Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | GRY LICZBOWE kontra TOTALIZATOR PILKARSKI kontra ZAKLADY BUKMACHERSKIE |
2006-01-25 (21:14) MiToLotto Data rejestracji: 2006-01-25 00:00:00 Ilość postów: 9 | wpis nr 45 368 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Serdecznie witam wszystkich forumowiczów. Chce rozpoczac dyskusje na temat wad i zalet wyzej wymienionych gier. Piszczie tu swoje opinie na temat dlaczego gracie w ta gre a nie inna i co takiego Wam sie podoba. Wiem, ze jest tu wiekszoc fanów gier liczbowych wiec szczególnie do Was kieruje swoje pytanie: dlaczego nie gracie w zaklady bukmacherskie? Ja akurat nie jestem fanem bukmacherki, m.in. dlatego ze: - niemozliwe sa wysokie wygrane tak jak w grach liczbowych (maksymalnie mozna wygrac 100000zl) i nie ma tam kumulacji - stawka za zaklad jest relatywnie wyzsza w stosunku do ewentualnej wygranej niz w grach liczbowych - nie ma tu zadnych kumulacji i jezeli grasz na np. 10 zdarzen z przewidywana wygrana 1000 zl to w zadnym wypadku nie wygrasz wiecej - jezeli zalozmy chcesz wygrac 100 000 zl za stawke 2 zl (wyzsza niz w grach liczbowych) to musisz grac rednio na min. 16 zdarzen; jezeli popelnisz jakikolwiek blad w typowaniu - nic ci sie nie zwraca bo nie ma tu stopni wygranych; wygrywasz raz na kilkanacie tysiecy kuponów - jezeli chcesz czeciej wygrywac cokolwiek, grasz na np. 4-5 zdarzen, ale wtedy przewidywana wygrana jest mizerna (np. za stawke 2 zl to bedzie góra 100 zl przy rozsadnych typach) i ani grosza wiecej |
2006-01-25 (21:19) MiToLotto Data rejestracji: 2006-01-25 00:00:00 Ilość postów: 9 | wpis nr 45 369 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jednak ogromna zaleta tych zakladów jest to, ze sam wybierasz zdarzenia na któree chcesz grac, np. mecze pilki noznej, co mnie jednak nie przekonuje. To, co jest zaleta w zakladach bukmacherskich, nie wystepuje jednak w grach liczbowych, gdyz tu nie mamy absolutnie zadnej mozliwoci manewru i wykorzystania swojej wiedzy poniewaz losowane wyniki sa przypadkowe (pomijam metody Mariusza, które sa ciekawe acxzkolwiek karkolomne dla przecietnego zjadacza chlebusia). A co powiecie na gre posiadajaaca tylko dobre cechy zakladów bukmacherskich i gier liczbowych, czyli taki mix, w którym: - typujecie wyniki np. 13 lub wiecej meczów pilkarskich lub hokejowych - gra jest totalizatorem jak duzy lotek czyli wygrana zalezy od sumy wplaconych stawek - istnieje mozliwoc wysokich kumulacji pod warunkiem ze dobrze typujesz; przy duzej wiedzy i odrobinie szczecia zgarniasz glówna wygrana liczona w setkach tysiecy zlociszy stawiajac np. 50 groszy;jeli nie znasz sie na sporcie i nie chcesz znac to grasz na chybil-trafil np. metoda uwzgledniajaca sile druzyn - nadal masz szanse na glówna wygrana - wyniki meczów nie sa losowe; pomimo, ze czasem dzieja sie \"cuda\", jeste w stanie przewidziec wynik meczu -w przeciwienstwie do gier liczbowych - sa tutaj stopnie wygranych - popelniajac nawet duza liczbe bledów nadal masz szanse na wygrana, np. wygrywa co 5 zaklad (w duzym lotku wygrywa rednio co 50), wiec czesto \"zalapujesz sie\" na zwrot stawki - masz mozliwoc sprwadzenie i doskonalenia swoich zdolnoci prognozowania przyszloci czyli wyników meczów - w grach liczbowych nie masz co prognozowac Czy jeste w stanie porzucic gry liczbowe i zaklady bukmacherskie na rzecz tego typu gry: totalizator sportowy (np. pilkarski)? Ciekawia mnie Wasze uwagi do tych gier o których wspomnialem. Wypowiadajcie sie tez o zaletach i wadach konkretnych gier liczbowych, np. Dl, ML. Jakie sa wasze wrazenia? Jakie sa wrazenia tych co graja juz w zaklady bukmacherskie i totalizatora pilkarskiego? Czy moze lepiej bedzie grac w to co opisalem? |
2006-01-25 (22:54) MiToLotto Data rejestracji: 2006-01-25 00:00:00 Ilość postów: 9 | wpis nr 45 405 [ CZCIONKA MONOSPACE ] no wiec...nikt nie ma uwag? |
2006-01-26 (20:20) Mr. Hoshi Data rejestracji: 2005-02-17 00:00:00 Ilość postów: 35 | wpis nr 45 562 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Co ty pierdolisz przeciez buki oferuja gre w której kasa sie kumuluje. Co kolega nie jest zorientowany. |
2006-01-26 (20:31) fragles Data rejestracji: 2005-02-27 00:00:00 Ilość postów: 82 | wpis nr 45 566 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Totalizator pilkarski w wydaniu expekta to supertoto. Zagralem chyba 3 razy. Raz wygralem dobrze typujac 12 na 14 zdarzen. Zaowocowalo to doc wysoka wygrana bo byla potrójna kumulacja ! Dla niedowiarków screen z kuponem na mojej stroce w linku 100000euro za 40 gr. Pozdrawiam PS. To chyba jednak najlepszy sposób na bukmacherke. Typy np toto-mixa dla super ligi sa bardzo pomocne. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |