych dyskusji i poznajemy sie nawzajem.Ja doskonale wiem komu moge zaufac a komu nie. Czat zanikl,myle ze wlanie dlatego ze dyskusje dotyczyly tylko Multi. Dretwe pytania i dyskusje... co dzi wylosowano... znowu w plecy... moze jutro wylosuja... a moze pojutrze... a moz zmienic liczby... he , he itd. Bylem kilka razy i...wystarczy. |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 Wyślij wiadomość do admina |