Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Na ile liczb najlepiej grac w Multi |
2006-08-18 (21:25)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 71 561 [ CZCIONKA MONOSPACE ] totek sie cieszy o ile czlowiek tam czlapie...he,he.Wazne tez za ile...a hazard tylko w realu jest grozny...z drugiej strony jesli to nie jest real to jaki to hazard...i jeszcze jedno.Jakos mi sie nie wydaje zeby bandy szczyli okradaly rodziców ze wszelkiego kasiorstwa i pedzily do lotto-lapek sugerujac sie (jak sam zauwazyles)\"anty-typami ![]() |
2006-08-18 (21:35)![]() Data rejestracji: 2006-07-28 00:00:00 Ilość postów: 133 ![]() | wpis nr 71 566 [ CZCIONKA MONOSPACE ] sluchaj przemadrzaly filozofie za 1 grosz, jakbys sledzil moje typowania dupku to bys wiedzial ze calkiem niezle mi idzie,a ty stanislaw jestes zalosnym starym pruchnem co sie pomalu sypie hehe |
2006-08-18 (22:13)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 71 573 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jacus . Ja tylko moge wyrazic zdziwuenie , ze administrator tej strony jeszcze nie wycina twoich debilnych wpisów . Jacus Do konca zycia niczego nie wytypujesz . Podziekuj administratorowi -gdyz normalny admin juz dawno takiego psychicznego by wycial . Przeciez Pasko sam sobie kolo pióra robi . Strona traci powage . Ja myslalem , ze Jacusiowi sie juz znudzila zabawa w typkowanie . Mysle , ze nikt powazny takiego planktonu nie traktuje powaznie |
2006-08-18 (22:13)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 71 574 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak mozesz bydlaku w ten sposób mówic o drugim czlowieku? O tobie, inzynierze z Bozej laski, nie mozna powiedziec zes czlowiek. |
2006-08-18 (22:21)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 71 576 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Serafin Co do hazardu to mylisz sie . Tutaj nie chodzi p [ieniadze a o inny towar ----adrenaline . To choroba . Znam czterdziestoletniego mezczyzna , który opóscil rodzine dla gier internetowych . Przypatrz sie . Tutaj niektórzy kilka lat typuja bez powodzenia . Dlaczego ???????? dawka adrenaliny Odruch Pawlowa Typowanie losowanie dopamina adrenalina i takie zamkniete kolo . Inny hazardzista buduje absurdalny program gdzie tysiac filtrów wycina wszystko . A pewniaki maja byc filtrowane czujesz bluesa Pewniaki to pewniaki ? Kosmici z innej planety uzywaja takich terrminów KOsmici,kosmici ...................................... Ojczyzne nasza racz nam wrócic Panie ................................... |
2006-08-18 (23:05)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 00:00:00 Ilość postów: 206 ![]() | wpis nr 71 599 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...eee tam Mariusz, z tym hazardowaniem godzina w godzine to przesadziles, i to okropicznie.Moge sie zolozyc ze Ty wiecej czasu poswiecasz Lotkowi nizli ja. Po prostu szukam tak jak Ty i inni, kazdy ma swój sposób i srodki by dojsc do celu. Ty dysponujesz akurat takimi,ja innymi, a inz.Buc kij go wie jakimi. ps.Buc,a skad wnosisz ze jestem próchnem i do tego starym? Chyba nie stad ze ujalem sie za emerytami. |
2006-08-18 (23:24)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 71 604 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wielu popelnia ten sam blad...statystyka...gorace...zimne...itp...owszem takie liczby moga sie czesciej-rzadziej kulac przez iles losowan...i co z tego???typujesz siedem goracych -zimnych i wypadaja ,ale nie razem...chociaz czesto-rzadko...statystyki pokazuja swoje a prawda jest brutalna.Grasz przez tydzien zestawem ,w który wypadly wszystkie liczby i zero zysków w portfelu...no ale liczby wypadly,he,he...tylko niestety nie razem...Wtedy myslisz,jak to jest ku..a mozliwe...obstawilem 7 czestych,sa nadal czeste a ja gó..o mam w portfelu...no to na upartego...i wtedy zaczyna sie hazard. A ja spokojnie zastanawiam sie jak popelnic te wlasciwe liczby tu i teraz,typuje...ale adrenalina,emocje...jakos tego nie odczuwam,juz nie ![]() pozdrówka |
2006-08-19 (04:51)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 00:00:00 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 71 616 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Serafin... Przyznaje Ci racje. Ostatnio wysylam kuponik za dyche na piec skreslen sposobem chybil-trafil, narazie 2 zeta zysku ![]() Gdzies-kiedys czytalem wpis Mariusza ze wszystkie systemy sa nic niewarte i nie mozna przewidziec jakie liczby dzis wpadna, mozliwe... Ale cale to zamieszanie wokól typowania i rozmowy o ML tworza dla mnie mila atmosfere i zajmuja wolny czas. Uwielbiam przed praca usiasc z kawa przy monitorze i popisac troszke na forum, poszukac jakichs statystyk i spróbowac cos trafic ![]() Cieszy mnie dzien jak np. poprzednia sobota, gdzie na 12 par które wystawilem na tej str. weszlo 7 . i calkowicie nie smuci mnie gdy nic nie trafie, poprostu bawie sie swietnie. Pozdrawiam wszystkich multigraczy ![]() |
2006-08-19 (15:07)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 71 653 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzisz Mirku Jak powaznie to powaznie . To ty tak twierdzisz , ze sie swietnie bawisz . Zabawa ma to do siebie , ze jak kazda zabawa zaczyna byc nudna . No ja to wiem gdyz uwielbialem grac w brydza -------------------do czasu ........ jak zaczalem grac w lidze i zabawa zaczela jakos szybko sie nudzic a wrecz meczyc . Zabawa to jest wtedy jak masz dobry humor i masz ochote sie bawic i sie bawisz . To swietnie Zwaz tylko ------ze to co piszesz jest prawda poza jednym gdzie konczy sie zabawa a zaczyna narkotyk--hazard --uzaleznienie........... ....................jak ju z nie potrafisz sobie pozwolic ------------------nie grac . To jedno A drugie Znam wielu graczy o duzych osiagnieciach a i mnie sie dobrze wiedzie ( 17 piatek w ciagu roku to duzo i jedna piatka ale w duzym ) znam takich o duzo wiekszych wygranych --ale ja bardzo malo gram Tylko wtedy jak mi prtogram wyliczy . Ale ja nie mam narkotyku ----tylko prace Ja gram dla pieniedzy a nie dla zabawy . Ale teraz druga sprawa Ja gram w kolekturze a nie na Forum . I nie tlumacze naiwnie jak tutaj inni w taki sposób ---jak przegrywaja spodnie -------------------to sie bawia -------a jak wygraja to w realu Przejrzyj wpisy i sam sobie to wszystko udowodnij . Ja nie mam hipokryzji. Z grubej rury mówie Gram tylko dla pieniedzy i nie pieprze , ze sie swietnie bawie . Wcale sie nie bawie . Swego czasu wlozylem wiele wysilku a obecnie wraz z kolega na zmiane musimy jak psy warowac --swiatek --piatek przy programnie . Bo odejscia juz nie ma az do zalozonej kwoty . KOniec Wiec ja gram w kolekturze i nie chce swoja nieodpowiedzialnoscia narazac innych na straty : Tylko niespelna rozumu ludize moga pisac posty : Zlote piatki Jak wygrac w lotka Jak nalezy grac w lotka Myslisz Mirek , ze sa to objawy zdrowego rozsadku ????????????????????? Nawet w tym wirtualnym swiecie Tez sa zasady . To kretynizm I ostatnia porada Jak chcesz wygrac w totka ----to : nazywaj czarne --czarnym biale--bialym Na pierwwzym miejscu tego Forum jest post gdzie dowiedzialem sie nastepujacych rzeczy : Jak przegrali co bylo do przegrania --------to sukces i dobrze idzie Jak trafili 1/5 -----------------to jutro na pewno bedzie 5/5 Jak nic nie trafili -------------------to jest wysoki poziom w normie Wiesz co to jest ???????????????? lówne zadania psychiatrów . I ostatnia z ostatnich spraw . Ja tez bym chcial potypowac i pobawic sie . Ale wiem o tym , ze albo typowanie ----albo wygrywanie NIestety obcowanie z idiotycznymi programami statystycznymi ---pierze mózg i robi z ludzi idiotów . Dalej typowanie --choroba , narkotyk, hazard I koniec marzen o wygraniu . Mirek Gdyby mnie zadawalalo wygranie trzech piatek w roku To juz bym pil z radosci . Niestety mam inne zadanie i inaczej postawilem sobie cel . Kiedys mówilo sie o ambitnych No to co zle , ze postawilem sobie poprzeczke wyzej???????????????????? Wscieklosc ataków ugruntowuje mnie , ze sa tysiace ludzi nie-ambitnych i nie majacych w zyciu zadnych planów A co do zabawy znam znacznie lepsze zabawy niz typowanie Z pasja gram w gre \" go \" To jest zabawa Gram na gitarze i lubie tanczyc To jest zabawa a wpatrywanie sie w ekran czy mi dzisiaj wpadlo ( pod dzialaniem adrenaliny ) 2/5 czy 1/5 to hazard i choroba a nie zabawa Nazywaj zawsze rzeczy po imieniu . |
2006-08-19 (15:49)![]() Data rejestracji: 2005-01-07 00:00:00 Ilość postów: 6391 ![]() | wpis nr 71 659 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...oj mirku...ale ci sie dostalo ![]() ...sluchajcie Mariusza!!!...on wie wszystko i zawsze ma rcje ![]() ...trafia 17 5tek w roku i wcale sie tym nie chwali...bo i poco...jakby tak wszystkim rozpowiedzial to zapewne plajta lotto murowana ![]() ps...a to przeslanie dla wszystkich: ...nie typujcie...nie obstawiajcie...nie probujcie swoich sil nad jakimikolwiek systemami...najlepiej bedzie Pasko jak zamkniesz stronke...bo co innego tu mozna pisac jak nie to??? ![]() pzdr.nara:) |
2006-08-19 (16:01)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 71 660 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I jeszcze Mirku gwoli scislosci --aby nie bylo niedomówien ( a czas mnie nagli przez kolejnym wyjazdem ) Te trafienia to -------calkowita porazka inaczerj klapa Ta piatka to miala byc szóstka w duzym a minalem sie o 3 oczka na ostatniej liczbie Te piatki to tez klapa . To mial byc test i sie nie udal . NIe nie ---to nie program jest zly Program jest wspanialy . To naiwne i ludzkie rozumowanie i durny operator --który nie umie interpretowac wyników . Program jest ok Amatorzy z tej strony nie moga zrozumiec systemów inwestycyjnych . I pamietaj czarne -----to czarne jak pewnego dnia zaczniesz myslec , ze moze troche szarawe ............... .....................to jestes ugotowany niemilosiernie ugotowany . To juz wpadles . |
2006-08-19 (16:40)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 00:00:00 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 71 667 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() Forum (gdzie mozna napisac co tylko sie chce) to forum. Nie moge nic trafic na chybil-trafil to próbuje pokombinowac. A co do wpisu Mariusza to mozemy wymienic poglady dotyczace, co kto lubi ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- M.-Zabawa ma to do siebie , ze jak kazda zabawa zaczyna byc nudna . m.-Zawsze szukam nowej formy tej samej zabawy, jesli nadal mnie ona bawi ![]() M.-Zabawa to jest wtedy jak masz dobry humor i masz ochote sie bawic i sie bawisz . m.-Na tej stronie spotkalem tylu swietnuch ludzi,ze zawsze mam dobry humor i ochote bawic sie w typowania. M.-Ja gram dla pieniedzy a nie dla zabawy . m.-A ja wrecz odwrotnie ![]() M.-Przejrzyj wpisy i sam sobie to wszystko udowodnij m.-Przejrzalem... wspólczuje ludziom... a tak naprawde to mam to gdzies, kazdy jest kowalem swego losu i co robi ze swoimi pieniedzmi nie powinno nikogo obchodzic. Dodam tylko ze nie wydaje na hazard wiecej niz 100,- miesiecznie. M.-NIestety obcowanie z idiotycznymi programami statystycznymi ---pierze mózg i robi z ludzi idiotów . m.-Nie posiadam zadnego platnego programu do typowania ML Ale jesli dobrze przeczytalem Twój wpis to korzystasz z jakiegosprogramu? Bez obrazy... ale uwazaj na swój mózg ![]() ![]() Ale bez jaj... bylo milo \"sciac\" sie pierwszy raz ![]() Mariusz wyluzuj... ![]() No, chyba ze traktujesz to powaznie. W takim razie nie mamy tematu, bo ja sie bawie a ty...? |
2006-08-19 (17:01)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 00:00:00 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 71 675 [ CZCIONKA MONOSPACE ] M.-Swego czasu wlozylem wiele wysilku a obecnie wraz z kolega na zmiane musimy jak psy warowac --swiatek --piatek przy programnie . Bo odejscia juz nie ma az do zalozonej kwoty . ------------------------------------------------------------------------ Dodalem jeszcze Twoja wypowiedz bo chce Ci uzmuslowic ze takiego hopla z przerzuta to sie nie spodziewam. Pracuje... niezbyt ciezko ![]() ![]() Kiedys pisalem o tym jak bylem w szpitalu, oprócz SMS-ów i telefonów od ludzi z tej strony, nie odwiedzil mnie nikt oprócz rodziny przez prawie miesiac. Czy to mozna nazwac zabawa??? Ja mysle ze to bylo cos wspanialego i dzieki wszystkim za to ![]() Staram sie zrozumiec tresc Twoich wpisów na forum, ale zabij mnie za cholere nie wiem o co biega. Milego wyjazdu i bezpiecznego powrotu, bo w kazdym z nas jest wariat ![]() |
2006-08-19 (18:45)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 71 692 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jEZELI KTOS PRZEPIE..ALA OSTATNIE PORTKI,TO JEGO SPRAWA...NIE KREUJE SIE NA LUZAKA...JA ZNAM DLA MNIE SWIETNY SPOSÓB ZABAWY...CZYLI SPRAWDZANIE WYPADLO - NIE WYPADLO I WSZYCHO...DLA MNIE TO NIE SPRAWA ZYCIA I SMIERCI...CHOCIAZ PRZYZNAJE ,ZE ZMIENILEM POGLADY W PARU SPRAWACH...OCZYWISCIE OPRÓCZ TEGO FORUM CHAPNE JAKAS KSIAZKE,POSIEDZE NA DZIALCE,CZY WRZUCE RPG I JEST OK ![]() |
2006-08-19 (18:47)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 71 693 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a w multi najlepiej grac na okreslona liczbe liczb ![]() |
2006-08-19 (18:57)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 00:00:00 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 71 694 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wracajac do brydza...kiedys mój ojciec zgarnial spore sumki ... a co ciekawe mówil,ze nie ma lepszych brydzystów - hazardzistów od ksiezy...(cale noce na parafiach koninskich przesiadywal,zreszta w parze z ksiedzem wlasnie)niestety ze mna grywal tylko w remika,he,he...a jak chcial mnie zaczac uczyc to juz nie zdazyl... Mariusz czy ksiezule nadal sa namietnymi brydzystami?? ![]() pozdro ...spadam na dzialke . |
2006-08-19 (19:09)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 00:00:00 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 71 695 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Serafin... a czy ja mówie o czyms innym? Dokladnie Twoje myslenie mi pasi ![]() Mysle ze nie posiadasz jakiegos programu do \"uwsteczniania\" ![]() A ja ide do garazu, rower podreperowac, bo chos ma rok to juz prawie 3000km przejechane, a waze ponad 90 kg. ![]() A jutro nadgodziny w torach ![]() Pozdrawiam i milego soboto-niedziela ![]() |
2006-08-19 (22:59)![]() Data rejestracji: Ilość postów: 985 SKASOWANO ![]() | wpis nr 71 746 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mariuszku niedojrzaly... pasko nigdy mnie nie zablokuje bo co pisze to czysta prawda.ty naprawde masz manie wyzszosci i glupoty.ty trafiasz 17 piatek itd,jak je sobie namalujesz hehhee,dobre dobre.takie bajki to mow se chlopaczka z podworka a nie nam .jestes narwanym sciemniaczem hehe |
2006-08-24 (20:59)![]() Data rejestracji: 2004-12-30 00:00:00 Ilość postów: 74 ![]() | wpis nr 72 437 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja z sukcesem gram trzema liczbami ale 4 zaklady Pzd ![]() |
2006-08-24 (21:20)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 72 439 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A powiedz xxx jezeli to nie tajemnica . Na jaka wygrana liczysz ? To znaczy jaki ma byc zysk z tej gry . No bo kazdy ma jakis plan -( oby sie ziscil ). Ja to nazywam oczekiwaniem zysku inni nazywaja to zwrotem z inwestycji . No , zeby nie bylo tak jak pewna grupa , która codziennie plynie na kilkadziesiat zloty . A jak cos ktos wygra to jego wygrana to tak jak by cala grupa wygrala . |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |