| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | Co tu sie dzieje |
2006-10-20 (13:26) GRACZData rejestracji: 2004-09-21 Ilość postów: 11 | wpis nr 79 012 [ CZCIONKA MONOSPACE ] gram od 7 lat Pomyslalem moze czas poszukac podobnych do mnie w necie . Wchodze na multipasko patrze i co pierwsza strona na dzis typuje sie 81 PEWNIAKÓW BRAWO NIC NIE ROZUMIEM |
2006-10-20 (13:55) PaskoData rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4456 ADMIN | wpis nr 79 016 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, A czego nie rozumiesz? Pozdrawiam |
2006-10-20 (14:21) MariuszData rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4344 | wpis nr 79 018 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie martw sie Gracz Ja trzy lata tego nie rozumiem -ale widocznie z innej planety jestem . |
2006-10-21 (08:58) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 79 094 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To normalne,gdyby cala Polska zagrala na jedna liczbe to padloby ponad 2 miliony pewniakow. Ale liczb skreslonych byloby zawsze 80. Chyba ze nikt nie skreslalby liczby 13 bo jej nie lubi,wtedy byloby ponad 2 miliony pewniakow z 79 liczb. Mariusz nie lubi 13-ki bo wtedy urodzil sie Jasze ,jego nazacieklejszy wroh. Ale ja i tak bym skreslil 13 wiec i tak byloby ponad 2 miliony pewniakow z 80 liczb. Mysle ze juz teraz zrozumiales. Jasno , krotko,zwiezle hi,hi. |
2006-10-22 (19:07) mirek77335Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 | wpis nr 79 232 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze... Jasze...Jasze! Uwielbiam 13-tki tylko (pelnoletnie) Czasem zdarza mi sie byc przesadnym... I zauwazylem ze wszystkie liczbo-cyfry zawierajace (4) sa dla mnie maloszczesliwe Zrobilem malutka analize wlasnego zyciorysu... urodzilem sie trzeciego, a juz czwartego mialem (przesrane) Majac 4 lata rozbilem (niechcacy ) twarz koledze... takich \"nieszczesc\" zwiazanych z (czwórka) mam multum |
2006-10-24 (21:54) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 79 459 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No,wiecej osob lubi 13 tki,to do Mirka. A teraz ...co jest grane. Kazde cialo zanurzone w wodzie traci na wadze tylle ile wazy wyparta woda przez to cialo. To znane nam wszystkim prawo Arcimedesa. teraz kilka cytatow.... 2006-10-22 00:43 Mariusz . Chcesz aby taki teoretyk jak Jasze dostal zawalu jak zrozumie , ze pare lat wpatrywal sie w absurdalny program?????? I jeszcze robil analizy . --------------------------------- Ty sie o moje serce nie martw ani o stracony czas bo ty go raczej tracisz chcac zrobic program ktory wyliczy nie liczby a zdarzenie. Jasze ------------------------------------- 2006-10-22 19:33 Mariusz Przeciez Serafin my wszyscy i typujacy i nietypujacy nie szukamy zaleznosci pomiedzy liczbami a pomiedzy zdarzeniami . Przecie wszyscy ci , którzy szukaja zaleznosci ( ja do niech nie naleze ) nie szukaja zaleznosci pomiedzy liczbami a pomiedzy zdarzeniami . ------------------------------------------------ No wlasnie,wielka mysl Mariusza to zdarzenie a nie liczby. W kazdym losowaniu przy wyciagnieciu 20 losow pada ponad 15 tysiecy piatek czyli zdarzen. Idee fixe Mariusza to wytypowanie takiego pojedynczego zdarzenia z dokladnoscia do 250 dni,przedtem chcial co do dnia i minuty. Ja tez sobie w wannie mysle o wielu rzeczach , wczoraj i wymyslilem prawo.... Kazda tworcza mysl traci na wartosci tyle ile warty jest kontrargument wypierajacy te tworcza mysl. ------------------------------------------------ Wlasnie w wannie pomyslalem sobie o pewnym wpisie hi,hi. Cytuje.... , sama jestem ruda Dzisiaj sie przefarbuje ------------------------------------- Eureka , Eureka....o to chodzi. Skoro kobiety sie moga przefarbowac to i losy w Multi mozna przefarbowac. Po prostu np. los o numerze 1 za czesto wypada to go przefarbowac na los o numerzr np.15 i po krzyku.A los nr 15 na jeszcze jakis. Jesli przed miesiacem wypadlo zdarzenie padniecia 5/5 a dzis padlo to samo 5/5 ,jesli chodzi o nadane numery lecz wszystkie kule czyli losy byly juz inne czyli przefarbowane to mamy do czynienia z powtorzeniem sie zdarzenia czy jest to juz zupelnie inne zdarzenie choc liczby,cyferki ,numerki te same. Oto jest pytanie. Wiemy ze czesc kul lub czasem wszystkie zostaja przefarbowane,wymienione czy cos w tym stylu. I Mariusz chce porownywac zdarzenia ktore nie maja ze soba nic wspolnego. Bo jesli kule sa przefarbowane ,czyli nadaje sie im inne numery to sprzed miesiaca 5/5 i dzisiejsze 1/ 5czy nawet 0/5 bedzie powtorka tamtego zdarzenia o ile beda to te same 4 lub 5 losow lecz o innych juz numerach. Wybacz Mariusz ale zycie to ty tracusz na stworzeniu bezblednego programu do gry LOSOWJ co sam przyznajesz. |
2006-10-24 (23:08) serafinData rejestracji: 2005-12-13 Ilość postów: 3032 | wpis nr 79 465 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jasze ...w skrócie masz 100 piatek...schodzi 99 i czekasz na ta 100.to czekanie to czas oczekiwania...a dokladnosc...w tym sek... co do liczb i zdarzen... gdy widze zalozenia opierajace sie na sumach ,róznicach i zbiorach liczb to co widze...zaleznosc liczb czy zdarzen pozdro i snookerowych snów...jak to zwykli mawiac Rafal Jeftuk i Przemek Kruk... |
2006-10-26 (11:26) JaszeData rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 79 562 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Serafin,prawie Cie zrozumialem,mam 100 piatek i schodzi mi juz 99 a teraz czekam na wydarzenie czyli zdarzenie wypadniecia tej ostatniej. Coz,szkoda mi zycia na czekanie az wypadnie 99 piatek ze 100 i granie na ostatnia. Czy to powrot do weteranek,nie gralem na weteranki nigdy choc net-er to uwielbial. Chyba ze obieram 99 piatek co ,,zeszly,, i gram na jakas tam piatke nr 100 co ,,nie zeszla,,. Ale ja odkrylem prawo przefarbowania wlosow a wiec moze ta setna piatka juz ,,zeszla,, tylko byla przefarbowana na inne numerki hi,hi. Podejrzewam ze zarowno Mariusz jak i wiekszosc preferuje bezzbledne wytypowanie wysoko platnego ukladu za jedyne 1,25 zl. No to foczka prezesa obrasta w sadelko. Mariusz uwielbia najprostrze narzedzia bo sa najlepsze. Ja uwielbiam najprostsze rozwiazania bo sa najleprze z najgorzych. Skoro cos w tym widze to niech Mariusz zostawi program jakiego uzywam w spokoju i te moje ,,analizy,,. Ja nawet nie wiem czy to sa analizy czy bezmyslne wpatrywanie sie w ekran monitora az cos ujrze. Najwazniejsze sa efekty a efekty przyniesie kazdemu graczowi zniwelowanie szansy trafienia ukladu o polowe. Nie trzeba grac na to co sie chcialoby wygrac lecz na to co sie trafia. Mariusz chce trafic piatke do 250 losowania. Stawki razy 1000 oczywiscie nie wytrzyma a grajac stawka razy 1 czy nawet 5 to..szkoda zycia bo mu nie wystarczy. Przez 3 lata nie rozumie co tu jest grane ze podaja nawet ponad 200 pewniakow. Przeciez pewniakow moze byc tylko 20. Juz widze jak nadaje kupon x1000 a lottomat go wypluwa i informuje....ta piatka padnie tylko raz w dzisiejszym losowaniu a nie 1000x. No to nadaje ze stawka x1 a lottomat znowu wypluwa kupon i informuje...ta piatka juz przez kogos zostala dzis skreslona,nie moze byc takich samych dwoch piatek , prosze skreslic inna piatke,jeszcze pare ich zostalo z ponad 24 milionow. Bo pewniakow nie wolno poqwielac,piatek tez nie hi,hi. Pozdrawiam. |
2026-06-16 (01:08) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1720 | wpis nr 1 621 350 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wszystko jest nie zrozumiale i nie czytelne i zle ulozone dlatego gdyby wszystko sie zgadzalo to kazdy z tej strony byl by milionerem a do tego doposcic przeciesz nie mozna. Sam kiedys probowalem zalozyc temat zeby wszyscy typowali kiedy ma wypasc pewniak 99 procentowy na liczbe 80 pozniej zmienic na inna liczbe lub zwiekszyc ilosc liczb czyli pewniakow i co, nic z tego nie wyszlo, klapa. Tylko 3 osoby sie zglosilo i jedna z nich trafila pewniaka liczbe 80. --- wpis edytowano 2026-06-16 01:11 --- |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |