Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 5 6 7
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Stary Kibic.........Mozemy pomóc?

2007-01-24 (14:27)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 88 396
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Cóz ja moge napisac, po przeczytaniu postu Pana Mariana?

Nikt nie obiecywal nam sielanki w tym zyciu, ale te choroby sa przerazajace.

Czy my naprawde jestesmy tu za kare?

Panie Marianie, nic Pan nie ryzykuje poddajac sie tej operacji. Bez niej bylby Pan na straconej pozycji. Natomiast operacja moze poprawic stan serca.

Warto walczyc, bo dano nam na ziemi tylko jedno zycie.

Trzymam kciuki, a myslami jestem ciagle z Panem.

Odwagi i powodzenia!
2007-01-26 (00:50)

status serafin
Data rejestracji: 2005-12-13
Ilość postów: 3032

1501
wpis nr 88 564
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Taak...zycie nas nie rozpieszcza... wiem cos o tym...Ale teraz równiez wiem ,ze trzeba walczyc i to niemal doslownie i wierzyc....gdyby nie walka,wiara i milosc,mój syn bylby teraz 10-letnim slepcem o umysle noworodka.Tak twierdzili lekarze.ALE NIE JEST!!Jest 50-procentowo widzacym i tylko troche opóznionym intelektualnie chlopakiem A bedzie jeszcze lepiej.

Stary Kibicu przeszedles wiele,wiele wycierpiales,sporo jeszcze przed Toba...Masz jednak wspaniala Zone i wiele innych zyczliwych Ci osób i jak mniemam duzo wiary we wlasne sily...To cholernie silne lekarstwo.Taka mikstura + leczenie postawi Cie na nogi.Mus postawi

Goraco pozdrawiam !!

ps Rafi zycze Ci duzo szczescia...Tobie tez Halinko i Wszystkim innym Zyczliwym...i tym z Nizin i tym z Wyzyn spolecznych Bo to nie jest w tej \"grze\" najwazniejsze

Dobranoc.

Rafi pozdrawiam serdecznie.
2007-01-30 (00:36)

status fobia1

31
wpis nr 89 046
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pani Zosiu!

Minal wlasnie poniedzialek. Nie ma od Pani zadnych wiesci.

Mam nadzieje, ze to tylko zmeczenie nie pozwolilo Pani na króciutka informacje o stanie zdrowia meza.

Moze jutro?

Czekamy.
2007-01-30 (11:58)

status ZOCHA
Data rejestracji: 2005-10-04
Ilość postów: 34

1281
wpis nr 89 058
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kochana pani Halinko!

Wrócilam w nocy,maz bedzie mial operacje dopiero 2-giego lutego.

musieli mu zrobi wszystkie badania od nowa bo oni wierza tylko swoim wynikom,maz zostal przyjety na oddzial dopiero wczoraj,tak ze na badania

musielismy chodzic z hotelu,bo tam to istny mlyn,tyle ludzi sie przewija ze az strach.W srode jade z powrotem,troche to daleko ale cóz zrobic ,dobrze ze dali nam ten kredyt.Mysle ze wszystko bedzie dobrze.Dziekuje Pani za troske ,pozdrowienia od meza i podziekowania wszystkim co nam pomogli,

jak wróce (4,02) to Was poinformuje o stanie meza.

Zofia
2007-01-30 (13:25)

status Pikolo
Data rejestracji: 2005-11-07
Ilość postów: 652

1390
wpis nr 89 062
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pani Zofio.

Bardzo prosze pozdrowic meza.

Niech Bóg i wiara w to,ze bedzie,dobrze niech nie opuszcza Go nawet na krotka chwile.

Pozdrowienia równiez dla Pani,oczywiscie.

2007-01-30 (21:03)

status stanisław
Data rejestracji: 2004-11-22
Ilość postów: 1198

2831
wpis nr 89 140
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pikolo ,na poczatku stycznia prosilem o namiary Starego Kibica .

Do dzis nic nie otrzymalem na poczte, pewnie chcesz by potwierdzila sie

opinia ze .....Pyrole to nyrole
2007-01-30 (21:25)

status fobia1

31
wpis nr 89 146
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Stanislawie, a po co ten sarkazm.

Z pewnoscia nie zagladales do tego tematu i nie zwróciles uwagi, ze Pikolo pisal o chorobie.

Proponowalam, ze moge podawac za niego potrzebne dane, podalam adres e-mail.

Byly osoby, które zwracaly sie do mnie, zawsze odpowiadalam.

Jezeli sprawa jest aktualna - napisa.

____

Pani Zosiu, to chyba nawet lepiej, ze zrobia aktualne badania. W takich chorobach wyniki zmieniaja sie z dnia na dzien.

Poza tym, ta pogoda tez nie jest zbyt dobra dla sercowców. Moze wreszcie ustabilizuja sie te wahania cisnien.

Ufajmy, ze lekarze wiedza co robia.

Serdeczni8e pozdrawiam Pania i Meza.
2007-01-30 (22:40)

status stanisław

2831
wpis nr 89 172
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia ,a w którym momencie mojego wpisu wyczuwasz to o czym piszesz?

Pikolo odzywal sie dzis w tym watku, postanowilem zwrócic sie do niego

po raz wtóry.

Temat sledze ,mnie wsio ryba kto mi przesle,mozesz i Ty, z góry dziekuje.
2007-01-30 (23:07)

status fobia1

31
wpis nr 89 176
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pikolo juz zdrowy, dam mu szanse.

Pozdrawiam
2007-01-31 (12:19)

status Pikolo
Data rejestracji: 2005-11-07
Ilość postów: 652

1390
wpis nr 89 214
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Stanislaw,jesli tak to wyszlo,to najmocniej przepraszam.Musialo mi to umknac.

Teraz ,juz nic nie wysle bo,mialem format dysku i wszystkie wiadomosci stracilem.Nie mam maila z numerem konta Kibica.Wiem,ze ma napewno Fobia i jako nad wyraz uczynna niewiasta naprawi moje niedopatrzenie i

przesle Ci potrzebne namiary.
2007-01-31 (13:26)

status fobia1

31
wpis nr 89 224
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Juz poszlo.

Pozdrawiam
2007-01-31 (20:43)

status stanisław

2831
wpis nr 89 264
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Juz doszlo.

Pozdrawiam.
2007-02-02 (23:09)

status fobia1

31
wpis nr 89 462
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Panie Marianie, Pani Zosiu.

Trzymam kciuki za dzisiejsza noc i wszystkie nastepne dni.

Ufam, ze jest dobrze, ze operacja przyczynila sie do poprawy pracy serca, ze teraz Pan Marian bedzie mógl podjac dalsza, bardziej skuteczna walke z rakiem.

Ta pierwsza noc po operacji jest najgorsza. Ale ona minie. Potem z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.

Pani Zosiu, bede modlila sie o sily dla Meza oraz dla Pani. Oboje dacie rade, bo tego pragniecie. Najwazniejsze to nie poddawac sie

Pani wspiera Meza, my wspieramy takze Pania, bo Pani rola w tej walce jest przeogromna.

Zycze wytrwalosci. Prosze sie ufac w opieke boska.

2007-02-03 (15:12)

status ZOCHA

1281
wpis nr 89 488
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pani Halinko!

Doslownie,przed pól godziny temu wrócilam do domu,maz po operacji czuje sie bardzo dobrze.

Dziekujemy za to Bogu i Wam wszystkim,którzy swoja modlitwa i wsparciem pomogliscie nam uwierzyc ze nic nie jesst stracone.

Jak dobrze pójdzie to po tygodniu maz zostanie przewieziony do Wroclawia na dalsze leczenie i rechalibitacje.Troche sie boimy co to bedzie w tym Wroclawiu,bo jest to Szpital Kliniczny Akademi Medycznej,a sami widzicie co sie tam dzieje,ale po tym co juz przeszlismy,to juz nic nie jest nam straszne.Mamy jeszcze troche grosza z pozyczki,to jak trzeba bedzie za cos zaplacic to musimy to zrobic zeby dodychczasowy trud nie poszedl na marne. Na tym na razie skoncze bo jestem wykonczona ,a jutro z rana wracam z powrotem do Zabrza.Bo przyjechalam po czysta bielizne i pidzame.

Trzymajcie sie pozdrowienia dla wszystkich od meza, Kochani dziekujemy za wszystko!!

Z
2007-02-03 (21:43)

status fobia1

31
wpis nr 89 511
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pani Zosiu, nie bedzie tak zle z tym Wroclawiem.

Ciagle zglaszaja sie chetni z pomoca dla szpitala nie tylko z Polski, ale takze z zagranicy. Oprócz tego mozna wysylac smsy, z których dochód takze idzie dla tego szpitala.

Swoja droga, to ten komornik okazal sie swinia. Dla 80 tys zlotych, które zarobil na tej egzekucji, skazal na pewna smierc chorych.

Niech ma tylko tyle, ile wzbogaci sie na krzywdzie czlowieka. Tego mu zycze.

Dozylismy dziwnych czasów. Emerytom i rencistom wypomina sie, ze ktos podobno na nich pracuje. Ciekawe na co poszly oplacane skladki przez kilkadziesiat lat pracy?

Chorym ludziom limituje sie wizyty u lekarza, a po 60-tym roku zycia ogranicza sie bardzo powaznie leczenie czlowieka.

Az strach zyc.

Pani Zosiu, od 18 lat nie bylam u zadnego lekarza z tytulu ubezpieczenia. Wczoraj kupilam sobie glukometr, by nie obciazac przypadkiem biednego Funduszu Zdrowia, nie wpedzac w problemy finansowe pana Religi.

Za leczenie place z wlasnej kieszeni, a odciagaja mi z renty caly czas pieniadze.

Nie gram, nie mam natchnienia. Gdybym wygrala duze pieniadze, kupilabym wszelka potrzebna aparature do badan diagnostycznych. Nie przekazalabym tych urzadzen do zadnego szpitala. Na umowe-zlecenie zatrudnilabym dwóch, trzech fachowców i wszystkim potrzebujacym zapewnilabym badania darmowe.

To co sie dzieje w tej chwili, to podlosc. Wysokie pensje urzedników decydujacych o naszych pieniadzach, pobudowane palace, rozbudowana administracja. A Ty Czlowieku umieraj, albo zaciagaj kredyty na leczenie.

Problem wroclawskiego szpitala zostal naglosniony na calym swiecie. Bedzie dobrze Pani Zosiu. Nie martwcie sie.

Dziekuje Pani za pomyslna wiadomosc.

Serdecznie pozdrawiam.

2007-02-09 (13:19)

status ZOCHA

1281
wpis nr 90 010
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

KOCHANI!!!!

Maz jest juz we Wroclawiu,gdzie zostanie poddany rechalibitacji,

czuje sie wzglednie dobrze,ciezko zniósl podróz,ale mysle ze bedzie dobrze,pozdrawiam wszystkich w imeniu meza i swoim.

Zofia
2007-02-09 (17:35)

status fobia1

31
wpis nr 90 038
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pani Zosiu!

Serce juz naprawione, nówka mozna powiedziec.

To teraz byle do wiosny!!!

Z rakiem \"kontrolowanym\" da sie jakos zyc. Ale z popsutym sercem jest trudno nawet kontrolowac tego raka.

Badzmy optymistami, optymisci zyja dluzej.

Pozdrowienia dla Pani i Meza.
2007-02-10 (11:03)

status fobia1

31
wpis nr 90 107
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wieczorem i dzisiaj od rana mysle o Pani, Pani Zosiu.

Prosze pamietac, ze jest Pani mezowi potrzebna ZDROWA!

Wiem, ze brakuje Pani czasu dla siebie.

Jednak prosze wygospodarowac minimum czasu dla siebie na relaks, starac sie zyc w miare normalnie, nie tylko dla meza.

W tej chwili trzyma Pania stres, on dodaje energii do dzialania. Jednak nierozladowany stres powoduje w organizmie ogromne spustoszenie, nie tylko w psychice, ale i fizyczne.

Moze przyjsc moment, ze opuszcza Pania sily, poczuje sie Pani jak sparalizowana, niezdolna kompletnie do dzialania.

Cos wiem na ten temat z autopsji.

Prosze nie dopuscic do takiego stanu.

Dawno odeszlabym z tego forum. Jestem tu tylko dla Was, dla Pani i Starego Kibica.

Bede tak dlugo, jak dlugo bedzie to konieczne.

Bardzo Was pozdrawiam. Zycze duzo zdrowia i sily do walki.

Halina
2007-02-10 (16:01)

status ZOCHA

1281
wpis nr 90 131
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kochana pani Halinko !

Ma Pani naprawde duzo racji,w tym calym rozgarniaszu , braklo mi czasu dla siebie.Moje zdrowie tez ma duzo do zarzucenia : nadczynnosc tarczycy,zapalenie stawów , do tego klopoty z cholestelorem i trójglicerynami i duzy stres zwiazany z choroba meza.

Ale dzieki takim osobom jak Pani i wszyscy co nam pomogli jakos sie trzymam i za to Wam wszystkim BARDZO DZIEKUJE !!!!!!!!!!!

Malo mam czasu , musze znowu jechac do meza, a jest to dwie godziny jazdy pociagiem ,powrót okolo 24-tej.,wiec z tym czasem jest krucho.

Wiec bardzo wszystkich pozdrawiam w imieniu swoim i meza.

Wybaczcie ze bede tu rzadziej zagladac,jezeli cos sie wydarzy to Was

powiadomie.

Trzymajcie sie - Zofia
2007-02-11 (19:34)

status fobia1

31
wpis nr 90 251
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziekuje, ze Pani zajrzala na forum i napisala troszke o sobie.

Ma Pani racje, prosze pisac o postepach w walce z choroba, o wazniejszych wydarzeniach, o potrzebie pomocy.

Myslami jestem z Pastwem.

Pozdrawiam

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 5 6 7
Wyślij wiadomość do admina