Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Podaje liczby rozpisane w moim super systemie |
2006-05-20 (14:22) Tomrod Data rejestracji: 2005-09-28 00:00:00 Ilość postów: 32 | wpis nr 60 908 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oto przedstawiam innowacyjny system do multilotka. Codziennie bede podawal 10 liczb rozpisanych na 4 liczby w zakladzie. Jesli chcemy zawalczyc o piatke nalezy do kazdego z zakladów dopisac takzwanego PEWNIAKA. Ja wole zawalczyc o piatke bo z tym systemem sa duze szanse na wygrana. Zaleta systemu jest to, ze gramy ciagle STAWKA 1x. Niestety nie moge zdradzic nazwy systemu ale za to codziennie bede pisal czy wygralem i ile wygralem (jak przegram to tez bede pisal). Mozecie mi pomóc w dobrze liczb. Codziennie typujcie 1 PEWNIAKA 2 PARKI 2 TRÓJKI i podawajcie swoje typy. Ja zobacze które liczby beda najbardziej prawdopodobne i wybiore odpowiedni zestaw liczb. A oto liczby na 20 maja (rozpisane oczywiscie) UWAGA !!! ZAKLADY CZYTAMY PIONOWO A NIE POZIOMO !!! 2 2 2 2 2 2 2 15 15 15 23 23 23 23 74 74 5 11 11 74 5 14 54 14 14 54 32 32 48 46 46 48 46 48 46 |
2006-05-20 (15:47) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 60 910 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A na czym polega innowacja ? Bo nie podales |
2006-05-20 (17:17) Tomrod Data rejestracji: 2005-09-28 00:00:00 Ilość postów: 32 | wpis nr 60 920 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No jak mamy te 2 PARKI i 2 TRÓJKI i PEWNIAKA. Zakladamy ze z kazdej parki i kazdej trojki zostanie wylosowana co najmniej 1 liczba i ustrzelimy Pewniaka to wtedy wygrywamy 360 zl |
2006-05-20 (19:07) pawel Data rejestracji: 2004-01-11 00:00:00 Ilość postów: 6043 | wpis nr 60 932 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do takiego zalozenia , zeby wygrac 5/5 Zakladamy ze z kazdej parki i kazdej trojki zostanie wylosowana co najmniej 1 liczba i ustrzelimy Pewniaka Trzeba chyba zbudawac zaklady pelne tzn :......2X2X3X3 = 24 zaklady anie 10 zakladów. Takze nie tak szybko .............troche zaleglosci matematycznych . Pozdrawiam, |
2006-05-20 (19:12) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 60 934 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tomrod Chyba nie spojrzales do slownika -albo uzywasz slów, co do których nie wiesz co one oznaczaja . Gdyby ktokolwiek mial choc jednego pewniaka to po co mu byloby potrzebne twoje typowanie . Istnieje pewien wzór matematyczny , który pozwala zapisac wynik totka w dowolny sposób i majac jednego peniaka mozna szybko stworzyc -sklonowac dziesiec pewniaków . To po co mu twoje obliczenia . Obliczenie jednego pewniaka jest dokladnie tak samo trudne jak dwóch pewniaków i tak samo trudne jak dzxiesieciu pewników . Chyba tedy nie bardzo wiesz co oznaczaja slowa w jezyku polskim . Masz z logika na bakier |
2006-05-20 (19:36) medium Data rejestracji: 2005-03-04 00:00:00 Ilość postów: 2280 | wpis nr 60 936 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie stofuj tak mocno Tomfroda --MARIUSZ WYLUZUJ |
2006-05-20 (19:40) Aniel Data rejestracji: 2005-11-07 00:00:00 Ilość postów: 590 | wpis nr 60 937 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz zaintrygowales mnie tym wpisem - zalózmy, ze pewniak w DL to 14, to w jaki sposób mozesz wyliczyc pozostale liczby? |
2006-05-20 (21:43) tomrod Data rejestracji: 2005-09-28 00:00:00 Ilość postów: 32 | wpis nr 60 952 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dlatego jesli ktos chce zawalczyc o 4 to nie musi typowac pewniaka. W przypadku dziesiejszych liczb w takim razie nie skreslamy na kazdym kuponie cyfry 2 i wtedy mam po 4 liczby na kuponie |
2006-05-20 (22:03) tomrod Data rejestracji: 2005-09-28 00:00:00 Ilość postów: 32 | wpis nr 60 955 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przyznaje sie bez bicia dzisiaj 1/5 strata 8,75 zl ale i tak sie oplacalo |
2006-05-20 (22:44) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 60 968 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Medium Tutaj nie chodzi o zadne strofowanie . NIc nie mam do zadnego Tomroda . To nie moja wina , ze analfabetyzm i ciemnota w szkolach w polsce panuje . Jak ktos uzywa slowa to powinien byc odpowiedzialny . Ja wiem , ze idioci od reklamy stosuja luzne chwyty ale dlatego sa idiotami . Jak ktos pisze , ze jest innowacyjne a nie wie , ze jest nawet ustawa o innowacyjnosci . Nie moze byc tak , ze ktos uzywa pojecia z innego wymiaru ciemnoty jak pewniaki i pisze innowacyjne . To znaczy , ze juz sie wszystko pokrecilo w Polsce . Slowa maja moc . Trzeba byc odpowiedzialnym za slowa . Na tym Forum cale rzesze uzywaja nieodpowiedzialnosci i nieodpowiedzialnych slów i liczb I dlatego tak duzo dyskutantów jest . Przyjdzie czas , ze bedzie jeszcze mniej . Bo musisz wiedziec , ze oprócz tych którzy moga kazde glupstwo wypisywac sa tez ludzie myslacy --i oni nie beda takiego chlamu czytac . Chlam to chlam -------------------- Co do wspomnianego wzoru na ekspozycje licz w grach losowych to ja juz napisalem . Przestalem pouczac i udzielac informacji . Sa tutaj twórcy , którzy biora za pomysly pieniadze . Wiedza to pieniadz. Wiedze trzeba kupowac . Pozdrowienia |
2006-05-20 (22:47) Nimoraj Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 | wpis nr 60 970 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz prosze odpowiedz \"Anielowi\",inaczej pomysle z najzwyczajniej nie wiesz a sie chwalisz.Mnie tez tozaintrygowalo . Wracajac do wywodu \"Tomroda\" to jego tok myslenia wcale nie jest taki glupi jakby sie to wydawalo,z tym ze racje ma \"Pawel\": musi to isc w 24 zakladach,przy trafieniach jakie zalozyl \"Tomrod\". Mariusz trafic pewniaka jest na pewno latwiej niz slawne piatki |
2006-05-20 (23:03) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 60 971 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NImoraj Jak nie rozumiesz o co chodzi -to znaczy , ze juz tez masz mózg wyprany : Skoro nie rozumiesz to najpierw zacytuje wypowiedz Tomroda : =================================================== Oto przedstawiam innowacyjny system do multilotka. Codziennie bede podawal 10 liczb rozpisanych na 4 liczby w zakladzie. Jesli chcemy zawalczyc o piatke nalezy do kazdego z zakladów dopisac takzwanego PEWNIAKA. Ja wole zawalczyc o piatke bo z tym systemem sa duze szanse na wygrana. Zaleta systemu jest to, ze gramy ciagle STAWKA 1x. Niestety nie moge zdradzic nazwy systemu ale za to codziennie bede pisal czy wygralem i ile wygralem (jak przegram to tez bede pisal). Mozecie mi pomóc w dobrze liczb. Codziennie typujcie 1 PEWNIAKA 2 PARKI 2 TRÓJKI i podawajcie swoje typy. Ja zobacze które liczby beda najbardziej prawdopodobne i wybiore odpowiedni zestaw liczb Oto przedstawiam innowacyjny system do multilotka. Codziennie bede podawal 10 liczb rozpisanych na 4 liczby w zakladzie. Jesli chcemy zawalczyc o piatke nalezy do kazdego z zakladów dopisac takzwanego PEWNIAKA. Ja wole zawalczyc o piatke bo z tym systemem sa duze szanse na wygrana. Zaleta systemu jest to, ze gramy ciagle STAWKA 1x. Niestety nie moge zdradzic nazwy systemu ale za to codziennie bede pisal czy wygralem i ile wygralem (jak przegram to tez bede pisal). Mozecie mi pomóc w dobrze liczb. Codziennie typujcie 1 PEWNIAKA 2 PARKI 2 TRÓJKI i podawajcie swoje typy. Ja zobacze które liczby beda najbardziej prawdopodobne i wybiore odpowiedni zestaw liczb a teraz tlumaczenie tego tekstu na polski jezyk : ================================================= Opisze wam sposób na razie nie sprawdzony i nie przemyslany -oparty na mumerologii i pojeciach z innej epoki jak --pewniaki i inne . Takie wrózenie \" z fusów \" Sposób ten to nie jest zaden system tylko rekurencyjny sposób w zalozeniu liczby uwazanej jako pewna . Wy mi podajcie \" pewniaki \" --( które zreszta nie sa pewniakami ) a ja dalej doloze liczby . Wprawdzie nic z tego nik miec nie bedzie ale podobnie jak to robi Icemario troche sie pobawie . Jak skoncze zabawe to sie wycofam i tyle . NImoraj A mysl sobie co zechcesz i jak chcesz . Najpierw przeczytaj liczne wpisy Aniela na temat kretynów , którzy czytaja moje wypociny i na temat jeleni , którzy sluchaja pierdól , które ja pisze a pózniej wyciagaj wnioski . A jak ci to wygodnie to przyjmij sobie wersje jaka ci sie podoba Forum sluzy do wymiany pogladów , mysli i sposobów Jak ty lub kolega Aniel podacie tyle sposobów co ja w swoich postach --to ja wtedy podam tego typu sposoby jak \" ekspozycja liczby w grach losowych \" i wiele powazniejszych sposobów . Na razie ja pisalem ale nic w zamian nie uzyskalem -oprócz obelg . Forum to wymiana pogladów a ja nie jestem nadwornym pisarzem u Pasko . Wiec nie bierz mnie pod szpic Napisz tyle postów co ja a ja sie chetnie wtedy wymienie . NIe ma nic za darmo OK? |
2006-05-21 (02:59) Nimoraj Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 | wpis nr 60 988 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz bez urazy,ale jak zwykle \"rozmydliles\" temat. A tak z samej ciekawosci; sprawdziles co by bylo gdyby hipotetyczne trafienia ( post Tomroda) sie skumulowaly?.To byloby na tyle w tym temacie. ps wiedzialem, ze nie odpowiesz Anielowi |
2006-05-21 (17:43) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 61 026 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NImoraj Bez urazy . Skoro ja rozmydlilem temat to licze , ze ty podciagniesz go odkrywczymi wynikami i badaniami . Co tez zycze . Chociaz uwazam i do konca zycia nie zmienie zdania , ze zadne numerologiczne metody nikomu nic nie przyniosa . Oprócz marnotrawienia czasu . Moge ci podac wzór na odróznienie czy metoda jest cos warta czy nic . Zawsze pytaj sie o jedno : Jak jest zasada wybrania sposród trzech liczb np : 34,56,64 liczby 56 ZASADA tylko jeden wybór Reszta to dekoracja NA CZYM POLEGA WYBÓR Pozdrowienia |
2006-05-21 (18:36) Wojciech Winiecki Data rejestracji: 2005-08-14 00:00:00 Ilość postów: 91 | wpis nr 61 028 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Mariusza !!! \"Jak ktos pisze , ze jest innowacyjne a nie wie , ze jest nawet ustawa o innowacyjnosci . \" Mariuszu, zeby nie byc goloslownym napisz, który to Dziennik Ustaw, z którego roku i która pozycja ? Przejrzalem biblioteke Dzienników Ustaw od 1918 roku i nie znalazlem takiego, o którym piszesz. Czekam na odpowiedz. |
2006-05-21 (18:45) Iskierka Data rejestracji: 2006-03-02 00:00:00 Ilość postów: 2751 | wpis nr 61 030 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \'\'Forum to wymiana pogladów a ja nie jestem nadwornym pisarzem u Pasko .\'\' Wiec dlaczego Mariusz sie odezwales w tym poscie? I dlaczego jak hiena rzucasz sie, gdy mozesz komus dokopac, a gdy nie potrafisz udzielic odpowiedzi i nie wiesz jak sie z niej wymigac znikasz na jakis czas i rzniesz glaba, bo myslisz, ze o twojej tchórzliwej ucieczce z forum i o powodzie tej ucieczki wszyscy zapomnieli? Ja pamietam, inni tez. Ale nikt oprócz ciebie nie jest takim chamem, zeby Ci to wypominac i wzywac do odpowiedzi i upokarzac, jak to ty uwielbiasz robic innym. Udajesz wielce uczonego a w rzeczywistosci jestes tylko prostakiem. Tacy tez niestety dostaja dyplomy. |
2006-05-21 (19:30) Nimoraj Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 | wpis nr 61 033 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz, lowisz ryby w metnej wodzie.Jezeli czegos nie wiesz to nie pisz ze wiesz bo jak sam widzisz konsekwencje zadufania i wymadrzania sie na forum sa takie a nie inne.Rozumiem i szanuje Twoje podejscie i tok rozumowania w dostosowaniu sieci neuronowych do potrzeb gry w multilotku lub innych grach losowych.Nowatorskie i fascynujace,nie przecze,ale rzeczywistosc jaka jest kazdy widzi.Kiedy ktos grzecznie Cie o cos pyta to zaraz udzielasz mu odpowiedzi pelnej ogólników i frazesów,z rególy nie zwiazanych nawet z tematem pytania.Potem sie dziwisz i obrazasz sie na wszystkich ze sie z Ciebie publicznie nabijaja.A wystarczyloby gdybys odpowiedzial: nie wiem lub ze w/g Ciebie moze byc tak i tak, a jeszcze gdybys czasem cos podpowiedzial ale konkretnie to mysle ze bylbys bardzo szanowanym forumowiczem i nikomu nie przyszloby do glowy wysmiewac publicznie Twoje posty.Owszem krytykowaliby, ale nie smialiby sie z Ciebie na forum.Nie jest moja intencja aby Cie pouczac,ale denerwuje mnie fakt jak ktokolwiek napuszonym tonem poucza innych a sam niewiele wie.To tyle i bez urazy.Odpowiedz Anielowi i innym,pokaz ze cos wiesz, ale konkretnie,wtedy jak sadze wszyscy zaczna Cie szanowac i beda sie do Ciebie odnosic przyjaznie a o to chyba w tym wszystkim chodzi. Iskierka, prosze bez emocji: o jakich dyplomach Ty wspominasz? |
2006-05-21 (19:35) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 61 035 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kolego Winiecki Zle szukales Ustawa z 29 lipca 2005 r. o niektórych formach wspierania dzialanosci innowacyjnej - Dz. U. nr 179 poz. 1484 pobierz plik w formacie .pdf POzdrowienia |
2006-05-21 (19:39) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 61 038 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kolego Winiecki NIgdy nie jestem goloslowny . Podalem . |
2006-05-21 (19:49) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 00:00:00 Ilość postów: 4316 | wpis nr 61 041 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Iskierka Ty albo masz przewidzenia , albo jakies wniski wyciagasz dziwne . NIkt nigdzie nie uciekal . Opisalem co mialem do opisania . OPisalem mase sposobów i mase nieznanych zagadnien . Moze komus sie przydaly a moze nie . Ale nikomu krzywdy nadmiarem wiedzy nie zrobilem . Wlasnie odnosnie chamstwa Twój wpis swiadczy i wszyscy moga przeczytac o formach wyrazanej wdziecznosci . Co do mojej wiedzy to mysle , ze tobie i tak sie nie przyda . Ale przyjmuje taka a nie inna forme podziekowania za niewatpliwie duza wiedze która przekazalem Ty po prostu inaczej nie umiesz . Róznica miedzxy nami jest podstawowa . Ja stokrotnie dziekuje kazdemu za jeden lyk wiedzy -bo go potrzebuje . I wrecz przeciwnie mysle , ze jeszcze jestem matolem i duzo sie musze nauczyc . Obym mial gdzie . Mam jeszcze duzo lat przed soba i caly czas sie ucze . Wiedza to podstawa A totek to trudna wiedza i nie ma tutaj miejsca na numerologie . To sa powazne algorytmy . Szkoda , ze malo znane . Ja chetnie co kilka dni czytam Forum i czekam na takiego kogos kto napisze to czego nie znam . Nigdzie nie uciekam . Chetnie kazdemu pomagam . Po prostu to co mialem do napisania --napisalem A co mam wymyslac po to aby pisac . Pisanie to odpowiedzialnosc . Slowo pisane ma wielka wage . Pozdrowienia |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 Wyślij wiadomość do admina |