Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | metody typowania |
2007-04-07 (12:28) Mariusz2 Data rejestracji: 2007-03-05 00:00:00 Ilość postów: 352 | wpis nr 95 792 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Willi zostaw w spokoju mnie gdyz ja tobie nie przeszkadzam i jak sam widzisz w twoich postach sie nie wpisuje i ich nie czytam . Wiec ty w ramach wzajemnosci pozostaw mnie w spokoju . Ja do ciebie nic nie pisze i do ciebie sie nie zwracam . A to , ze tobie sie moje opinie nie podobaja to twoja sprawa i mozesz mi napukac . Kazdy moze na temat totka miec swoja opinie . I to jest podstawa kultury osobistej ludzi . Mozesz typowac do woli i ile tylko hosting Pasko wytrzyma . Nikt powazny i tak tych typów nie czyta --gdyz sa z sufitu . Wiec prosze cie na Swieta --------odchrzan sie ode mnie ---tak jak ja ci w typowaniu z sufotu nie przeszkadzam Koniec dyskusji Ps Pisalem o tych przebierajacych nogami --wiec widac naocznie |
2007-04-07 (15:55) Nimoraj Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 | wpis nr 95 820 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widze Mariusz,ze rozpoczynasz dzialalnosc w innych tematach,i bardzo dobrze,ale prosze pisz na temat.Napisz o swojej metodzie,podaj jakies przyklady(namacalne,aby szlo sprawdzic slusznosc Twoich zalozen),ale nie wyzywaj nikogo.Bedziesz wtedy mile widziany i inni beda z Toba normalnie rozmawiac.Inni sie czegos naucza,a i Ty tez mozesz sie czegos nauczyc,bo jak sam wiesz w totka nie wygrywaja sieci tylko ludzie którzy jakas tam metoda wytypuja iles tam liczb,chyba ze sie myle,i wszystkie dotychczasowe wygrane padly po wytypowaniu sieci.Sam wiesz,ze tak nie jest i dlugo nie bedzie. Wesolych Swiat P.S. Pasko juz dawno podzielil forum()to tak dla przypomnienia)i jest \"zielone\" dla typerów i tych myslacych inaczej oraz drugie,takie merytoryczne i tylko na temat.Byles tam i sam najlepiej wiesz jak to sie skonczylo:\"ogladalnosc\" byla rekordowa,tyle odslon i takie przeciazenie serwera,ze z komputerów szedl siwy dym .Prosze wiec,nie pisz glupot,bo gdyby nie wpisy tych innych co sie z Twoimi teoriami nie zgadzaja ,to sam wiesz ile mialbys odslon. |
2007-04-07 (16:12) Mariusz2 Data rejestracji: 2007-03-05 00:00:00 Ilość postów: 352 | wpis nr 95 823 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja nie pisalem do ciebie -tylko do autora postu . Sobie mozesz polecenia wydawac ile chcesz . Ale ja bede pisal to co chce -a nie to co ty mi polecasz . Sam sobie opisuj swoje systemy -których nie masz . I odchrzan sie ode mnie jak cie Pasko nie uspokoi . Polecenia wydawaj sobie w swoich postach i naucz sie matematyki . Ja bede pisal -to co mi sie podoba a nie tobie . Nawet gdybym zloty system opisal -to ty i tak nie pojmiesz bo nie grasz w totka -tylko typujesz . Zakonczylem z toba dyskusje . |
2007-04-07 (16:16) Mariusz2 Data rejestracji: 2007-03-05 00:00:00 Ilość postów: 352 | wpis nr 95 824 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nimoraj Jestes niepowazny Forum nie jest do typowania Jest dzial dla typerów i tam typerzy moga typowac A tutaj jest Forum dyskusyjne -wiec spadaj jak chcesz typowac do dzialu typowania JUak byz mial 7 klas to bys umial czytac Forum dyskusyjne To , ze Pasko toleruje smieci w postaci typów to jego sprawa Nikt tego nie czyta i jak pisza czytelnicy w listach juz wiecej tutaj nie wejda --bo nie ma nic do przeczytania Pasko sam sobie robi szkode , ze takie smieci jak stare i niepotrzebne nikomu i do kitu typy sa utrzymywane W koncy hosting tego nie wytrzyma --i trzeba bedzie je usunac Tutaj jest Froum merytoryczne a typerzy do dzilau typowania Naucz sie czytac --i nie bredz Bo sie znowu osmieszasz A cala Polska to czyta |
2007-04-07 (16:43) Nimoraj Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 | wpis nr 95 840 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wydaje mi sie,ze ten watek byl o czyms zupelnie innym i jak sie nie myle to napisalem cos w temacie tego watku.W przeciwienstwie do Ciebie. Mariusz,cos Ci sie pomylilo,pokaz w którym miejscu napisalem nieprawde,albo w którym miejscu Cie obrazilem lub wyzywalem?. I za co to niby Pasko ma zrobic ze mna porzadek,czy za to,ze nie wyzywam Cie od \"smieciarzy\"?. Wysoko mierzysz,nie powiem,wysoko. |
2007-04-07 (16:49) Nimoraj Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 | wpis nr 95 843 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"Cala Polska czyta\",a ja glupi,myslalem,ze w Canadzie . Dla przypomnienia;nie mam dokad spadac,bo w tym watku byly omawiane metody gry.Jakos zadnych typów tu nie widze. |
2007-04-07 (17:25) arax Data rejestracji: 2007-02-20 00:00:00 Ilość postów: 682 | wpis nr 95 849 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko - masz niezly pasztet na swieta, przyznam ,ze wpólczuje Ci , ale dla dobra wszystkich , jako gospodarz musisz podjac decyzje , tu zwykla aspiryna nie pomoze - siegnij po skalpel i po prostu zrób to!! |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |