Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 5 6 7
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Stary Kibic.........Mozemy pomóc?

2007-01-01 (13:07)

status Sonda
Data rejestracji: 2005-02-20
Ilość postów: 2184

707
wpis nr 86 340
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ciesze sie, ze sie odezwalas Zosiu.

Zosiu - jestes Dobrym Czlowiekiem. Twój Maz Zyje dla Ciebie. twój Maz ma poczucie winy, ze obarcza Ciebie obowiazkami zwiazanymi z Jego choroba. Twój Maz bardzo Ciebie kocha. Czuje sie bezsilny, rozgoryczony, rozczarowany, bo wszystko teraz kreci sie wokól Jego osoby. Nie chce, ale niestety jest uzalezniony od innych osób, zdarzen itp. itd. Brak poczucia wolnosci, niezaleznosci, bo braki w budzecie sa przeogromne, a nastepny doplyw gotówki, to nastepne uzaleznienie.... wyniszczaja dodatkowo Was oboje.Taki zamkniety krag i pytanie, kiedy sie to wszystko skonczy?

No cóz jedno sie skonczy, inne sie zacznie. Tak juz jest, ale wiedzcie oboje jedno: Nie tracicie nic, absolutnie nic na swojej godnosci, jesli skupiacie na sobie uwage osób z tej Zielonej Stronki. Nic nie tracicie, przyjmujac bezinteresowna pomoc innych osób. Nic absolutnie nic. Co wiecej, zyskujecie bo bierzecie na siebie wdziecznosc innych za ich kiedys zaczerpniete \"kredyty\" zyczliwosci, pomocy, dobrego slowa itp. To taki lancuszek. Szukaliscie dodatkowego zródla pieniedzy z lotto, a znalezliscie dodatkowo dobrych i zyczliwych Wam ludzi (dla równowagi, aby bylo weselej)..

Nie umiem pewnie tak pisac jak mysle, ale wierz mi, ze dla mnie jestescie po prostu Dobrymi, Szlachetnymi Ludzmi. Po prostu ludzmi, z których w ciezkich chwilach nalezy brac przyklad, jak przez cierpienia przechodzic skromnie, bez utraty godnosci.

Pozdrowienia i zyczenia jak najwiecej Dobrych Nowin w Nowym Roku
2007-01-02 (09:51)

status ZOCHA
Data rejestracji: 2005-10-04
Ilość postów: 34

1281
wpis nr 86 410
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziekuje wszystkim za slowa otuchy.Jak przekazalam mezowi tresc postu w Ksiedze Gosci,kazal mi oznajmic co nastepuje: oskarzenie pod kierunkiem Pikolo jest bez podstawne ten czlowiek naprawde chce mi pomóc.Jezeli ktos ma watpliwoscito niech nie sledzi tej sprawy.Pani Halinko,dziekuje za stawanie w obronie meza. Jak Bóg da i maz przezyje ten trudny okres to te pieniadze zwrócimy ofiarodawcom.tam ktos pisze ze jak maz bierze chemie to jest nadzieja i nie jest to zle,ale to juz jest szósty cykl (po cztery chemioterapie) w ciagu trzech lat,a jest to nowotwór zlosliwy prawego pluca.Maz oprucz tego jest prawie caly czas pod tlenem. A moim zdaniem kto z tym nie ma do czynienia niech nie zabiera glosu
2007-01-02 (11:30)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 86 411
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pani Zosiu, z pewnoscia nic Pani nie bedzie zwracala.

Nikt nie pozycza Pani tych pieniedzy, ale pomaga w niesieniu tego krzyza.

Sonda napisala bardzo madrze. To jest lancuszek ludzi dobrej woli.

Ten lancuszek nie ma poczatku i nie ma konca.

To dobroc, która sie otrzymuje i przekazuje dalej.

Takich rzeczy nie traktuje sie materialnie. To nie jest pozyczka, zaden kredyt, który ktos ma zwracac. To dzielenie sie z potrzebujacym.

Nie ludzmy sie, kazdy z nas potrzebowal i bedzie jeszcze potrzebowal pomocy innych. Bez ludzi nie da sie zyc.

Nie czytalam wpisu w Ksiedze Gosci, nie wiem co tam napisano o Pikolo.

Chwala mu za to, ze poswieca swój czas odpisujac na maile. Jest najwazniejszym ogiwem tego lancuszka. Tym pierwszym, do którego mozna dokladac nastepne segmenty.

Jezeli Pani wyrazi zgode, moglabym takze udostepniac ludziom dobrej woli numer konta. Chetnie to zrobie.

Nie chce robic nic wbrew woli Pani i Pani Meza. Dlatego prosze o wyrazenie zgody. Udostepnie wówczas mój adres mailowy. Mam wiecej czasu na odpisywanie wszystkim chetnym.

Jeszcze jedna prosba. Prosze sprawdzac stan konta. Jestem przekonana, ze jak dlugo bedzie konieczne i mozliwe, ta pomoc bedzie nadchodzila.

Durnymi postami prosze sie nie przejmowac, a tym bardziej nie przekazywac ich tresci mezowi. Ludzie sa rózni, czesto mlodosc nie zdaje sobie sprawy z uplywajacego czasu i spustoszenia w organizmie, który ten czas czyni. Do tego trzeba dorosnac.

Nie potepiam Pasko, ze prosil o szczególy. Prawdopodobnie sadzil, ze jest to jednorazowy koszt jakiejs operacji. Przeciez nie sledzi postów, nie wie z jakich powodów ktos na forum raptem znika, a potem sie pojawia.

Teraz, gdy podala Pani te szczególy, przezwyciezyla hamulce - bedzie tylko lepiej.

Podziwiam Panstwa za sile z jaka toczycie walke z choroba. Prosze wytwac w tej walce, nie poddawac sie. Czlowiek jest w stanie zniesc wiele. Tylko czasami, w chwilach zwatpienia potrzebne jest wsparcie zyczliwych ludzi.

Swoim zwyczajem zacytuje jeszcze fragment \"Ody do mlodosci\" Adama Mickiewicza. Dawno sie tego uczylam na pamiec, moga byc bledy.

Moze mlodzi ludzi, którzy tak niechetnie czytaja lektury, zrozumieja co Wieszcz chcial przekazac.

\"(...) Spójrz jak nad jej wody trupie

Wzbil sie jakis plaz w skorupie

Sam sobie sterem, zeglarzem, okretem.

To sie wzbija, to w glab wali

Nie lgnie do niego fala, ani on do fali

Az nagle pekl jak strzep glazu.

Nikt nie zna jego zycia, nie zna jego zguby

To samoluby.\"
2007-01-02 (17:37)

status ZOCHA

1281
wpis nr 86 449
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dzieuje wszystkim,przed chwila wrócilam od meza.Nie moge .lzy misie cisna do oczu.Maz moze bedzie w sobote to Wam kochani sam podziekuje\'

Zosia
2007-01-02 (18:21)

status serafin
Data rejestracji: 2005-12-13
Ilość postów: 3032

1501
wpis nr 86 454
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam ...

Prosze o nr konta...jesli to mozliwe... trisagion@onet.eu

Taka inwestycja moze miec tylko jeden skutek-wygrana... Twoje Zdrowie Stary Kibicu !!

POZDRÓWKA
2007-01-02 (18:46)

status stanisław
Data rejestracji: 2004-11-22
Ilość postów: 1198

2831
wpis nr 86 455
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.

I ja poprosze.

Ciesze sie ze juz jest w miare dobrze ,a bedzie jeszcze lepiej.
2007-01-04 (19:11)

status mirek77335
Data rejestracji: 2004-11-03
Ilość postów: 2665

450
wpis nr 86 647
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Popieram pomoc...i ja poparlem. jesli trzeba jeszcze, to dajcie znac.

Tylko prosze, konkretnie... chociaz, ziarnko do ziarnka.........

Zycze zdrowia \"Stary kibic-u\"
2007-01-04 (21:21)

status fobia1

31
wpis nr 86 658
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

To chyba jasne, ze raptem nie nastapilo cudowne ozdrowienie i pomoc jest ciagle potrzebna.

To nie jest choroba, która likwiduje sie jednym cieciem.

U Starego Kibica ciagle sie juz 3 lata.

Uwazam, ze temat jest ciagle aktualny i bedzie aktualny jeszcze dlugo.

Trzeba wyciagac go zawsze na góre, by nie ulegl zapomnieniu.

Kazdy, kto tylko moze i chce nie powinien sie pytac o to \"ile\" i \"czy\", ale pomagac.
2007-01-05 (08:24)

status Krzysztof M.
Data rejestracji: 2006-08-24
Ilość postów: 975

2234
wpis nr 86 674
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ja równiez poprosze o nr konta.

Chcialbym wiele napisac, ale jakos nie moge nic konkretnego sklecic. Jest mi tak jakos smutno po przeczytaniu tego tematu. Wierze, ze jeszcze nie nadeszla na Ciebie pora Stary Kibicu. Trzymam kciuki.

Krzysztof
2007-01-05 (08:25)

status Krzysztof M.
Data rejestracji: 2006-08-24
Ilość postów: 975

2234
wpis nr 86 675
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zapomnialem o e-mailu: KrzysztofKM@orange.pl
2007-01-05 (15:09)

status Pikolo
Data rejestracji: 2005-11-07
Ilość postów: 652

1390
wpis nr 86 708
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.

To wspaniale,ze wciaz zglaszaja sie chetni do udzielienia pomocy Staremu Kibicowi.Staram sie rególarnie odpisywac,chociaz przed Sylwestrem dopadlo mnie grypsko wstretne i nie bardzo ma chec odpuscic,wiec nie zawsze w kazdej chwili jestem dyspozycyjny,tak jak bym chcial.Dlatego,pomysl Fobii ze równiez moze przekazywac dane do przelewu jest OK.W koncu,jakie to ma znaczenie? Nieprawdaz?

Wazne,aby nadal byli chetni do pomocy.Po postach Pani Zofii ,teraz juz nikt,chyba nie ma watpliwosci,ze takowa jest bardzo potrzebna.

Nie wiem ,co ktos wpisal podobno o mnie w ksiedze gosci i szczerze mówiac mam to gdzies.

Staremu Kibicowi zycze,wytrwalosci w walce.

Pani Zofii,aby sil jej nie ubywalo we wspomaganiu meza.

A Wszystkim-Zdrowia i pomyslnosci w Nowym Roku.

Pa.

2007-01-05 (15:20)

status fobia1

31
wpis nr 86 709
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pikolo, to byly trzy posty podpisane nieznanymi nickami. Pasko je wykasowal po mojej prosbie na forum, by ujawnil faktycznych autorów.

Moze i lepiej, ze to zrobil. Tresc pamietam, gdy bedziesz zdrowy - daj znac.

Po tresci sie zorientujesz kto mógl tak napisac. Zalezy mi na tym, by poznac autorów, bo stracilam zaufaie prawie do wszystkich osób na forum, a nie chce byc uprzejma dla jakiejs szuji. Zreszta przypuszczam, ze to jeden autor, ewentualnie dwóch.

Wprawdzie Pani Zosia nie wypowiedziala sie na temat, czy upowaznia mnie do podawania konta, ale z checia to bede robila.

Zainteresowanym podaje ponownie mój adres e-mail, badz prosze o wpisywanie sie na forum. Bede odpowiadala.

linkaw@tlen.pl
2007-01-05 (17:33)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4417
ADMIN
1
wpis nr 86 719
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia ...... IP bylo z neostrady TP ... czyli raczej za duzo nie mówi

Pozdrawiam

2007-01-05 (17:37)

status slawek001
Data rejestracji: 2005-02-24
Ilość postów: 6116

721
wpis nr 86 720
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko IP Neostrady dokladnie okresla miejscowosc tylko
2007-01-05 (17:48)

status slawek001
Data rejestracji: 2005-02-24
Ilość postów: 6116

721
wpis nr 86 721
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

To sa dane uzyskane z znajomosci mojego IP jak widac nawet majac Neostrade nie jestem tak anonimowy , w sieci nie ma anonimowosci

NEOSTRADA-ADSL

Dysponent: Neostrada Plus

TPNET

for abuse

Kraj: PL

Zakres: 83.4.0.0 - 83.11.255.255

Administrator: Hostmaster TPSA-CST

Email:

Adres: TP S.A.

ul. Nowogrodzka 47A

00-695 Warszawa

Poland

Telekomunikacja Polska S.A.

Data Transmission Systems Centre

ISP

POLAND

Telefon: +48 22 6225182

+48 800 120810

Fax: +48 22 6225182

+48 22 6225182
2007-01-05 (18:58)

status Pikolo

1390
wpis nr 86 728
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ja,jak juz pisalem wczesniej, mam osobiscie to tajemnicze IP z neostrady i to co o mnie pisalo w \"glebokim powazaniu\".Wiec jesli chodzi o mnie,to nie ma problemu.Fobia doskonale okreslila ten typ ludzi.

Tylko jesli w/w IP ma jeszcze odrobine ludzkiego wstydu,to po przeczytaniu wpisów zony Starego Kibica,powino mu to uczucie zafunkcjonowac.

2007-01-05 (20:42)

status bravo
Data rejestracji: 2005-06-05
Ilość postów: 3646

979
wpis nr 86 747
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko, mysle, ze Fobii1 nie chodzi o to z jakiej miejscowosci jest lub sa dane osoby, tylko o to, ze sa one na forum i na forum niech beda odwazne i klepia swoje pierdoly. Tu po IP mozna dojsc kto zacz, a raczej która to menda.

pozdrawiam
2007-01-06 (10:46)

status ZOCHA

1281
wpis nr 86 779
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Moi Kochani, pisalam ze maz bedzie z Wami dzisiaj ,ale wypadly komplikacje .Po chemi bardzo spadla zawartosc bialych cialek we krwi,wiec trzeba to doprowadzic do normy.musi wziasc 5 zastrzyków produkcji szwajcarskiej.Czemu o tym pisze ,a to dlatego ze Kochani moi dzieki Wam maz te zastrzyki moze wziasc,dzieki Waszej pomocy stac nas bylo na kupno tych zastrzyków (812 zl) Kochani maz bardzo Wam dziekuje,jak wyjdzie ze szpitala to z kazdym z Was sie skontaktuje albo przez meyla lub listownie .Jeszcze raz dziekujemy,koncze bo musze jechac zawies te lleki. Trzymajcie sie Kochanii pozdrowienia od meza!!!

Zofia
2007-01-06 (11:34)

status Pikolo

1390
wpis nr 86 785
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wzruszajacy post Pani Zofii.

Stary Kibic da sie kilka razy \"wkolic\" i znowu zawita na forum.

Inaczej byc nie moze.

Czy, tez macie odczucie,ze jednak warto bylo?

Pozdrawiam.

2007-01-06 (12:16)

status fobia1

31
wpis nr 86 790
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I dalej warto, a nawet trzeba.

Nigdy niewiadomo na jakie komplikacje moze jeszcze natrafic. Oby ich nie bylo.

Pani Zosiu, to dobry pomysl, by kazdego powiadomic, ze pieniadze wplynely. Przynajmniej zaden idiota nie bedzie mial podejrzen co do uczciwosci Pikolo.

Piszac o idiotach, mam na mysli durne wpisy w Ksiedze, które zostaly usuniete.

Mysle takze, ze jezeli ktokolwiek jeszcze sie waha z powodu róznych watpliwosci, teraz z pewnoscia sie ich pozbedzie.

Pozdrowienia dla Pani i Pana Mariana. Prosze podtrzymywac meza na duchu. Bedzie dobrze.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 5 6 7
Wyślij wiadomość do admina