Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | OD ZŁEJ STRONY !!! |
2007-08-30 (19:25)![]() Data rejestracji: 2005-12-19 00:00:00 Ilość postów: 260 ![]() | wpis nr 104 501 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam temat lotto nie jest mi obcy ![]() ![]() Na początku zacznę od takiej kwestii niema co kombinować że lotto oszukuje : - na kulach (waga) błąd - maszyna losująca błąd -itp Za to prawdą jest że wszystkie koniuktury są w systemie lotto wszystkie kupony od razu wędrują do komputera głównego gdzie ten oblicza aby lotto jak najmniej straciło (większe zyski ) i systemy opierające się na bazowaniu na bazie losowań jest błędne : - tworzenie systemu na wynikach losowań bzdura - mapy bzdura - tworzenie sys. na podstawie kolejności wypadania bzdura - tworzenie sys. na podstawie regularności wypadania bzdura nie wiem czemu ludzie starają zobaczyć czegoś czego nie ma bo i tak 20 liczb musi być wylosowane i dlatego też muszą się powtarzać niema siły, a główny komputer tylko przelicza i \"wypluwa\" 20 liczb gotowych i niema systemu takiego który by dawał 100% że w danym losowaniu wypadnie chociaż jedna liczba Trzeba z innej strony lotto podejść a mianowicie dobra progresja i troszkę wolnego czasu. Aktualnie jestem przy kończeniu prac nad programem który posiada mój system lotto do doprowadzę do pełnej automatyzacji sytemu dzięki programowi ale szczegóły zostawię dla siebie ![]() Tyle dodam że gram pośrednio w lotto !!!! |
2007-08-30 (19:37)![]() Data rejestracji: 2005-12-19 00:00:00 Ilość postów: 260 ![]() | wpis nr 104 502 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aha niestety nie mogę opisać programu ponieważ duże grono by z niego korzystało a mogło by odbić sie na systemie (ale nie powinno) Zacznę nim grać jak dozbieram 700zł całkowity koszt systemu wynosi 751 zł gdy zacznę wygrywać wgram skany wygranych !!! a program udostępnie jak dorobię sie milionow hehe WoW Może znowu kiedyś napisze co mądrego ![]() Pozdro dla Admina i pomocników (o nich się zapomina) |
2007-08-31 (14:14)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 00:00:00 Ilość postów: 7069 ![]() | wpis nr 104 544 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gorylla witaj! Ja też Ci zeskanuje kupon jak wygram. Pozdrawiam i życzę sukcesów! |
2007-09-01 (11:32)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 104 635 [ CZCIONKA MONOSPACE ] gorylla czy ty nie jesteś jakoś spowinowacony genetycznie ze specjalistą z Torunia ? |
2007-09-02 (13:21)![]() Data rejestracji: 2005-12-19 00:00:00 Ilość postów: 260 ![]() | wpis nr 104 728 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie w żadnym wypadku nie jestem a co on też ma podobne zdanie ?? |
2007-09-02 (13:36)![]() Data rejestracji: 2007-08-31 00:00:00 Ilość postów: 39 ![]() | wpis nr 104 729 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gorylla nie moge sie z toba zgodzic ze nie ma sensu robic \"systemy\" na podstawie wszystkich dotychczasowych wynikach. Co prawda ja sie zajmuje DL ale wydaje mi sie ze zasady w ML i DL jest taka sama. Twierdzisz ze glowny komputer lotka analizuje wszystkie zakupiony kupony i \"wypluwa\" liczby ktore dadza jak najmniejsza strate dla lotka. Jakos mi sie nie wydaje bo po co? Lotto ma i tak ogromna przewage nad graczem - prawdopodobienstwo (ilosc ukladow). Jesli mialbys jakis dowod, fakt potwierdzajacy Twoja teorie prosilbym abys pokazal bo mozna faktycznie tylko marnujemy nasz czas tu. |
2007-09-03 (19:04)![]() Data rejestracji: 2005-12-19 00:00:00 Ilość postów: 260 ![]() | wpis nr 104 875 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aby potwierdzić to co napisałem wyżej podam taki fakt iż w roku 96, 97 w DL aż około 60 osób trafiło \"szóstkę\" i co więcej wszystkie te osoby puściły na chybił traf kupony (nagroda wówczas wyniosła kilkadziesiąt tyś. zł) a na dowód tego wykonam skan strony książki (jak znajdę ![]() następnym dowodem jest (jak dla mnie) to iż poco przeprowadzają przed emisją na żywo losowanie próbne a po to aby sprawdzić czy wypadną te liczby co główny komputer wybrał (dziwi mnie też to czemu nigdzie nie ma właśnie nigdzie tych wyników z losowania próbnego (ale zboczyłem z toru miałem pisać o faktach a nie domysłach ;] ) Właśnie to zdarzenie było kamieniem milowym w moim myśleniu o lotku punktem zwrotnym który poniekąd przyczynił się do powstania systemu którym się będę posługiwał ![]() Na pewno znajdzie się więcej wpadek które popełnił lotto LOTTO TO FIRMA A FIRMA MUSI ZARABIAĆ !!! |
2007-09-03 (20:23)![]() Data rejestracji: 2006-04-22 00:00:00 Ilość postów: 1197 ![]() | wpis nr 104 880 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytam,czytam... i zastanawiam się: po co mieli by to robić (chodzi o duży lotek i expresa).Wystarczy przeczytać regulamin tych gier. Natomiast jeżeli chodzi o multilotka,to może być tak(a jest raczej na pewno),że centralny komputer analizuje skreślone liczby i wybiera opcję w której na wygrane przypadnie 50% wpływów z zakładów, i losuje dwadzieścia liczb dające takie rozwiązanie.Cały problem gracza: to trafnie wytypować swoje liczby,aby były w tej wylosowanej dwudziestce,czego wszystkim graczom życzę. |
2007-09-03 (23:26)![]() Data rejestracji: 2005-12-30 00:00:00 Ilość postów: 70 ![]() | wpis nr 104 898 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam!! dawno nic nie pisalem.wiec wrzuce pare kwesti. LOTTO |
2007-09-03 (23:38)![]() Data rejestracji: 2005-12-30 00:00:00 Ilość postów: 70 ![]() | wpis nr 104 900 [ CZCIONKA MONOSPACE ] SORKI kliklem i zatwierdzilo wpis.kontynuuje.LOTTO jest instytucja firma ze tak powiem panstwowa. a jak wiadomo panstwo a zwlaszcza rzad bo od tego tzreba zaczac robi sobie wielkie jaja.wystarczy tylko zobaczyc wiadomosci . cyrk na kolkach. zarabiaja na ludziach ktorzy chca sie odbic od dna. ktorzy ostatni grosz dadza na ta szanse zyciowa na ten kupon zaryzykuja puszcza ten kupon i licza na szczescie!! gdzie ten podatek na cele sportowe .gdzie? gdzie te stadiony inwestycje sportowe hale sportowe itd itp. gdzie?? zblizaja sie mistrzostwa. i obawiam sie ze sie mocno nasz kraj zawstydzi bo niestety sie nie wyrobimy z wszystkimi inwestycjami i planami budowli obiektow. bedziemy sie jeszcze wstydzic za Polske. dajcie ludziom szanse totalizatorze!! dajcie wygrywac spelniac plany marzenia!! a nie . charowac 45lat za 1000 zl i dostac emerytury 800zl.i wegetowac a nie zyc godne.porazka.moze za 50 lat bedzie lepiej.moze nasze dzieci w dobrym wypadku beda godnie mogly zyc. pozdrawiam i glowa do gory,jedynie co nas moze uratoac to optymizm!! hej |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |