Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 10 11 12 13 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Czy mozna zyc z Lotto |
2006-12-11 (10:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 476 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A ty Janusz najpierw powiedz czy pojmujesz róznice pomiedzy tymi trzema przypadkami , które podalem I czy sa tozsame ? W twoim mniemaniu do tych trzech przypadków zawsze pasuje ten wzór Zgadza sie ?????????????????????????? Janusz Wyniki sa zupelnie inne Szczególnie polecam ci przypadek nr 1 i 2 Bedzie inny wzór czy nie bedzie ???????????????????????? Bedzie inny czas oczekiwania czy nie bedzie .?????????? To jest wlasnie najwiekszy przekret w multilotku . Szkoda , ze nie zastanowiles sie nad tym |
2006-12-11 (11:21)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 00:00:00 Ilość postów: 590 ![]() | wpis nr 84 482 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moim zdaniem to losowanie Duzego Lotka to jest jedno zdarzenie, bo wszystkie kule sa losowane jednoczesnie, ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie czy sa losowane kolejno czy jednoczesnie, wg mnie to nie ma znaczenia, bo ostatecznie i tak bedzie to 6 liczb z 49. Druga sprawa, nie bardzo rozumiem Mariusza z tym kodowaniem, jedyne co to daje to to ,ze ma ponumerowane wszystkie mozliwe kombinacje piatek, ale pozostaje kwestia ktore z tych zdarzen nastapi najwczesniej - mówiac po ludzku, to ktora z piatek zostanie wylosowana w najblizszym czasie. Inna rzecz, ze mi to i tak nic nie daje , gdyz nie mam takie programu który by byl w stanie przerabiac takie ilosci kombinacji. Zastanawiam sie czy mozna by to zastosowac tez do Duzego Lotka. |
2006-12-11 (11:24)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 483 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to Aniel , ze ty nie masz , no to nie znaczy , ze inni nie maja . |
2006-12-11 (11:26)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 00:00:00 Ilość postów: 590 ![]() | wpis nr 84 484 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No wiem Mariusz ma. |
2006-12-11 (12:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 487 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aniel BYl czas , ze wystylalem wszystkim chetnym materialy . Eszystko co jest potrzebna Kazdy kto sie zglosil dostalw szystko I nie Mariusz ma ale co najmnie 50 osób Obecnie nie dysponuje czasem na kontynuaowanie tematu |
2006-12-11 (12:11)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 00:00:00 Ilość postów: 590 ![]() | wpis nr 84 488 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widocznie to bylo wczesniej niz trafilem na to forum. |
2006-12-11 (13:07)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 00:00:00 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 84 502 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak widac 63% wstapienia 5/5 kiedy jest mozliwosc wystapienia wszystkich 5/5 na przestrzeniu 1551 losowan i 68% wystapienia wszystkich mozliwych liczb kiedy moze wystapic 80 liczb na przestrzeni 4 losowan rózni sie tylko 5% które powstalo w wyniku róznej dlugosci zakresów dokonanej analizy. Plynnosc jaka nastepuje jest wynikiem zalozenia ze w kazdym kolejnym losowaniu musi brac udzial okreslona ilosc mozliwych liczb, zdarzen w cyklu zamknietym. Nie ma tutaj gwaltownych przeskoków nie wystapien tylko plynnie sie przemieszczaja zdarzenia.Gdyby teraz zachowac przedzial 1551 losowan i przemieszczajac sie do tylu o jedno losowanie w tym przedziale powinny nam wyjsc 5/5 które sa bardzo aktywne w przestrzenii czasowej i te które zapominaja o wyjsciu, tylko ze one nie zapominaja o tym a czekaja na swoja kolej wyjscia zeby zachowac 60-cio paro procentowy wspólczynnik wystapienia dla okreslonego zbioru liczbowego. Wykonujac analizy otrzymujemy obecnie wspólczynnik 30% tylko dlatego ze analizujemy zdarzenia które posiadaja bardzo wysoki wspólczynnik wystapienia, albo bardzo niski wspólczynnik wystapienia i czekamy na czas wystapienia zdarzenia. Zawsze i tak pozostaje nam 30% mozliwosci zdarzen które wogóle nie sa brane pod uwage. |
2006-12-11 (13:24)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 506 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Slawku Musze ci napisac , ze nie dogadasz sie z nikim i tak jak pisalem jestesmy ludzmi z innych planet . Tobie juz typowanie wypralo dokladnie mózg . Skad to wiem ?? caly czas uzywasz pojecia dziwne 5/5 Co to jest i o co chodzi ? Dlaczego ty nie uzywasz pojecia piatka tylko 5/5 To jest typowe pojecie typerskie --to jak ty chcesz sie dogadac zapis 5/5 sugeruje jak by skladowa to byla 4/5 piatka to piatka a z tym 30 % to zupelnie nie masz racji. Piszesz rzeczy wyssane z palca Na planszy jest 24 milionów pionów Machina czasu ruszyla i los przestawia te piony kazdy ma w tym czasie swoje miejsce i kazdy jest wazny jakie 30 % Ty caly czas myslisz kategoriami filtrów redukcji i innymi typerskimi pojeciami To jak z toba rozmawiac ??? |
2006-12-11 (14:02)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 00:00:00 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 84 508 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 5/5 pisze tylko dla oszczednosci wiadomo ze 5/5 to piatka chyba ze wykona sie obiczenie matematyczne i wyjdzie 1 ![]() Ale juz serio opisuje tylko fakty co jest widoczne przeciesz ciagle mowie o ograniczeniach i co z nich wynika, sam widzisz ze rozmowa ze mna do niczego nie prowadzi tak samo jak wykonujac ograniczenie od razu zaklam brak wygranej. Wspomiales o modelowaniu zdarzen, jestem wrecz przekonany zeby wykonac model jakiegos zdarzenia trzeba miec przynajmiej punkt, czastke tego zdarzenia zeby wykonac przypuszczalny model. Dla mnie ta czasta sa zakresy do 50 ostatnich losowan na wiecej mie nie stac, ale i tak w takim malym zakresie widze co mozna osiagnac i jakie beda skutki ,,,,,,, skutki sa tylko dlatego marne ze od razu zakladam okreslony próg którego i tak nie przekrocze, przeciesz nie bede z motyka do kartofi szedl autostrade budowac,,,,, nie powiem ze poprawnie podam 5 liczb jakie wyjda w losowaniu tylko moge powiedziec ze poprawnie podam w 40% wynik piecio liczbowy, wiem ze moje ograniczenie na wiecej nie pozwoli, swiadomie wiedzac ze dzialanie zawiera w sobie blad wykonuje go tylko dlatego zeby sprawdzic sens takiego dzialania dla okreslonego bledu. Co innego jest kiedy posiada sie odpowiedni sprzet do wykonania analizy zdarzenia we wszystkich jego mozliwosciach, ja posiadam tylko kartke papieru, dlugopis i niekonwencjonalne pomysly, jednym z takich pomyslów moze byc próba nadania plynnosci zdarzen w czasie kiedy widzimy róznorodne odchylki od tego zdarzenia, po co analizowac zdarzenie jak mozna czas ustawic do okreslonego zdarzenia ![]() Tylo znowu zapomialem dodac kiedy wykonam ograniczenie nie ustawie czasu. |
2006-12-11 (14:13)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 509 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Slawku Caly czas ci mówie . Ty masz typerskie nawyki i rozmawiamy jak gluchy ze slepym Nie ma 5/5 chyba ze wypadnie 1 Sa tylko dwa zdarzenia Albo wypadnie piatka Albo nie wypadnie piatka To pierwsze to sukce To drugie to porazka Innych zdarzen nie ma . PO drugie Co to sa za zalozenia na 40 % ,30% czy 20 % Albo umie sie wyliczyc czas wypadniecia Albo sie nie umie Jak sie umie to jest sukces Jak sie nie umie to jest wiele bardziej przyjemnych zajec i koniec . Ja na tym Forum widzialem takie arkusze i takie wygibusy , ze zrobienie systemu do 24 milinów piatek czy do 300 milionów szóstek to pryszcz . Widzialem takie programy nawet darmowe , ze te moje to zaledwie notatki i miini programik . Po prostu nie ze cie nie stac. kazdego stac . Ja z komputerów to wiedzialem , gdzie sie klawiszem wlacza wazna byla motywacja i pomysl A nie czy mnie stac czy nie Mnie bylo stac na kartke papieru i olówek Ale nie stac mnie bylo na trwonienie czasu i poznawanie setek durnych programów Codzienne sledzenie setek innych durnych analiz i sleczenie godzinami przed komputerem i typowanie tysiecy durnych typów . To dopiero ci ludzi wlozyli prace i wysilek Ja to tylko moge podziwiac . Mnie by bylo nie stac . Pozdrowienia |
2006-12-11 (14:21)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 00:00:00 Ilość postów: 4411 ADMIN ![]() | wpis nr 84 510 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz ... przykladowo grajac na piatki redukcja ( filtracja ) musi wystapic. Ty tez taka filtracje robisz ( los filtruje Ci piatki ) ....... ja tez moge powiedziec, ze nie bede gral na piatki, które wypadly w ostatnich 10 losowaniach ..... i to nie ja filtruje ... tylko równiez los, który w ostatnich 10 losowaniach wylosowal tam jakies 10 000 piatek. No a jesli faktycznie nie filtrujesz ... to chcialbym Cie zobaczyc jak idziesz z tymi 24 040 016 kuponami do kolektury ![]() Pozdrawiam |
2006-12-11 (15:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 518 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Janusz Ty jestes czlowiekiem dziwnym . Nie upartm A zapartym . To jest takim , ze jak czegos nie rozumiesz i nie znasz to starasz sie znalezc haka , niescislosc , sprzecznosc . Nawet nie próbujesz zrozumiec . Wszystko co nie miesci sie w twoich pogladach jest z góry podejrzane . ========================================= Wiec ci wyjasnie . Filtracja to proces i urzadzenie Natura , los ----nie zna urzadzen i narzedzi Los to los Filtracja to proces gdzie nastepuje wybór np molekuly pod wzgledem jakiejs cechy na przyklad wielkosci Los tak nie robi Jak dochodzi do dwóch wartosci , które los wybiera my nie wiemy , które wybierze MOze wybrac zdarzenie A lub zdarzenie B Jak wybierze zdarzenie A --------to nam zostanie zdarzenie b i pójdziemy do kolektury i je skresllimy Ja odwrotnie --to odwrotnie Top los sortuje Ale nie eliminuje I zdarzenie A i zdarzenie B bierze udzial w procesie Nie ma filtracji Bo dla zdarzen wzglednych cos musi byc wczesniej --------ale jak wczesniej to wzgledem tego B , które bedzie pózniej My musimy miec oba A w piatkach wszystkie 24 miliony Bo gdyby którejs braklo I bysmy je wyeliminowali To tak jak bysmy sami sie oszukali Pozbawiamy sie szansy My nic nie odfiltrowujemy I nic nie redukujemy To tylko typerzy to robia A skad oni wiedza co odfiltrowac i zredukowac to Bóg jedyny wie Ja nie wiem i oba zdarzenia A i B sa tak samo równocenne Tak Ide do kolektury z calamapa 24 milionów piatek Tylko w sekwencji Cos jest wczesniej a cos wypadlo pózmniej Czy tro zrozumiales ???????????????? |
2006-12-11 (18:03)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 84 539 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wczoraj napisalem... A co ktokolwiek sadzi o tym... 4 9 17 22 36 50 52 54 59 Tym razem Mariusz byl ostrozny i napisal... Chodzi po prostu w jaki spsób te dziewiatke wyznaczono czy jako sklejenie oddzielnych liczb czy jako zdarzenie Czy to 9 liczb,numerkow czy zdarzenie. ------------------------------------------------------ Otóz dla jednych jest to 9 numerków,dla innych moze to byc zdarzenie a nawet dwa zdarzenia. Ale wygladaja zawsze tak samo. A to tylko 9 kul,przefarbowanych oczywiscie na numerki. Skad sie wziely,sadzilem ze dla Mariusza jak zwykle z sufitu. Wziely sie z programu MRV-F/1 . Na stronie 6 (obecnie) jest watek ,,Prezent od Mariusza,, Podal nam w prezencie ponad setke piatek(zdarzen) które nie wydarza sie przez pól roku.Przepisalem dwie z nich na chybil i dodalem.Ustawilem jedynie liczby w kolejnosci To niewazne ze niektóre z tych zdarzen sie wydarzyly Sa to dwa zdarzenia ,w obu powtarza sie liczba 50 wiec te dwa zdarzenia daja nam zdarzenie trzecie w postaci 9 liczb. Mariusz kiedys wspominal ze dwie piatki daja dziesiatke. Ale do dziesiatek jego komputer jest jeszcze zbyt wolny wiec musi kombinowac. Wybacz Mariusz jesli mój post o ,,dziwnych wpisach w Forum,, odebrales jako prowokacje. Dla mnie jestes lgarzem co sam wierzy we wlasne lgarstwa. Niby nie znasz sie na numerkach i nigdy nie typowales nic z sufitu,program juz dziala od niedawna a tu nagle takie opowiesci.... --------------------------------------------------------------------------------- Jakies 2 i pól roku temu napisalo do mnie listy dóch tutejszych forumowiczów . Ale w któryms z listó porpszono mnie wlasnie o to czy mam skany wygranych . Ja wyslalem dwa skany z ósemkami w mu.lti listy z pogrózkami Dziwne wpisy na Forum i listy NIech cie ta historia cos nauczy . I nie pisz wiecej glupot To pisal Mariusz do kogo innego nie do mnie,do mnie pisal per duren i per cymbal a nawet per etatowy glupek ) ----------------------------------------------------------- Mnie Mariusz ta historia tyle tylko nauczyla ze utwierdzilem sie w mym mniemaniu. Napisales ,cytuje.... NIE MA ZANDYCH METOD SKLEJENIA OSMIU LICZB ABY POWSTALA JEDNOZNACZNA ÓSEMKA . A wiec mamy wierzyc ze dwa i pól roku temu miales jeszcze szybszy komputer . I co...nawalil i potem dwa i pól roku pracowales juz nad piatkami na nieco wolniejszym. Poczytaj sobie inne swoje wpisy.... Nawet gdtyby mial swietny programn analityczny i nawet gdyby zalozyc , ze ten swietny analityczny program pozwala na prognoze z 80 % ufnoscia Nie ma szans na sklejenie piatki Musialby miec niewiarygodny przypadek aby taka piatke skleic ----------------------- A ty skleiles nawet ósemki!!!!!!!!!!!!!!!!! Skany najlatwiej posklejac . Mozna jeszcze wkleic dowody w postaci banknotów,gdzies takie ponoc pokazywali. Albo inne cytaty.... Jak dochodzi do dwóch wartosci , które los wybiera my nie wiemy , które wybierze --------- Oczywiscie to wie tylko program made in... (dopisek mój) --------------------------------------------------- jaki sposób taki czas skrócic do 30 dni . I nie czekac 140 dni i 180 dni i nie 240 dni ale czas wzgledny bedzie wynosil 30 dni 40 dni malo Ile chcesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko trzeba znalezc odpowiedni mechanizm liczacy czas wzgledny --------------------------------------------------------------------------------------- Taki mechanizm Mariuszu to byl w powiesci H.G Wellsa ,,Wehikul czasu,, Tracisz czas ale masz wehikul wiec kiedys sie cofniesz. Pozdrawiam i nie nazywaj tego prowokacja,sam pisales ze zyjemy w wolnym kraju i wolno nam glosno wyrazac swoje mysli. Tobie tez wolno pisac dalej o wehikule czasu. Nie bede sie juz wtracal o ile mnie nie sprowokujesz. Pozdrawiam. |
2006-12-11 (19:33)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 563 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nastepny haker Witam mojego najwierniejszego fana . Na 567 stronie moich dziel wybranych , które skrzetnie kopiujesz masz blad. Piatki nie pochodza z zadnego mojego programu . Podalem je na zlecenie listowne jako prezent gdyz takie bylo zlecenia . Musisz Jasze sprawdzic przecinki w moich dzielach zebranych . ================================================== Czy tobie Jasze nie szkoda czasu na takie glupoty ??? NIc nie wniosles i nie wniesiesz gdyz jestes typowym HAKEREM Szukasz same haki . I szukaj , szukaj . Masz zupelnie racje . Ja wlasnie po to klucze jak moge abys ty do wiedzy nie doszedl . I promienieje , ze po trzech latach jestes równie daleko jak byles . Guzik mi zalezy na twojej wiedzy . Chociaz przyjemnie mi jest , ze masz wszystkie 5 tomów moich dziel wybranych . Obkladasz je w sztywna okladke ????????????????????/ |
2006-12-11 (19:35)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 564 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Piaslem ci juz baranie kilkadziesiat razy abys mnie nie prowokowal . Masz setki innych postów . Przeciez ty bys byl bezrobotny jak bys natychmiast jakiejs glupoty nie napisal . Twoje wszystkie posty sa anpisane tylko po moich . jasze to , ze administrator jeszcze cie nie wycial tego nie rozumiem . Jestes po rpostu durniem tak jak pisalem . Co gorsza Zawsze juz nim zostaniesz |
2006-12-11 (19:42)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 566 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Najwiekszy matol juz by pojal co i jak Ale ty jestes haker . Beze mnie bylbys nikim . A powiedz Jasze ile ci placi totalizator za te posty ??????????????? Przeciez nikt rozsadny nie poswiecal by tyle pracy co ty aby calymi dniami krytykowac . I szukac haków . Nigdy nic madrego nie napisales Twoja twórczosc nie istnieje --i nigdy nie istniala cale twoje wpisy to jedna prowaokacja . Pisalem do Pasko aby spowodowac rozseparowanie twojej glupoty i prowokacji . jak widac Pasko nie rozumie . Codziennie sa scysje Pasko twierdzi , ze jestes fajny czlowiek i mily . Tylko ile totek ci placi ???????? gdybys napisal raz chociaz jakikolwiek sposób --jakikolwiek Ale ty cale swoje zycie uzalezniles od moich wpisów . No takiej choroby chyba nie ma . A skoro cala energie tracisz aby mnie choc troche skrytykowac to przeciez jasne jest kto ci placi . Co innego gdybym napisal tutaj : Ludzi --nie ma sposobu Ale ja pisze jest sposób i podaje oprócz programów wszystko co wiem A ty bys oczywiscie nie chcial aby ktokolwiek sie cokolwiek dowiedzial ??????? Jasze paslancu za pózno mam wiecej uczniów i to pojetnych niz twoje bzdury sa w stanie zawrócic z drogi . Za malo ci placa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2006-12-11 (19:59)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 84 573 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A czy ty Mariusz jestes kumaty???? Ze pisac bez swojego Worda nie potrafisz to wiem od dawna ,juz nawet nie poprawiam bledów. Od siebie dodam jeszcze ze masz trudnosci równiez w czytaniu i zapamietywaniu . Bo gdzie ja napisalem ze to piatki z twego programu. Ty wtedy napisales tak... generowane programem MRV-F/1 . Nie pytajcie mnie o program , gdyz jest niedostepny . A ja tak.... Wziely sie z programu MRV-F/1 . Niedawno( dzisiaj) napisales ze szkoda ci czasu na siedzenie przed komputerem i analizowanie bzdurnych analiz. Oczywiscie o wiele przyjemniejsze jest dla takiego zgreda sleczenie przed compem i czekanie na kolejne posty.By im dolozyc. Zmartwie cie ponownie, nie oprawiam twoich monologów , wyjatkowo zajrzalem do tamtych piatek a reszta cytatów pochodzi z wczorajszych i dzisiejszych twoich postów. Aby to ukrócic mówie jeszcze raz ,nie neguje twego sposobu myslenia ,neguje WYNIK tej twojej pracy. ________________________________________________ Odpowiadam na pytanie tego watku , czy mozna zyc z lotto. Raczej nie,zalezy to od tego ile komu potrzeba. Byl taki watek po wygranej Kazika T . co bys zrobil gdybys trafil 10 w 10 stawka x1. Nawet nie zabieralem glosu ,to suma dla wielu na przezycie roku. Jesli i dla Kazika tez, to przed miesiacem ,dwoma ,powinien wynik powtórzyc. A nie powtórzyl. A inne sumy,cóz jedni pozyja inni przetraca. |
2006-12-11 (20:06)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 575 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze Ale ja nie uzywam programu MRV Ja uzywam programu Sekwencer 1.o Ktos minie o te wyniki prosil i podalem Program mam i co w tym dziwnego? |
2006-12-11 (20:10)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 ![]() | wpis nr 84 576 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Porgramów mam kilka kompaktów . Ale nie do analiz Sa tam programy do obliczanbia wszystkiego co mozna do gier losowych Malo tego Przyslano mi nawet automoto do gir typu : ruletki Keno 10/70 Cash3 Cash4 Cash5 i prawie co tydzien dostaje jakowys program --niektóre fascynujace jak ten MRV Ja ci go doradzam Program troche dziwny ale doskonaly . Ja zreszta piszac swoj opieralem sie na wielu Takich programów nie znajdziesz nigdzie . Bo to wymiana bilateralna Jak bedziesz mial tylu respondentów -tez bedziesz mial tyle programów . Dla mnie to prawdziwa kopalnia wiedzy . jak ktos pomyslal i jak zrobil To fascynujace |
2006-12-11 (22:04)![]() Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 ![]() | wpis nr 84 593 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Taaa, powiedzial co wiedzial ![]() Mariusz, odpowiesz na pytania ?,ale konkretnie i na temat? Tylko bez \"rozmywania\" tematu? Pamietaj,ze motto watku to; czy mozna wyzyc z totolotka ![]() Jasze,sadze ze suma wygranej przez Kazika,to suma za jaka niektórzy musza przezyc nie jeden rok,a kilka lat(znam takich,mieszkaja na naszym osiedlu),nie wliczam w to rencistów,bo dla wiekszosci z nich to suma tak abstrakcyjna,ze nie bede nawet o tym pisal,to smutny obraz naszej rzeczywistosci. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 10 11 12 13 Wyślij wiadomość do admina |