Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 7 8 9 10 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | OMG WLASNIE ODKRYLEM JAK TYPOWAC 2jki ! ! ! HICIOR |
2007-01-13 (23:52) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 467 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DOkladnie KOKS... Pio tej twoj wpis wyglada na wyladowanie jakiegos Schizola:D:D Nie wiem ile masz lat ale zachowujesz sie jak 12stolatek który przegibal swoje cale kieszonkowe na 10 zakladow chybil trafil i nie ma teraz za co kupic swierszczykow bueheheheh:D Kto cie prosi o to zebys w cos wierzyl? Ja cie nie obrazam. POzdrowenia dla kolejnego lecz niestety jednego z nielicznych normalnego Usera - Koksa:] |
2007-01-14 (00:06) Pio Data rejestracji: 2005-02-05 00:00:00 Ilość postów: 718 | wpis nr 87 468 [ CZCIONKA MONOSPACE ] BISQ mam tyle samo lat co ty a przynajmniej podobny wiek wiec sie domysl. I ja nie oklamuje ludzi tak jak ty. Tylko staram sie szukac sposobu. Przedstawiam go za darmo a nie tak jak ty za oplata. Gdzie ten twój system ?? Gdzie te twoje Wygrane ?? Gdzie jakas firma co oferuje twój program/system ?? Jedyne co Ci poweim to wszystko co mówisz to czysty BLEF |
2007-01-14 (00:12) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 469 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do wieczk i tstako: Nie mam zadnych korzysci ze sprzedawania przez firme systemu... Firma nawet nie wdrozyla go do dystrybucji narazie... Byc moze nigdy go nie bedzie sprzedawac... Nie mam pojecia co oni z nim kombinuja ale to juz nie jest moja sprawa:] Widze ze jestescie inteligentni skoro wierzycie ze mozna przewidziec liczby na kolejne losowanie... Oczywiscie nie mowie ze mozna przewidziec 20... - chociac to takze napewno jest do zrobienia tylko jak narazie czlowiek jest za cienki zeby czegos takiego dokonac. Chcialem pokazac ze system dziala - i faktycznie pokazalem (inteligentniejsi to zauwazyli), mniej inteligentni wyzywaja mnie teraz od Gnoja - pewnie dlatego ze nie podaje juz liczb heheh. Reasumujac moge wam dac tylko dwie rady. Pierwsza: Nie wierzcie nikomu ze liczb lotka nie da sie obliczyc - to sa po prostu klamstwa - jesli bylby to czysty przypadek nie siedzialo by tu tyle osob. Rada 2: Odpalcie sobie LOTTO.CSA.PL i patrzcie na wyniki godzine dziennie! niektore prawa multilotka sa banalne do wychwycenia w pierwszym tygodniu - jesli ktos jest spostrzegawczy... |
2007-01-14 (00:14) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 470 [ CZCIONKA MONOSPACE ] KOGO JA OKLAMALEM ? PODALEM TYLKO LICZBY => PSZEPRASZAM ALE TO NIE MOJA WINA ZE PADLY TYLKO REMBISZEWSKIEGO ZE JE TAK WYSKOROBAL (PZDR DLA NIMORAJA) |
2007-01-14 (00:20) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 471 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aha PIO jeszcze jedno... Nie wiem skad ta twoja nienawisc do mnie... SKoro naprawde tak ci przeszkadzam to naprawde nie musisz czytac tych \"GLUPOT\" ktore pisze:] Po co ci to? Tylko ty sie denerwujesz jak czytasz moje posty a pozniej ja jak widze ze ktos mnie od Gnoja wyzywa... Swoja droga mysle ze nie powinienes uzywac takich slow... Nie chodzi tu o mnie ale o Szacunek do PASKO. On stworzyl ta strone i napewno nie chcial by zeby kazdy post zaczynal sie na H*** K*** itd... Ja zawsze nawet jak ktos mnie denerwuje wyrazam sie kulturalnie, nie wiem czemu nie mozesz na tyle sie ugiac. Umawialismy ze skoro nie wierzysz to nikt ci nic nie bedzie wmawial wiec nie wiem kolejny raz po co robisz awantury. |
2007-01-14 (11:30) vidmo Data rejestracji: 2004-11-03 00:00:00 Ilość postów: 11057 | wpis nr 87 485 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ten, kto innego czlowieka bezpodstawnie nazywa gnojem, sam nim jest!!! I nic go nie usprawiedliwia. To nawet nie dno, ale dziurawe denko i siedem metrów mulu, które wlasnie dalo o sobie swiadectwo... Tako rzecze Zaratusztra!!! Wytyka Bisq-owi literówki, a sam robi milion dwiescie bledów ortograficznych, niemal w kazdej wypowiedzi... Bisq - trzymaj sie Brachu... |
2007-01-14 (11:44) Pio Data rejestracji: 2005-02-05 00:00:00 Ilość postów: 718 | wpis nr 87 486 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Smieszny jestes Nimoraj <lol> Znalazl sie obronca. Ale pomysl tak naprawde, pomyliles zawód nie jestes adwokatem. <lol> |
2007-01-14 (11:46) Pio Data rejestracji: 2005-02-05 00:00:00 Ilość postów: 718 | wpis nr 87 488 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przepraszam pomylilem nicki nie Nimoraj !! Tylko vidmo !!! Jeszcze raz przepraszam. |
2007-01-14 (13:38) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 519 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pio tu nie chodzi o obrone kogos - bo ja obronców nie potrzebuje! Chodzi o kwestie zachowania kultury na forum a ty sie do tego nie stosujesz/ Bezpodstawnie kogos osadzasz i piszesz bluzgi. Nie wiem czy to takie OK. Kapuje ze mi nie wierzysz. Osoby z mojego bliskiego otoczenia tez mi nie wierzyly - do czasu kiedy podalem im kilka razy LICZBy. Tu tez podalem i co? Mam do ciebie jedna prosbe. Przeczytaj swoje Posty z poczatku tego tematu i zobacz co tam pisales... Nie wyzywales mnie od gnoja ale probowales otrzymac informacje . . . Kiedy ani kolejnych Liczb, ani info nie otrzymales - zaczelo sie opierdzielanie mnie o cale zlo swiata. Wiec jak to jest>? Wtedy wierzyles ze system dziala a teraz? Kiedy ty go nie masz najlepiej kogos zmieszac z BLOTEM... Sory ale naparwde brak mi slow... POZDROWIENIA DLA KOLEJNEGO Z NIELICZNYCH - VIDMO |
2007-01-14 (14:16) Pio Data rejestracji: 2005-02-05 00:00:00 Ilość postów: 718 | wpis nr 87 526 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A wiec tak BISQ to zdanie \" najlepiej kogos zmieszac z BLOTEM\" popieram bo to prawda !!!! Wiesz ja nic nigdy nie mówilem ze czekam na twój program choc tak naprawde wolalem sie nie wtracac do tego i myslalem ze podasz chociaz jakas metode jesli cos wygrywasz. Wierzylem w to na poczatku. Ale co ty znikles podales raz liczby i co ....?? Myslisz ze swiecisz ze masz racje ze masz dowód to sie gleboko mylisz to nie jest zaden Dowód. Kto mówi o jakiejs kulturze czy tu obowiazuje jakas zadasa REGULAMIN. Czu naprawde uzylem wobec Cibie wulgaryzmów?? Zastanów sie ... A dopiero potem pisz... Nigdy nie wierzylem ze system dziala uwierzyl bym go gdybys go obublikowal. A nie podawal liczb na tacy bo to sobie moge sam zrobic o nic Cie nie prosilem. A to ze sprzedales ten sysytem to poprostu nikczelne klamstwo. Twój Cel zaistnienie na stronie/forum. Dzieki mojej osobie!!!!!!!!!!!!! I tylko dzieki mojej osobie tu popularnosc bijesz bo na pewno nie typami których nie publikujesz !!! |
2007-01-14 (14:35) Nimoraj Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 | wpis nr 87 528 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pio, stary user i tak pomylic nicki . |
2007-01-14 (15:01) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 531 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No wiec tak: Slowo Gnój - tak czy inaczej uwazam za wulgaryzm. Skoro ja tak sie nie zwracam do ciebie ty takze powinienes sie pilnowac. Oczywiscie nie ma nic o tym w regulaminie ale to nieznaczy zebyu wszyscy sie zaczeli wyzywac od H** K*** czy G*** Aha wiec tobie zawdzieczam ta popularnosc? Jak mi ja dales>?:D To chyba ja ten post zalozylem - ale to niewazne. Popularnosc jest dla mnie tylka uciazliwa... Jest raczej cena jaka place za chwile glupoty zalozenia tego nieszczesnego tematu... ale to juz pisalem... Aha skoro ta parka to zaden dowod zaloz taki temat z para na dzis POZDRAWIAM SERDECZNIE i ZYCZE WYSOKICH WYGRANYCH WSZYSTKIM FORUMOWICZOM |
2007-01-14 (15:13) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 533 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aha. Co do twojego typowania... Wybacz ale ze statystyk na multipasko wynika ze jestes ostro poniezej przecietnej:D wiec prosze cie... twoje porownania siebie do mnie tylko tobie moga schlebiac. A twoimi textami dowodzisz calemu forum tylko tego ze jestesz szczeniakiem. Wymysl cos a pozniej obrazaj. |
2007-01-14 (15:48) wieczk Data rejestracji: 2005-11-09 00:00:00 Ilość postów: 58 | wpis nr 87 538 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rzeczywiscie obrazanie na Forum jest coraz bardziej powszednie. Swojego czasu podobna sytuacja byla z Kowalem i jego niezawodna metoda na bukmacherke. Tamta sprawa byla moze bardziej ostra, bo Kowal chcial pieniedzy na rzekoma operacje zony Podobnych komentarzy nie brakowalo. Nie ma czemu sie dziwic. Kowal podawal pewne zasady, które rzeczywiscie stosuje sie w grze u bukmacherów, ale niestety nie bylo kokosów. Poniekad próbowal sie chlopak rehabilitowac podajac pewne typy, ale z dnia na dzien nasze konta byly coraz ciensze. Czas pokazal ile jego typowania byly warte. Oczywiscie BISQ nie wybroni sie nigdy tutaj, bowiem na swoja obrone, potwierdzajaca zasadnosc metody nic dotychczas nie okazal. Nie ma i nie bedzie nigdy innej mozliwosci udowodnienia swoich racji, jak tylko poprzez prognozowanie, które w dluzszym okresie czasu bedzie przekraczalo matematyczne prawdopodobienstwo wypadniecia kul. Jest to proste i zrozumiale chyba dla kazdego forumowicza. Jakakolwiek obrona BISQ na tutejszym Forum niestety wydaje sie na obecnym etapie niemozliwa i zainteresowany musi sobie z tego sprawe zdawac. PROBATIO INCUMBIT EI, QUI DICIT, NON EI, QUI NEGAT - DOWIESC POWINIEN TEN, KTO TWIERDZI, A NIE TEN, KTO PRZECZY |
2007-01-14 (17:18) Pio Data rejestracji: 2005-02-05 00:00:00 Ilość postów: 718 | wpis nr 87 551 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NO i widzisz BISQ po co ja sie mam powtarzac wyczules odpowiedni moment i tyle poprostu nie masz nic na swojaobrone to nie jest zaden Dowódddddddddddd. Ja te jak skupie sie na parkach zaloze nowy nick obrobie pewna parke na jakis dzien i tez ja sobie tu wystkuam pod innym nickiem a wtedy popularnosc gwarantowanaa. Ale jeszcze zapomnialbym dodac troche do tego trzeba miec szczescia. |
2007-01-14 (18:19) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 559 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zgoda PIO. Wiec czekam na twoja 2jke:] Wiem ze 2liczby to nic takiego - ale zeby je wytypowac tez trzeba wlozyc troche pracy w system... Szczescie? Moze... Chociaz dla mnie nie ma czegos takiego. CZekam na twoj nowy nik z pewniakiem i POZDRAWIAM. |
2007-01-14 (21:23) Nimoraj Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 | wpis nr 87 577 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pio, poswiecilem troche czasu i przeczytalem to wszystko jeszcze raz. BISQ ma w jednym racje,a mianowicie w tym,ze teraz zaczynasz go obrazac i wyzywac,i nie to,zebym BISQ bronil,ale takie sa fakty. Moim zdaniem BISQ,dosyc szczególowo opisal swoja metode,reszty mozna sie domyslic z pozostalych wpisów i nic nie stoi na przeszkodzie,aby ta metoda grac. Wyzywanie i \"wojny\" na forum do niczego dobrego nie prowadza.Jestem nad wyraz spokojnym i niekonfliktowym forumowiczem,takie wpisy czytam \"ze lzami w oczach\" , . Powinniscie sie nawzajem przeprosic, z tym,ze Pio pierwszy. To taka moja,ugodowa zreszta,sugestia |
2007-01-14 (21:41) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 580 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nimoraj coraz bardziej mnie zaskakujesz:] Nie dosc ze dowcipny to jeszcze nadwyraz inteligentny <bravo> masz 100% racji - co do tych tekstow PIO... Na Forum powinno byc milo i kulturalnie aby kazdy mogl napisac to co chce bez chamskich ripost... Co do mojej metody... Rzeczywiscie napisane jest bardzo duzo ! Jedynie zabraklo tej malej lamiglowki z funkcja zakresu... Dzieki niej naprawde mozna celnie trafiac w 2jki a nawet 6stki... Byc moze poznales juz Nimoraj ta funkcje jesli tak to gratuluje (bo nie jest to az takie latwe) Co do podania sobie reki jestem na tak... ROzumiem ze PIO moglbyc w dolku psychicznym, i mu sie moglo wyrwac... A ze bylem akurat na forum to sie mi oberwalo:P ale jak juz powiedziales to PIO najpierw musi okazac skruche po tym jak nazwal mnie GNOJEM:] POZDRAWIAM |
2007-01-15 (15:37) ttt Data rejestracji: 2007-01-15 00:00:00 Ilość postów: 4 | wpis nr 87 624 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bisq, a moze znasz sposób na wytypowanie liczb, które nie padna podczas losowania, dzieki za info. |
2007-01-16 (22:04) BISQ Data rejestracji: 2006-09-29 00:00:00 Ilość postów: 75 | wpis nr 87 753 [ CZCIONKA MONOSPACE ] JASne... RObi sie to tym samym systemem do typowania liczb na date. Ostatnie w kolejce napewno nie wpadna... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 7 8 9 10 Wyślij wiadomość do admina |