Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | czyzby zwiekszenie liczby odwiedzin ? |
2007-08-14 (17:07) ricardo Data rejestracji: 2003-08-22 00:00:00 Ilość postów: 474 | wpis nr 103 217 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam Pasko wysyla e-maile korzystajac zapewne z respondera nastepujacej tresci : Witam, Ruszyla akcja poszukiwania osób, które bardzo duzo znaczyly na naszym forum i nagle zniknely. Jestes jedna z 40 osób najbardziej poszukiwanych Gdybys mógl wrócic chociaz jednorazowo i oddac swój wpis ( chociazby w temacie \"Lista obecnosci\" ), to byloby super nam milo Serdecznie zapraszam. Strona www.multipasko.pl - dzial Forum. Pozdrawiam serdecznie, Janusz Paskiewicz z jednej strony sprawia to wrazenie ze ktos jeszcze pamieta o bylych uczestnikach tego forum, z drugiej strony jest to jednak \"typowy spam\" listy bez adresata / brak nicka / nie swiadcza najlepiej o ich autorze i wygladaja jak \"typowy spam\" Bez urazy Pasko, nie obrazam Ciebie tylko wyrazam swoje zdanie jezeli chodzi o mnie to jestem na forum czesciej niz myslisz ale nie dodaje wlasnych wpisów tylko przegladam niektóre tematy i czytam wypowiedzi wybranych osób. skupilem sie bardziej na zakladach bukmacherskich a forum odwiedzam z czystego sentymentu ostatni wpis który dokonalem / podalem w nim link do mego forum o bukmacherce/ raczyles \" laskawie\" wykasowac bez podania powodu. rozumiem ze mozesz nie tolerowac autoreklamy tylko dziwi mnie dlaczego linki innych osób do innych for pozostaly????? ostatni mój wpis byl 2007-05-20 16:15:15 w temacie Ruszyla nowa wersja strony www.multipasko.pl oprócz mnie wpisów dokonali Fobia i Kreberek pozdrawiam wszystkich \"pozytywnie zakreconych\" zycze sukcesów w typowaniach i duzych wygranych |
2007-08-14 (19:44) Pasko Data rejestracji: 2003-08-03 00:00:00 Ilość postów: 4411 ADMIN | wpis nr 103 230 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ricardo...... wierz mi, ze ten e-mail zostal wyslany tylko do 40 osób Nie traktowalem tego jako spam, bo z zalozenia wyszedlem, ze raczej takie osoby sie uciesza. Byly to bardzo konkretnie sprecyzowane adresy email: 1) Osoby, które oddaly na forum ponad 125 wpisów i podaly swój email w jednym z takich wpisów 2) Z tych osób wybralem te, które od ponad 2 miesiecy nie oddaly ani jednego wpisu Pozdrawiam |
2007-08-14 (22:13) ricardo Data rejestracji: 2003-08-22 00:00:00 Ilość postów: 474 | wpis nr 103 260 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam Sorry Pasko. troche mnie ponioslo pomysl uwazam za calkiem udany po tym jak przejrzalem wpisy w \"Liscie obecnosci\" Twoje wyjasnienie wszystko wyjasnilo / cóz za rym / jeszcze raz sorry i wszystkiego najlepszego pozdrawiam |
2007-08-14 (22:24) ricardo Data rejestracji: 2003-08-22 00:00:00 Ilość postów: 474 | wpis nr 103 266 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam Pasko wykasuj ten temat bo bedzie martwy i tylko bedzie \"zasmiecal\" forum pozdeawiam |
2007-08-14 (22:43) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 | wpis nr 103 271 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ricardo, to ja - pod wplywem emocji - napisalam by Pasko walczyl o kazda dusze, gdyz tych wartosciowych ubywa w zastraszajacym tempie. Z pewnoscia przeczytales w tej liscie obecnosci, ze Pasko zostal moim wpisem zainspirowany. Ja wiem, ze Ty tutaj zagladasz, ze czytasz, a czasami nawet cos napiszesz. Twojego ducha tutaj jeszcze czuc. Ale, dla przykladu, Kreberek pojawil sie namacalnie po tym mailu rozeslanym przez Pasko. No i Jasze odezwal sie po dluzszym milczeniu. Odezwal sie takze Szunaj, chociaz mam watpliwosci, czy przypadkiem nie jest caly czas obecny pod innym nickiem. A ja mam czasami takie glupie pomysly, ze cos napisze i kogos moim wpisem inspiruje do dzialania. Taka juz we mnie tkwi natura. Cos palne, ktos podchwyci, a potem obrywa baty. Pozdrawiam z dusznego miasta portowego. |
2007-08-14 (22:56) ricardo Data rejestracji: 2003-08-22 00:00:00 Ilość postów: 474 | wpis nr 103 273 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam Fobia wyjasnilem juz ze poniosly mnie emocje bo nie lubie \"masowej poczty\" odpowiedz Pasko wyjasnila cala sprawe przeprosilem i poprosilem o wykasowanie tematu natomiast po przeczytaniu wpisów w \"Liscie obecnosci\" az serce sie raduje ze jeszcze tylu \"starych\" tu zaglada czasy sie zmieniaja / czy na lepsze ??? / oferta dla \"hazardzistów\" jest duzo wieksza a \"bukmacherka\" jest duzo ciekawsza od multi i teraz jej poswiecam wiekszosc wolnego czasu /którego i tak mam za malo/ zycze duzo zdrówka i jeszcze troche slonca \"tej jesieni\' a moze w Bieszczady??? pozdrawiam natomiast doswiadczenia z multi przydaja sie i tam /np. gra progresja/ |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |