Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Multi lotek wygrana |
2006-12-05 (21:37) gma Data rejestracji: 2006-05-22 00:00:00 Ilość postów: 279 | wpis nr 83 811 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @Mariusz: > Bo nie graja naprawde > Tak jak i ty A gram W reku mam kupon DL, na srode!, oto moje liczby: 05 09 34 44 45 49 > Podejrzewam , ze w zyciu kuponu nie wyslales . Wyslac Ci skan? Moge nawet kilka > NIe ma gracza , który by obudzony w nocy nie > wiedzial ile wynosi stawka Stawka \"Twoja\" (zauwaz cudzyslów!) czy stawka wedlug regulaminu Totalizatora? > Naucz sie gma > To , ze wiekszosc to nie wszyscy . Kiedy napisalem \"wszyscy\"? > Co do gma to juz pisalem > To komercja 1. Zapodaj linka to i ja poczytam. 2. A ja znowu pytam: jaka komercja? Odkad istnieje nowe wcielenie http://www.g-lotto.info moje programy sa za friko! |
2006-12-05 (21:41) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 83 812 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I co gma Wyslales kupon i n ie wiesz ile zaplaciles???????? |
2006-12-05 (21:56) gma Data rejestracji: 2006-05-22 00:00:00 Ilość postów: 279 | wpis nr 83 819 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz, czlowieku! Co sie czepiasz! Przeciez napisalem, ze gram w *DL* i dobrze wiem, ze wydalem 2 zlote, wiec stawka 2.00 PLN. No chyba kurde napisalem, ze aktualnie chodza dwa pojecia stawki i ze dla mnie wazniejsze jest ile mi znika z portfela, a nie w jaki sposób nas mami Totalizator. |
2006-12-06 (10:01) Monk Data rejestracji: 2006-11-09 00:00:00 Ilość postów: 12 | wpis nr 83 846 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytalem swojego czasu o gosciu który w protescie przeciw zmianie czasu letniego na zimowy, ignoruje te ogólnie przyjeta zasade i egzystuje w/g \"wlasnego zegara\". Tracil kolejno - prace, rodzine,...itd. ale pozostaje niezlomny w swoim uporze, zyjac tak przez polowe roku. Skojarzylem to z przypadkiem \"Mariusza Wspanialego\". Jest on w gorszej sytuacji , gdyz musi zyc ze swoim przeswiadczeniem, dzien po dniu do konca istnienia Totalizatora Sportowego. Do Mariusza . Zycze Ci duuuuuzo zdrowia, a w szczególnosci psychicznego. |
2006-12-08 (23:02) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 84 235 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Monk Bardzo dziekuje za zyczenia . Troche w niedobrym poscie napisales te zyczenia Bardziej by sie przydaly dla tych , którzy od 2-3 lat wala zaciecie z sufitu u wtapiaja wszystko co moga . Wala az do upadlego -az do konca istnienia totka . To chyba ich miales na mysli . I slusznie Ja mam swietne zdrowie psychiczne Mam wiele hobby ( oprócz pracy ) Interesuje sie wieloma rzeczami . Najwieksze moje hobby to czytanie ksiazek . A totek jest dopiero na jakims 6 miejscu . Lubie po prostu pasjonowac sie mechanizmami gir losowych . A cóz w tym zlego Lasowanie mózgu to swietny lek na Alchaimera ( nie pamietam pisowni ) Jedyne problemy jakie mialem w zyciu to kilkanascie lat temu zaleczona nerwica lekowa przyplatala sie po Gieldzie Papierów wartosciowych . Innych problemów nie mam . Ogólnie ma udane i bez kloppotów zycie . Wyksztalcilem troje dzieci . Zasadniczych problemów finansowych nie mam Ale zasady gier losowych to prawdziwe wyzwanie dla zucha I to mnie pasjonuje . POsiadam dosc powazny program Sekwencer 1.0 , który sam osobiscie napisalem i obecnie mam rok na testy . I to wszystko |
2006-12-09 (00:49) kris77 Data rejestracji: 2005-11-27 00:00:00 Ilość postów: 50 | wpis nr 84 240 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moja propozycja dla Mariusza !!!! Teoretyków na tym forum sa setki. Gorzej z praktykami, którzy moga potwierdzic swoje wygrane. Poniewaz Ty Mariuszu stale wygrywasz (inni przegrywaja bo wala z sufitu) udowodnij to prosze niedowiarkom kilkoma skanami z wygranych. I to wszystkich przekona o wyzszosci twoich teorii. No bo jesli to sa teorie tylko na papierze to wybacz, ale takimi forum jest wybrukowane. |
2006-12-09 (11:15) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 84 258 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kris 77 A mozesz podac przyklad jakiegokolwiek teoretyka na tym Forum?????????????? Ja nie znalazlem zadnego . A ty ich setki widzisz . To albo inne okulary mamy albo piszesz od rzeczy . Wlasnie to jest podstaawa . Sami wirtualni praktycy . Wala z sufitu az milo . Podaj przynajmniej jednego ( bo jest stu ) . To ja chetnie podejme z nim wspólprace . Bo zeby cokolwiek zrobic w totku to trzeba teorie gier losowych miec perfekt opanowana . NO to czekam na podanie przynajm,niej jednego : ..................... czekam |
2006-12-09 (11:18) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 84 259 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kris 77 Wlasnie to sie w twoim mózgu nie miesci . Ja wcale nie pragne aby kogokolwiek przekonywac do swoich teorii . A czy mi od tego w portfelu przybedzie . Ludzie !!!!!!!!!! NIe przekonujcie sie do moich teorii . .......................... ps A bredzisz jak poplatany . Ja nigdy zadnych teorii nie robilem Kazdy mój wpis to opis programu komputerowego jaki posiadam . Opisalem po prostu jak on dziala i na jakiej zasadzie . Ciekawe teorie piszesz |
2006-12-09 (12:06) kris77 Data rejestracji: 2005-11-27 00:00:00 Ilość postów: 50 | wpis nr 84 264 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz co to za program Chyba rok temu go testowales Teraz piszesz ze bedziesz testowal kolejny rok Ty nie grasz tylko testujesz Czlowiku - zycia Ci nie starczy A jesli wyniki testów okaza sie negatywne Co dalej ......... |
2006-12-09 (12:34) Chichot Data rejestracji: 2006-03-16 00:00:00 Ilość postów: 57 | wpis nr 84 266 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A ja, zainspirowany wynalzakiem Mariusza , zapragnalem takze dokonac jakiegos odkrycia. I dokonalem! Otóz wynalazlem Eliksir zycia. Wielu przedemna próbowalo i nic. A ja trzask-prask i mam. Malo tego! W przeciwienstwie do programu Mariusza moge udowodnic skutecznosc mojego odkrycia! Wszyscy Ci, co go uzywaja moga to potwierdzic, bo jeszcze zyja! A i gwarancji udzielam! Kazdy, kto skorzysta z mojego Eliksiru zycia,bedzie zyl, az do samej smierci. Sorrki, do konca roku zamówien nie przyjmuje. Ilosc chetnych,zdecydowanie przekracza mozliwosci mojej wytwórni. Jesli komus nasunie sie jakas analogia,to bedzie to tylko czysty przypadek. |
2006-12-09 (13:35) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 84 272 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kris Spokojnie Spokojnie To mój program i bede testowal nawet 10 lat . Kilka razy pisalem , ze to moja emerytura Co ci do tego ? Zrób wlasny program a bedziesz mógl testowac 100 lat . Czy ja ci przeszkadzam ? Co ci do tego ile czasu ja testuje wlasny [program . Tyle czasu -ile potrzebuje . Masz lepszy ? Chetnie sie wymienie Ty nie masz nic -to nie masz co testowac . proste Pa |
2006-12-09 (14:56) kris77 Data rejestracji: 2005-11-27 00:00:00 Ilość postów: 50 | wpis nr 84 279 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tylko efeky sie licza a Ty nimi nie mozesz sie pochwalic pozrawiam |
2006-12-09 (15:51) Janek_W Data rejestracji: 2006-12-09 00:00:00 Ilość postów: 2 | wpis nr 84 283 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z wlasnego doswiadczenia... Po dlugich próbach i niepowodzeniach, opracowalem pewna technike okreslania przyszlych wyników (sposób, metode - nazwa niewazna). Aktualnie pozwala mi okreslic z dokladnoscia do ~50 losowan kiedy wypadnie okreslona kombinacja 4 liczb. Wiem, ze nie jest to optymalna wielkosc kombinacji, ale mialem do tego pewne profesjonalne narzedzia zaczerpniete z innej dziedziny (piatki odlozylem na pózniej, na czyms trzeba sie skupic). Jest to oczywiscie jest to na razie za slaby wynik, aby grac osiagajac zysk. Pracuje nad dodatkowymi elementami skracajacymi przedzial oczekiwania (m.in flary itp.). To byl wstep. I teraz pozorny dylemat... Zalózmy, ze na tym etapie odczuwam potrzebe zapewnienia sobie intelektualnego wsparcia dla moich dzialan. Jak mialbym to zrobic? Ujawnic wszystko na forum? Po pierwsze... Wiedzy, która kosztowala mnie kilka lat ciezkiej nauki i pracy nikt rozsadny nie przekazuje ot tak sobie. To oczywiste, tym bardziej, ze w gre moga wchodzic przyszle bardzo powazne korzysci. Po drugie... Juz po wstepnej informacji na ten temat zostalbym pewnie potraktowany przez liczne to grono przesmiewców, równie obelzywie tak jak kilku moich poprzedników... (zobaczymy jaka bedzie reakcja na ten post) Po trzecie... Ktos pewnie od razu kategorycznie zazadalby moich konkretnych prognoz. Po co mialbym je komus dawac kiedy ja oczekuje nie oklasków, lecz rzetelnego metodologicznego wsparcia w zamian za moje dotychczasowe opracowania. Po czwarte... mozna tu mnozyc powody na NIE Dlatego zdecydowalem, ze nie nigdy skorzystam z tego forum jako platformy do wymiany doswiadczen metodogicznych. Tu mozna sobie jedynie porozmawiac (srednio przyjmnie zreszta) o wszystkim tylko nie efektywnych metodach gry. Mysle, ze nie ja jeden mam takie odczucia. |
2006-12-09 (17:14) serafin Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00 Ilość postów: 3032 | wpis nr 84 293 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Musze sie z Toba zgodzic...byl w innym temacie czlowiek BISQ...Twierdzil ,ze ma metode na okreslenie parki na dane losowanie (jak sie okazalo to piramidka )...niewazne...podal parke i trafil(ja tez )Jezu,co tam sie dzialo...zlinczowali by goscia...gosc napisal,ze nie poda nastepnej parki ,bo ktos zastawi chalupe na te okolicznosc...prosby,grozby,obelgi,itp... A to byl tylko sposób zaczerpniety z piramidki i jedna parka...zróbmy z tego czwórke albo piatke... |
2006-12-09 (17:23) serafin Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00 Ilość postów: 3032 | wpis nr 84 294 [ CZCIONKA MONOSPACE ] BISQ to przyklad podania na tacy (w tym wypadku przypadkowo)... Pozdrawiam. |
2006-12-09 (18:33) kris77 Data rejestracji: 2005-11-27 00:00:00 Ilość postów: 50 | wpis nr 84 302 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ktos nie rozumie moich intencji Ja nie chce od nikogo typów ani dokladnych rozpisów liczb. Chcialem zeby Mariusz pochwalil sie skanami z ostatnich wygranych. A dlaczego? Gdyz wiekszosci forumowiczów zarzuca, ze wcale nie graja albo graja niewlasciwie. Chcialbym zobaczyc efekty gry takiego eksperta. Skany nie musza byc z ostatnich gier. |
2006-12-09 (20:25) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 84 317 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Janka_W Z zainteresowaniem przeczyatlem ten post . Ja kilka lat przemylsalem co w takich przypadkach zrobic ? Napisze swoje w tej mierze dokonania. ...cdn |
2006-12-09 (20:29) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 84 318 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Janka_W Pierwsza watpliwosc która mialem to to co napisales Zaluzmy , ze po kilku latach pracy cos tam osiagnelismy i mamy jakies obiecujace wyniki . I teraz nastepuje dylemat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co dalej? MOga byc dwa wyjscia 1. Podzielic sie z innymi wiedza jako 1a----prowaokacja ( to jest pokazanie , ze sie taka sama wiedze ma liczac , ze ktos idzie ta droga ) 1b ----opisanie propubliko bono 2. NIe dzielic sie wynikami i okryc tajnoscia Zaraz napisze dlaczego punkt 2 jest po prostu idiotyzmem udarzajacym w samego siebie ...cdn |
2006-12-09 (20:36) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 84 319 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Janka_W Kiedys gralem w brydza . I nauczylem sie , ze jako brydzysta jak chce czegos dokonac i czegos sie nauczyc to trzeba grac z lepszymi od siebie A nie ze slabszymi Ale ci lepsi moga nie chciec ze mna grac No to trzeba symulowac , ze ja tez jestem troche lepszy niz wynika Punkt 2 to oszustwo samego siebie To pies ogrodnika Zamkniecie sie z wlasnymi wynikami --------to IDIOTYZM Dlatego wymyslilem , zeby wykorzystac Forum Pasko do zorganizowania najwiekszego ruchu -PRZETWARZANIA ROZPROSZONEGO ...cdn |
2006-12-09 (22:36) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 84 338 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Kris 77 Dzieciak z ciebie i to niedoswiadczony . Nie ma takiego czlowieka na tym Swiecie , który by nawet przez moment chcial sie pochwalic takimi wynikami . A do czego mu to ? A co to za audytorium do chwalenia? Ja mam kilku kolegów z podobnymi zainteresowaniami a osiagnieciami wiekszymi ode mnie . No ich pochwala to cos . Ale najwieksza z mozliwych pochwal to jak mnie pochwali totalizator . To jest pochwala . twoja pochwala to nawet nie strzepany pyl . Przyjmuje tylko pochwaly totalizatora -a szczególnie w formie wygranych . Kris77 Jak kiedys napiszesz program - wco wierze ---to napiszesz dokladnie takie same slowa jak ja tutaj napisalem . Pochwala totalizatora sie liczy Pa |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 Wyślij wiadomość do admina |